icon

Chalkidiki alebo Olympská riviéra. Boli ste niekto?

flower24
30. máj 2018

Ahojte, hladam dovolenku a zaujima ma, ake ste mali pocasie na Chalkidiki alebo Olympskej riviere? Zaujali ma, no manzel si mysli, ze tam moze byt zle pocasie, kedze su to poloostrovy.

Strana
z2
bubu37
Autor odpoveď zmazal
wurka
25. júl 2018

@221girl Ahoj. Ja by som poprosila pridat do tej skupinky🙏.

mariposita7
25. júl 2018

@bubu37 na Thassose som este nebola, v Nei Pori, Paralii aj na Chalkidikach sme boli autobusom

bubu37
25. júl 2018

@mariposita7 aha lebo som to pochopila že idete tam autom,tak ma to zaujalo 😊 prajem krásnu dovolenku a šťastný návrat

mariposita7
25. júl 2018

@bubu37 ďakujem. aj ja Vám 🙂 dajte potom vedieť, ako bolo na tom Thassose a aká bola cesta

nera738
Odpoveď bola odstránená
petka154
4. jan 2019

Ahojte.. chystame sa tento rok na sarti, ale chceli by sme ist zaciatkom juna, okolo piateho.. ma niekto skusenost aka je tam vtedy teplota vody a teplota ovzdusia? Ideme s malymi detmi, tak nechceme aby nam tam chytili sok zo studenej vody ☹ dakujem, za kazdu odpoved

petka154
4. jan 2019

@221girl prosim, pridas ma? 🤗

nera738
Odpoveď bola odstránená
petka154
5. jan 2019

@nera738 dakujem 😉

astrim
18. jan 2019

Zdravím chcel by som sa opýtať kam odporúčate ísť máme na výber Nei Pori a Chalkidiki - Sarti, v minulosti sme boli v Paralii a bolo super hľadáme niečo podobné. Čo som pozeral to Sarti mi príde ako taká malá dedinka s malou plážou bojím sa či sa tam nebudeme nudiť ale cenovo nám to vychádza podobne ako Nei Pori až na to že tam budeme o 2 dni dlhšie. Dakujem

cutty
18. jan 2019

@astrim bola som aj na sarti aj nei pori a sarti sa mi pacilo viac. Urcite krajsie more, cistejsie.

221girl
Autor odpoveď zmazal
221girl
18. jan 2019

@astrim Sarti je určite krajšie ako celá Olympská riviéra. Centrum Sarti nie je veľké (plošne) ale je rušné a bohaté "obsahovo" . Sarti ma niekoľko kilometrov pláži, či už hlavnej alebo potom menšie v okolitých zátokach. Ja som bola v Paralii 2x a páčilo sa mi, napriek tomu si dovolim tvrdiť, že ak hľadáte niečo ako je Parália - odporúčam Leptokariu alebo potom Bulharsko, nakoľko je to ,,umelo vybudované" masové stredisko cestovného ruchu, ktoré v danej podobe už nikde inde v GR nenájdete. Ak Vás zaujímajú recenzie na obe miesta, môžem Vám poslať pozvánku do mojej skupiny Autobusom/autom do Grécka recenzie

astrim
Autor odpoveď zmazal
nera738
Odpoveď bola odstránená
janulik12345
7. feb 2019

@221girl poprosím pridať do skupinky. Ďakujem

an_nick
6. júl 2019

@221girl aj ja poprosim pridat do skupiny

aduskalac
27. jún 2022

@kikuskar5 prosim vas my ideme tento tyzden do Palarie je tam bankomat?

kikuskar5
27. jún 2022

@aduskalac joj, bola som tam uz davno, tento rok ideme znova, ale aj pred 10timi rokmi tam bankomat bol, tak nepredpokladam, ze je teraz nieco inak 😉😉😉

aduskalac
27. jún 2022

@kikuskar5 a v ktorych miestach bol vtedy neviete?ideme prvykrat hotel poseidon

kikuskar5
28. jún 2022

@aduskalac vtedy bol na ulici, ktora smeruje do Katerini 😉 hotel Poseidon je par krokov od tej ulice, ked si dobre pamatam, ale delegat isto povie, to su info, co medzi prvymi sa riesi, kde, co je 😉

Strana
z2