Cestovné poistenie, Nový Zéland na 9 mesiacov

mariahsadecka
22. júl 2019

Ahoj chcela by som sa spýtať či má niekto skúsenosť s cestovným poistením...ideme na Nový Zéland na 9 mesiacov

missdiva
22. júl 2019

@mariahsadecka my sme mali do nepalu "alpenverein". Kupuje sa na rok (ale neviem ci nie vzdy iba do konca kalendarneho roka, to si prever) a plati vsade na svete.

gumkac19
22. júl 2019

@mariahsadecka my sa poistujeme cez union

nini1010
22. júl 2019

Vzdy union,ked som si robila prieskum vzdy vysiel najvyhodnejsie z pohladu crny a obsahu poistenia.

sissy27
22. júl 2019

@mariahsadecka to si pozisťuj v poisťovniach, na teba sa nebude vzťahovať klasické cestovné poistenie pre turistov, to sa uzatvára na max 90 dní pobytu. Ideš na dlhú dobu, takže pravdepodobne ako študent alebo tam budeš mať prácu, ideš asi na iné víza ako na turistické. Aj keď si dáš celoročné poistenie, tak je to limitované max. počtom dní na jeden pobyt, viem, že unionka má max 180dní a to ti tiež nestačí. Takže pozri poistenie zodpovedajúce tvojmu statusu na NZ.

nikoll29
22. júl 2019

@mariahsadecka ked idete tak na dlhsie, tak by sa ti oplatilo rocne poistenie a to potom vychadza aj cenovo lepsie. Skus sa informovat aj v allianz poistovni. Sice je trochu drahsia ale podla mna najlepsia poistovna.

emmi101
22. júl 2019

To si treba v poisťovni vyzistiť, lebo na toto sa vám isto neoplatí to klasické poistenie rozrátané na deň. Takže hľadať niečo také ako na rok a hlavne aby ste tam mali poistené aj také základné veci ako keby ste potrebovali antibiotiká a podobne