icon

Cestovanie vlakom do Maďarska

20. júl 2025

Určite ste tu skúsené ženy čo cestujete aj vlakom, keby ste mi vedeli poradiť trasu či sa dá vôbec cestovať vlakom do Maďarska?
Sme od Nitry a chcela by som ísť do Budapešti do tropicarii a do zoo a deťmi, len sa mi nechce stále všade autom ísť. Preto ma napadlo či sa dá na vlaku.
Ak by ste mi vedeli poradiť, a potom z vlakovej stanici dá sa ísť taxíkom na tie miesta kam chceme?
Ako to tam funguje?

kavasmliekom
20. júl 2025

@anonym_autor nie je jednoduchšie ísť na vlakovu stanicu a opýtať sa priamo aj presne špine vám povie.

nicoletta98
20. júl 2025

@anonym_autor Nájdi si spoje online. Čo sa týka Budapesti, dá sa aj boltom, ale lacnejšie ta vychádza metro a dostaneš sa ním na všetky hlavne turistické atrakcie (plus pár minút chôdze) - parlament, koleso, fashion street, námestie so sochami, kúpele. Margit sziget “ostrovček” treba elektrickou, pripadne tým boltom. Nie je ťažké sa orientovať v ich metre a to nerozprávam maďarsky.

anesim
20. júl 2025

Ide IC do Budapesti, stoji aj v Novych Zamkoch

autor
20. júl 2025

Pozerala som aj online len ja sa v tom nevyznám. Čo som našla spoj z Nových Zámkov do Budapešt keleti palyaudvar cena za lístok 50 eur a viac len tam jedna cesta, plus naspäť cesta a plus taxi tak podľa tohto by ma lacnejšie vyšlo ísť tam na aute.

nicoletta98
20. júl 2025
@anonym_autor

Pozerala som aj online len ja sa v tom nevyznám. Čo som našla spoj z Nových Zámkov do Budapešt keleti palyaudvar cena za lístok 50 eur a viac len tam jedna cesta, plus naspäť cesta a plus taxi tak podľa tohto by ma lacnejšie vyšlo ísť tam na aute.

@anonym_autor ak si trúfaš, tak choď na aute a veľa šťastia v hľadaní parkovacieho miesta všade, kde sa budete chcieť zastaviť 😃

o__o
20. júl 2025

Kde pozeras tie listky, ja kupujem na madarskej stranke za 9€ listok.. ci to za 50€ je uz pre celu rodinu?

martinmmartin
20. júl 2025

Aj totok skus kuknut- plus ako "skupina" mozte dostat este zlavu. Vsak sa popytaj vo vasej stanici
https://www.zssk.sk/cestujeme-vyhodne/ceny-zlav...

autor
20. júl 2025
@o__o

Kde pozeras tie listky, ja kupujem na madarskej stranke za 9€ listok.. ci to za 50€ je uz pre celu rodinu?

@o__o Áno pozerala som pre 3 osoby

autor
20. júl 2025
@nicoletta98

@anonym_autor ak si trúfaš, tak choď na aute a veľa šťastia v hľadaní parkovacieho miesta všade, kde sa budete chcieť zastaviť 😃

@nicoletta98 Pri Tropicarium to je v nákupnom centre tam problém nebude zaparkovať, pri zoo to už bude horšie tam majú málo miesta na parkovanie. Ja už som tam bola raz pred x rokmi.

bielasovicka
20. júl 2025
@anonym_autor

@o__o Áno pozerala som pre 3 osoby

@anonym_autor pre 3 osoby sa ti zdá veľa 50 eur?