Cestovanie s deťmi po Čiernej Hore
Dobrý deň,máte niekto skúsenosť s cestovaním s deťmi na dovolenku napr do Čiernej hory na dva krát? Myslím jeden deň vyraziť,večer sa niekde ubytovať a ráno znova vyraziť do cieľa? Ak áno,tak kde ste nocovali?
My sme minulý rok prenocovali v Belehrade, aj sme to spojili s menšou prehliadkou mesta
zalezi odkial a kam idete. ak idete cez srbsko, tak napr. belehrad alebo nizsie užice, čačak. osobne ja by som prespal nizsie ako belehrad. pokial planujete tuto trasu a dava vam hranicny parechod Röszke–Horgoš (nonstop otvorene) co je dialnica z madarska do belehradu, tak cez vikendy sa tomuto prechodu vyhnite. bezne cakacie doby su aj 4 hodiny a je to koli tomu, ze sa vracaju turci z rakuska, nemecka domov. je lepsie urobit si cca 50-60km zachadzku cez hranicny prechod Tompa–Kelebija ( nie je nonstop otvorene) a vedie priamo cez mesto subotica, ale pozor na otvaracie hodiny.
krasna cesta ide aj cez bosnu a hercegovinu a tam prespat v sarajeve a dalej pokracovat cez najhlbsi kanon.
tretia cesta vedie cez chorvatsko, ale asi najdrachsia a casovo ani nie najrychlejsia
cez srbsko dole od belehradu smer čačak,užice, nova varoš ,prijepolje, mojkovac, podgorica je krasna cesta. pred podgoricou mas cca 50 tunelov od malickych. nakoniec na pobrezie vedie cesta cez plateny tunel Sozina.
My sme mali najprv 3 dni v Belehrade a potom 2dni bjlelo pole a odtiaľ priamo do ulcnij deti mali 8r a 3r.

Ahoj. Ja som cestovala autom s deťmi (mali 2 a 6rokov) a šli sme priamo do Budvy. Cestou sme si dávali len prestávky a deti to zvládli. Poväčšine prespali a keď boli hore sme si čítali, hrali sa. Da sa to aj takto zvládnuť. Pripadne možno niekto poradi, kde cestou prespať