Cestovanie vlakom do Maďarska
Určite ste tu skúsené ženy čo cestujete aj vlakom, keby ste mi vedeli poradiť trasu či sa dá vôbec cestovať vlakom do Maďarska?
Sme od Nitry a chcela by som ísť do Budapešti do tropicarii a do zoo a deťmi, len sa mi nechce stále všade autom ísť. Preto ma napadlo či sa dá na vlaku.
Ak by ste mi vedeli poradiť, a potom z vlakovej stanici dá sa ísť taxíkom na tie miesta kam chceme?
Ako to tam funguje?
@anonym_autor Nájdi si spoje online. Čo sa týka Budapesti, dá sa aj boltom, ale lacnejšie ta vychádza metro a dostaneš sa ním na všetky hlavne turistické atrakcie (plus pár minút chôdze) - parlament, koleso, fashion street, námestie so sochami, kúpele. Margit sziget “ostrovček” treba elektrickou, pripadne tým boltom. Nie je ťažké sa orientovať v ich metre a to nerozprávam maďarsky.
Ide IC do Budapesti, stoji aj v Novych Zamkoch
Pozerala som aj online len ja sa v tom nevyznám. Čo som našla spoj z Nových Zámkov do Budapešt keleti palyaudvar cena za lístok 50 eur a viac len tam jedna cesta, plus naspäť cesta a plus taxi tak podľa tohto by ma lacnejšie vyšlo ísť tam na aute.
Pozerala som aj online len ja sa v tom nevyznám. Čo som našla spoj z Nových Zámkov do Budapešt keleti palyaudvar cena za lístok 50 eur a viac len tam jedna cesta, plus naspäť cesta a plus taxi tak podľa tohto by ma lacnejšie vyšlo ísť tam na aute.
@anonym_autor ak si trúfaš, tak choď na aute a veľa šťastia v hľadaní parkovacieho miesta všade, kde sa budete chcieť zastaviť 😃
Kde pozeras tie listky, ja kupujem na madarskej stranke za 9€ listok.. ci to za 50€ je uz pre celu rodinu?
Aj totok skus kuknut- plus ako "skupina" mozte dostat este zlavu. Vsak sa popytaj vo vasej stanici
https://www.zssk.sk/cestujeme-vyhodne/ceny-zlav...
Kde pozeras tie listky, ja kupujem na madarskej stranke za 9€ listok.. ci to za 50€ je uz pre celu rodinu?
@o__o Áno pozerala som pre 3 osoby
@anonym_autor ak si trúfaš, tak choď na aute a veľa šťastia v hľadaní parkovacieho miesta všade, kde sa budete chcieť zastaviť 😃
@nicoletta98 Pri Tropicarium to je v nákupnom centre tam problém nebude zaparkovať, pri zoo to už bude horšie tam majú málo miesta na parkovanie. Ja už som tam bola raz pred x rokmi.
@o__o Áno pozerala som pre 3 osoby
@anonym_autor pre 3 osoby sa ti zdá veľa 50 eur?

@anonym_autor nie je jednoduchšie ísť na vlakovu stanicu a opýtať sa priamo aj presne špine vám povie.