icon

Chalkidiki alebo Zakyntos s dieťaťom

sunny15
Včera o 16:01

Ahojte, odporúčate ísť s dieťaťom (2roky)na Chalkidiki alebo Zakyntos?

martinmmartin
Včera o 16:25

no 2r decku to bude uplne jedno aj keby nikam neslo

jaja20
Včera o 16:26

@sunny15 Ahoj, na Chalkidiki môžete navštíviť veľa miest, napríklad Asprovalta, Pefkohori, Polichrono, ale najviac sa nám páčilo v Sarti.
Zakynthos je takisto vhodný, tam sme boli v Laganas. Ten je síce rušný, ale ak pôjdete do hotela na konci mesta, je to tam ideálne.

jaja20
Včera o 16:27
@martinmmartin

no 2r decku to bude uplne jedno aj keby nikam neslo

@martinmmartin A ty aj rozumieš, prečo sa na to pýta? Máš vôbec deti?

sunny15
autor
Včera o 17:12
@jaja20

@sunny15 Ahoj, na Chalkidiki môžete navštíviť veľa miest, napríklad Asprovalta, Pefkohori, Polichrono, ale najviac sa nám páčilo v Sarti.
Zakynthos je takisto vhodný, tam sme boli v Laganas. Ten je síce rušný, ale ak pôjdete do hotela na konci mesta, je to tam ideálne.

@jaja20 ďakujem za inteligentnú odpoveď, určite si to pozriem, najradšej by som šla na Cyprus alebo Mallorcu...ale hľadám radšej kratší let kvôli malej.

jaja20
Včera o 17:35
@sunny15

@jaja20 ďakujem za inteligentnú odpoveď, určite si to pozriem, najradšej by som šla na Cyprus alebo Mallorcu...ale hľadám radšej kratší let kvôli malej.

@sunny15 Let na Mallorku je len o polhodinku dlhší, tak to by malá asi zvládla. Je tam tiež krásne, kvalitné služby, pozvoľný vstup do mora a jemný piesok.

sunny15
autor
Včera o 17:47
@jaja20

@sunny15 Let na Mallorku je len o polhodinku dlhší, tak to by malá asi zvládla. Je tam tiež krásne, kvalitné služby, pozvoľný vstup do mora a jemný piesok.

@jaja20 a ktorú lokalitu odporúčaš?

jaja20
Včera o 18:01
@sunny15

@sunny15 My sme boli ubytovaní v S 'illot / Sa Coma a boli sme jeden deň aj v Cala Millor.

13072018
Dnes o 17:39
@sunny15

@sunny15 my sme boli na chalkidki trikrat s malymi detmi a musim povedat ze to nie je uplne idealne pre takych drobcov. Necakaj ze sa tam rozbehne po pieskovej plytcine do mora ktore bude plytke 50 metrov. Samozrejme su tam vynimky, ale tie su skor juznejsie na Sithonii a to uz mas dvojhodinovu cestu z letiska… S Malorkou sa to neda porovnat 🙂 Tam je ideal okrem spominanych aj Alcudia alebo Port de Pollenca. Nam tam vsak nevyhovuje miliarda ludi, mame radi klud na dovolenke. Buduce leto zvazujeme tiez Zakyntos, nie party Laganas ale vyhliadla som si oblast Alykes tak uvidime. A este Paralia Kalamaki na Corfu - kratky let tiez, a najidealnejsia plaz pre mini deti aku som videla 😀