icon

Cestovanie do Kene

janicast
29. sep 2025

Dievčatá..idem v novembri do Keňa,boli ste niektorá v nie moc ďalekej dobe?

Strana
z2
anonym_5bc51c
29. sep 2025

*do Kene

elenka.k
29. sep 2025

@janicast nezabudni sa zaočkovať

nikoletta1712
29. sep 2025

@janicast Ja som bola pred piatimi rokmi…

n_i_ka
29. sep 2025

Boli sme takto na jeseň pred rokom

janicast
autor
29. sep 2025
@anonym_5bc51c

*do Kene

@anonym_5bc51c super rada,dik

janicast
autor
29. sep 2025
@n_i_ka

Boli sme takto na jeseň pred rokom

@n_i_ka noo ..a???daj niečo😉

n_i_ka
29. sep 2025
@janicast

@janicast čo konkrétne tá zaujíma ? …žiadne očkovanie nie je povinne ale nejaké dobrovoľné sme už mali, treba to však riešiť v časovom predstihu…my sme boli na dovolenke v oblasti Watamu s viacdňovým výletom na safari a bolo to niečo úžasne, boli sme na konci veľkej migrácie. Počasie bolo perfektne, určite tam este pôjdeme ale už v inom obdobi, nech je zážitok o niečo iný 🙂
Vy cez koho idete ?

anonym_fdc079
29. sep 2025
@janicast

@janicast prosim ta pekne, ved sa pytaj, co chces vediet. Nie vyzyvat ostatnych ze no daj nieco? To co su za sposoby?

janicast
autor
29. sep 2025
@n_i_ka

@janicast čo konkrétne tá zaujíma ? …žiadne očkovanie nie je povinne ale nejaké dobrovoľné sme už mali, treba to však riešiť v časovom predstihu…my sme boli na dovolenke v oblasti Watamu s viacdňovým výletom na safari a bolo to niečo úžasne, boli sme na konci veľkej migrácie. Počasie bolo perfektne, určite tam este pôjdeme ale už v inom obdobi, nech je zážitok o niečo iný 🙂
Vy cez koho idete ?

@n_i_ka cez pelikán,nepôjdem sa očkovať urcite.Prosm Ťa,zvyknem napr.kometiku este baliť do sáčkov, aby nepraskli atď.čítam zákaz ....

janicast
autor
29. sep 2025
@anonym_fdc079

@janicast prosim ta pekne, ved sa pytaj, co chces vediet. Nie vyzyvat ostatnych ze no daj nieco? To co su za sposoby?

@anonym_fdc079 Ďakujem, Vás sa nepýtam
Nič

janicast
autor
29. sep 2025
@elenka.k

@janicast nezabudni sa zaočkovať

@elenka.k to nemám v plane a už som.bola vselikde

janicast
autor
29. sep 2025
@n_i_ka

Vy cez koho idete ?

@n_i_ka my ideme oblasť.Diani beach

n_i_ka
29. sep 2025
@janicast

@n_i_ka cez pelikán,nepôjdem sa očkovať urcite.Prosm Ťa,zvyknem napr.kometiku este baliť do sáčkov, aby nepraskli atď.čítam zákaz ....

@janicast neviem, taký zákaz som zatiaľ nepostrehla, pokiaľ to je v podpalubnej batožine nikto to otvárať nebude. Keď to nosím v príručnej nikdy nebol problém.
Aj som myslela, že Diani, tam chodí väčšina

bluka2
29. sep 2025

Plastove sacky su zakazane, mne ich vyhodili z hotela. Proste upratali a sacky neboli a nezavreli ma za to ani nic

janicast
autor
29. sep 2025
@bluka2

Plastove sacky su zakazane, mne ich vyhodili z hotela. Proste upratali a sacky neboli a nezavreli ma za to ani nic

@bluka2 ďakujem

janicast
autor
29. sep 2025
@n_i_ka

Vy cez koho idete ?

