Cestovanie sama s dieťaťom
Ahojte, možno to bude znieť trápne v tomto storočí 😀, ale ja som ešte v podstate nikdy nebola na dovolenke ani na výletoch. Rodičia nemali peniaze nejak na to a môj bývalý sedel iba doma, s ním som strávila 11r. No a teraz mám takú fázu, osamostatnovania sa 😀 už ma nebaví sedieť iba doma a rada by som vzala aj syna, keďže ten tiez ešte nikde nebol 😔 nemám však auto, máte nejaké typy pre mňa ako to zvládnuť (aj sa bojím 😀) a kam sa vybrať? Ide leto a nechcem ho stráviť zase celé doma... Láka ma aj zahraničie, síce angličtinu mám na úrovni B1, pasívne B2, musím sa aj v tom zlepšiť.
Oživujem tému 🙂 dievčatá. Tento rok ja uvažujem ísť na dovolenku s dvoma deťmi 4 roky syn a 11 rokov dcéra. odkedy mala dcéra 6 rokov sme spolu chodili na dovolenky len dve. Tento rok som dostala šialený nápad zobrať oboch🤦@paniduhancikovie ak som dobre pochopila ty chodievaš takto s dvoma deťmi. Ako to zvládaš teda aj oni
Ahojte, chystá sa niekto tento rok cestovať so svojim dieťaťom? Ja by som veľmi rada išla aj na vikendovky do zahraničia, alebo hocikedy vycestovala, ale zatial asi nemam tolko odvahy, malý bude mať 5 rokov.... napíšte vaše skusenosti....
Začnite výletmi po okolí - víkend dáva dosť možností. Naučiť sa kombinovať spojenie, plánovať cestu, riešiť prípadne problémy.. Ak konkrétne letnú dovolenku, tak chodia aj pravidelné linky do Chorvátska a kuk ubytovanie, na FB alebo booking...
Baby, tiež nad tým uvažujem, ísť sama s krpcom. V eufórii som kúpila letenky , v domnení, že muž ocení, že zostane doma a bude mať voľný čas a on to zhodnotil ako nezodpovedné, že chcem ísť sama, čo s dieťaťom, keď sa mi niečo stane atd...a vlastne mi zobral aj kus odvahy ☹

@paniduhancikovie Tak to máte super