icon

Cestovka Satur: Ako funguje výber sedadiel na letenke?

dadus841
20. máj 2024

Ahojte
Chceli by sme ist na Zakynthos v auguste s cestovkou Satur Chcela by som sa spýtať, ako to
chodí u nich s letenkami, či budem mať možnosť si vybrať potom sedadla v lietadle alebo sa to určuje automaticky. Bola by som nerada, keby sme s partnerom nesedeli vedľa seba. Ešte by ma zaujímalo, či nám vie delegát pomôcť s ubytovaním, keďže neovládame cudzie jazyky. Písala som im už aj do cestovky žial mi neodpísali na meil.

marsmykkok
20. máj 2024

@dadus841 Sedadlá pridelujú na letisku na checkine, samozrejme, ľudí čo dajú spolu pasy dajú sedieť vedľa seba alebo oproti sebe cez uličku. Nebudete sedieť spolu iba ak prídeš posledná a budú tak miesta odseba daleko už len. Teda odporúčam prísť na letisko tak 2,5 až 2 hodiny pred odletom, nie hodinu pred odletom ako posledná. A ubytovanie, nie je v možnostiach cestovky, aby išiel delegát do každého hotela, niekde bude a niekde nie. Ale normálne zoberieš zmluvu o zájazde a predložíš im ju spolu s občianskym alebo pasom, dajú ti kľúče alebo kartu a poslíček ťa zavedie na izbu, nepotrebuješ pri tom nejako cudzí jazyk keby tam aj nik z cestovky nie je.

kacusik69
20. máj 2024

@dadus841 sedadlo si viete u CK zakupit, alebo vam bude pridelene na check-ine… vyber konkretneho na letisku mozny nie je, ale nie je dovod posadit vas na opacne konce lietadla, ak pridete na check-in vcas…

elief
20. máj 2024

Ak idete do hotela, kde má Satur animátorov, budú na recepcii a pomôžu vám, s čím bude treba. Netreba sa ničoho báť, na letisku dostanete pokyny, na recepcii keby bolo niečo s čím neviete rady, volajú delegátovi, ten vám všetko telefonicky vysvetlí...

jazula
21. máj 2024

V Hydrotour minulý rok bol výber miest za doplatok. Bude to to isté, je to doplnková platená služba.

luliu
21. máj 2024

Delegát vás len vysadí pred hotelom, niekedy nejde ani v buse, takže si budete musieť poradiť. Sedadlá vám pridelia na letisku alebo si konkrétne môžete za poplatok vybaviť v CK, ale neoplatí sa to

katkaseiner
24. máj 2024

casto sa stava ze ak je viac hotelov kde robia rozvoz tak delegat do vasho nepojde. V podstate len date pasy v hoteli a oni vas ubytuju, ukazu kade do izby, resp. noekto vam dokonca pomoze... casto viac rodin postoji v hoteli, kludne poproste o pomoc, verim ze jazykovo znalym to nebude vadit (vzdy pomozem ak treba). Inak ale skutocne nic specialne vam povedat nemusia. Na izbach potom su aj informacne brozury a to uz cez google prekladač das - odfotis text a prelozi ti...takto som riesila práčku na Krete - z tych znakov som nic nepoznala a pekne som si vygooglila