@n_i_ka a ak si pamätáš, kolko dopredu ste robili elektronickú registráciu?a este..lepšie dolare, ci Eurá?ďakujem

n_i_ka
29. sep 2025
@janicast

@n_i_ka a ak si pamätáš, kolko dopredu ste robili elektronickú registráciu?a este..lepšie dolare, ci Eurá?ďakujem

@janicast som myslela tie plastové obaly na tekutiny 🙈 plasty ako igelitky majú zakázané, dávajú ich textilné

eTA som vypĺňala cca 3 týždne pred odletom ale dá sa aj skôr a brali sme doláre

janicast
autor
29. sep 2025
@n_i_ka

@janicast som myslela tie plastové obaly na tekutiny 🙈 plasty ako igelitky majú zakázané, dávajú ich textilné

@n_i_ka ďakujem si zlatá

anonym_5bc51c
29. sep 2025
@janicast

@janicast daj ty niečo.
Niečo, čo napíšeš správne. Nejdeš do Bratislava, že ? 😉

elenka.k
30. sep 2025
@janicast

@janicast ovki, ak sa nebojíš, že niečo chytíš, je to na tebe ... len škoda, že to privedieš aj domov hmmm.

tenerifka
30. sep 2025
@janicast

@n_i_ka my ideme oblasť.Diani beach

@janicast ides len na pobrezie? Ci planujes aj safari vo vnutrozemi?

baldinka
30. sep 2025
@elenka.k

@janicast ovki, ak sa nebojíš, že niečo chytíš, je to na tebe ... len škoda, že to privedieš aj domov hmmm.

@elenka.k a co ockovani nic neprivezu???🙈Uz som si myslela,ze po kovide vsetci pochopili naco ockovanie sluzi! A urcinie nie na to,ze ziadnu pliagu nechytis a neprenasas!

elenka.k
30. sep 2025
@baldinka

@elenka.k a co ockovani nic neprivezu???🙈Uz som si myslela,ze po kovide vsetci pochopili naco ockovanie sluzi! A urcinie nie na to,ze ziadnu pliagu nechytis a neprenasas!

@baldinka ale ja som nemyslela covid očkovanie - bože ....
- ozaj, prečítaj si ešte raz a s porozumením, čo som napísala

hellwant
30. sep 2025
@baldinka

@baldinka 🤦

janicast
autor
30. sep 2025
@tenerifka

@janicast ides len na pobrezie? Ci planujes aj safari vo vnutrozemi?

@tenerifka ideme pláž.dovolenka južné pobrežie a výlet národný park a druhý do ,,vesnice,skoly atď na 🚲

janicast
autor
30. sep 2025
@elenka.k

@elenka.k celý.zivot zijem stylom co má byť sa stane

janicast
autor
30. sep 2025
@n_i_ka

@n_i_ka kokos ale tie opice tam...zlodejky,všade behajú, vsetko berú,nato sa psychicky pripravujem🤣

itaa
Včera o 07:48
@janicast

@janicast ahoj, keď ste boli v Keni, zrejme ste boli aj na safari - brali ste nejake antimalariká? Očkovanie nechcem, ani nie je potrebné. Plánujeme byť na pláži a na dva dni safari. Treba niečo? Moc dakujem.

itaa
Včera o 07:49
@janicast

@tenerifka ideme pláž.dovolenka južné pobrežie a výlet národný park a druhý do ,,vesnice,skoly atď na 🚲

@janicast ahoj, keď ste boli v Keni, zrejme ste boli aj na safari - brali ste nejake antimalariká? Očkovanie nechcem, ani nie je potrebné. Plánujeme byť na pláži a na dva dni safari. Treba niečo? Moc dakujem.

janicast
autor
Včera o 08:18
@itaa

@itaa ziadne antimalariká,ziadne ockovania sme nemali.Bolo uzasne,hneď by som sla naspat

Strana
z2