Chalkidiki alebo Olympská riviéra. Boli ste niekto?
Ahojte, hladam dovolenku a zaujima ma, ake ste mali pocasie na Chalkidiki alebo Olympskej riviere? Zaujali ma, no manzel si mysli, ze tam moze byt zle pocasie, kedze su to poloostrovy.
@bubu37 na Thassose som este nebola, v Nei Pori, Paralii aj na Chalkidikach sme boli autobusom
@mariposita7 aha lebo som to pochopila že idete tam autom,tak ma to zaujalo 😊 prajem krásnu dovolenku a šťastný návrat
@bubu37 ďakujem. aj ja Vám 🙂 dajte potom vedieť, ako bolo na tom Thassose a aká bola cesta
Ahojte.. chystame sa tento rok na sarti, ale chceli by sme ist zaciatkom juna, okolo piateho.. ma niekto skusenost aka je tam vtedy teplota vody a teplota ovzdusia? Ideme s malymi detmi, tak nechceme aby nam tam chytili sok zo studenej vody ☹ dakujem, za kazdu odpoved
Zdravím chcel by som sa opýtať kam odporúčate ísť máme na výber Nei Pori a Chalkidiki - Sarti, v minulosti sme boli v Paralii a bolo super hľadáme niečo podobné. Čo som pozeral to Sarti mi príde ako taká malá dedinka s malou plážou bojím sa či sa tam nebudeme nudiť ale cenovo nám to vychádza podobne ako Nei Pori až na to že tam budeme o 2 dni dlhšie. Dakujem
@astrim Sarti je určite krajšie ako celá Olympská riviéra. Centrum Sarti nie je veľké (plošne) ale je rušné a bohaté "obsahovo" . Sarti ma niekoľko kilometrov pláži, či už hlavnej alebo potom menšie v okolitých zátokach. Ja som bola v Paralii 2x a páčilo sa mi, napriek tomu si dovolim tvrdiť, že ak hľadáte niečo ako je Parália - odporúčam Leptokariu alebo potom Bulharsko, nakoľko je to ,,umelo vybudované" masové stredisko cestovného ruchu, ktoré v danej podobe už nikde inde v GR nenájdete. Ak Vás zaujímajú recenzie na obe miesta, môžem Vám poslať pozvánku do mojej skupiny Autobusom/autom do Grécka recenzie
@221girl poprosím pridať do skupinky. Ďakujem