icon

Cez akú cestovku ísť na dovolenku s detmi?

vikkkkkky6
7. feb 2020

S akými cestovkami máte skúsenosti a ste spokojní? Máte skúsenosť s cestovkou Fischer?

daren1
7. feb 2020

@vikkkkkky6 Boli sme po dva roky a velka spokojnosť, delegatka bola ok a ocenili sme možnosť v prípade choroby kontaktovat CK s tým že oni zabezpečia zdravotnú starostlivosť, ciže nemusite vyhadzovať peniaze za hoteloveho lekára. My sme mali velmi dobrý hotel, a z mojich skusenosti fischer nemá najhoršie izby v porovnaní s inými cestovkami..

kika831
8. feb 2020

@vikkkkkky6 my sme boli minuly rok s fischerom- bez akychkolvek problemov. Ale tiez mame dobru skusenost aj so Saturom.

mata1001
8. feb 2020

My sme boli cez Satur, Hydrotour- s obidvoma spokojnost, ale to aj pre to, ze sme nemali nastastie ziadny problem...mozno keby sa nejaky vyskytol, tak az potom by som vedela odporucit, podla toho ako by sa k tomu stavali...

vikkkkkky6
autor
8. feb 2020

@daren1 Môžem sa opýtať kde ste boli?

daren1
9. feb 2020

@vikkkkkky6 boli sme v Turecko Limak Arcadia.Kvalitny hotel odporucam.

vikusjk
10. feb 2020

@vikkkkkky6 ahoj, boli sme min.rok s Fischerom v Egypte. Bolo to ok, len maju cudne riesene obcerstvenie do lietadla.

slnieckooooo25
19. feb 2020

Bol niekto cez CK Adrialin?

tatianamt
24. feb 2020

ja odporúčam cez cestovné agentúry. Majú zmluvy s väčšinou všetkých cestoviek ktoré sú na Slovensku. Mne vždy poradili dobre a ani raz sa mi nestalo žeby som bola nespokojná. Agentúr je veľa. My s manželom vyberáme cez palmtour.sk