icon

Chorvátsko bez očkovania

michelle90
8. mar 2022

je niekto z vás aktuálne (alebo v poslednom čase bol) v Chorvátsku? Dá sa tam ísť v pohode bez očkovania? Dostaneme sa všade (ubytovanie, spoje, obchody, reštaurácie, pamiatky) max s testom, či si vyžadujú očkovanie? Plánujeme tam letieť koncom apríla, viem že dovtedy sa môže kadečo zmeniť, ale aspoň aby som mala prehľad aj z prvej ruky, nielen ofi stránok 🙂

diamond007
8. mar 2022

@michelle90 kamoskina mama sa tam bez problémov dostala neockovana.... Ale ohľadom hotelov a reštik neviem, šla tam k rodine.

fineta
8. mar 2022

Nikto nic nerieši, kamoska tam vlastní nehnuteľnosť. Boli sme minuly rok a mali pocit, že tam covid neexistuje. Takze tak. 😊

juliavolna
8. mar 2022

@michelle90 vsade no problem

elizabet173
8. mar 2022

@fineta to si myslela aj dcéra mojej kolegyne s rodinou, kým sa tam ním nenakazili. Dvaja dospelí a dve deti z troch ☹

fineta
9. mar 2022

@elizabet173 to mohla ochoriet hocikde, aj keby sedí doma... Otázka smerovala k opatreniam v HR a nie ci je možné nakaziť sa tam.. 🤷‍♀️

viky173
9. mar 2022

@elizabet173 niekto chyti covid ani nevie ako / kde a niekto aj ked byva s pozitivnym v jednej domacnosti covid nedostane

gabu_lienka
9. mar 2022

@michelle90 my sme boli v Chorvatsku v lete a teda nikde nikto nic nepytal, max bolo treba rusko v MHD a v obchode. Inak ako bolo pisane som aj zabudla na covid.

snezienkaaa82
9. mar 2022

Teraz ôk, kamoš tam ma kamaráta, siel ho pozrieť.

elizabet173
9. mar 2022

@viky173 viem, ani oni ho nedostali všetci

ujaju
9. mar 2022

Myslím, že to tam už nik nekontroluje

strongi
9. mar 2022

My sme boli v Chorvátsku, keď corona bola asi všade, plaze plne, restiky plne a nič sme nedostali. Sesternica minulý týždeň na vyšetrení v nemocnici a doniesla si coronu, vraj tam kadekto kašľal. Takže by som sa určite neobmedzovala, keď máš chytiť, chytíš aj doma.

eviku777
28. mar 2022

@michelle90 preboha ziveho ludia vsade sa DALO aj DA ist bez ockovania, cele roky covidu 2020 aj 2021 cestujem, ockovana nie som

eviku777
28. mar 2022

@strongi presne ja som dala 4 italy hned 2020 ked bol kazdy dokakany prave z talianska- vsade bol normalny zivot plne restiky, nikdy sme nic tiez nedostali

kacenocka2
4. apr 2022

V júni mame rezervované, ja som neočkov.ani detmi, manžel je.. Boji sa že nás z hranic vratia kvoli očkovaniu 🤦‍♀️cestovali ste niekto aj cez hranicu s Maďarskom? Dalo sa prejsť v pohode?

fineta
4. apr 2022

@kacenocka2 áno, bez problemov

kacenocka2
4. apr 2022

@fineta skontrolovali pasy na hraniciach a pokračovali ste do HR?