Chodievate na nuda pláže alebo prečo nie?
Ak áno kam?
Ak nie, prečo?
Aj by som isla, nemam ist s kym.
Nevidim na tom nic zle.
Anonymovi zdieľať informáciu či a kam chodievajú ženy na nuda pláže? To si robíš prdel alebo nad tým onanuješ? 🤔
Nie, vadilo by mi byt vyzlecena.
@fido69 Inak máš celkom zaujímavý nick 🙂
Nie, nemám na to dôvod
kedysi bola nudaplaz pri rusovciach a aj pri cunove na jednej casti vodnej nadrze. Ako je to teraz uz neviem, par rokov v BA uz nebyvam a teda po hradzi tam nebicyklujem 😄
Nieeeeee, tam sú samé staré bimbiši🤣 nechcem dostať traumu
Uz nie, nemam akosi chut pozerať na erekcie. Naposledy bol masturbant v kríkoch a hadaj co robil.
Nechodím. Nemam potrebu predvádzať sa nahá pred cudzími ľudmi a tiež nemám potrebu občumovať druhych nahych ľudí - príde mi to dosť nechutné a absolútne nechápem pohnútky týchto ľudí. Možno mi to tu niekto vysvetlí, čo ich k tomu vedie.
Osobne uprednostňujem kontakt s oblečenými ľuďmi.
Nie. Teraz som bola na cypre na klasickej plazi a par bab strasich hore bez som tam kazdy den videla. No otrasne to vyzeralo. Cecky zvesene po pupok. Mala sa ma pytala preco tete je hola este dobre ze syn 10 rocny s nami nebol..neviem prefo nesli na nuda plaz. Este keby lezali ok ale vstali a isli takto do mora
Bola som asi dva krát , neohurilo ma to. Mam rada veľké plaze a aj pekne plavky. Kamarátka s mužom su extrémne milovanici nuda plazí, aj dovolenky vyberajú podľa toho. Je to taky životný štýl. Ale je tam ozaj sám dôchodca. Jedine co mam rada sú nudisticke wellnesy , kde si nahá aj v bazéne v saune, ale tam je to prispôsobené aj osvetlením aj atmosférou.
@wolf_ to je iná rozprávka, akokeby boli ľudia nejaké mravce, že nechcem, tak nevidím. Ja nevidím ľudí jedine, keď tam fakt nie sú, alebo keď zavriem oči, inak vidím celkom dobre nielen ľudí, ale aj čo majú na sebe a teda to sa nedá odnevidieť.
Píšeš, akoby boli 2 možnosti kúpať sa - buď v nejakej burke, čo ťa ťahá ku dnu a ledva sa v tom hybeš alebo nahá. Väčšina z nás sa kúpe s 3 malými kúskami latky na sebe a doma samozrejme bez, takže si viem ten “rozdiel” predstaviť , skratka žiaden.
Ale ďakujem za odpoveď, je mi jasné, že nikto sem nenapíše skutočné pohnútky.
Nie. Necítim sa na verejnosti dobre nahá a takisto preferujem v mojom okolí oblečených ľudí 🙂

Nie, lebo sa hanbím.