Chorvátsko - dvaja dospelí, 2 deti

29. feb 2024

Kde odporúčate dovolenku v Chorvátsku.2 dospelí 2 menšie deti. (8 a 2 roky).manžel.nechce ísť na makarsku a dole ako je split omis atd...budeme cestovať autom a bude šoférovať sám tak nechce ísť až takto dole...hovoril o Krku a Pule?poznáte?odporúčate?dajte aj iné nápady len nie niekde okolo Makarskej.to nechce

natalka13
29. feb 2024

Chodte najblizsie Istria Pag Vir Starigrad...

bela30
29. feb 2024

Vodice

autor
29. feb 2024

@natalka13 aj Vir sa mu zda daleko...je tam pekne??

autor
29. feb 2024

@bela30 poztieme ďakujem

h2
29. feb 2024

Istria ♥️

lady083
1. mar 2024

Pozri skupinu Chorvatsko - nasa dovolenka tu na konovi, najdes tam vela tipov na miesta v chorvatsku

solida1
1. mar 2024

Skús pozrieť Pirovac. Je medzi Vodicami a Biogradom.

ivana11155
1. mar 2024

Vodice nie, za mna v Chorvatsku to najhorsie.

dankakuc
1. mar 2024

Pula sa nám páčila, mesto krásne i keď my sme už boli s väčšími deťmi. Pláž sa dala nájsť aj s pozvoľným vstupom , keďže sú vaše deti menšie, my sme chodili na skaly lebo baby už vedeli dobre plávať a nebol s tým problém.

janinque
1. mar 2024

Ja nedám dopustit na Rab, pre deti je to raj.

gabrm
1. mar 2024

@autor
Na Vir-e sme boli minulý rok aj s dvomi deťmi 9 a 5 rokov. Ako sa hovorí,všade je pekne, podstatné je s kým si tam. More bolo čisté vďaka kamienkom a teplé,ale to minulý rok asi všade,až posledný deň prišla aférka čo pri Zadar sa objavili výkaly a zakázali sa tam kúpať. Keď aj nájdete piesočnú pláž,tak piesok je iný ako napr v Taliansku,v Chorvátsku deti kričali že ich to pichá,(no a v Taliansku zas páli 😂). Záleží aj v akej časti ostrova ste,mi sme boli v časti Radnjača,kde bol síce kľud a pláže v polke augusta nepreplnene,ale všade sa muselo ísť autom. Aj čo sa týka čistoty a poriadku žiadna sláva,také Lignano je na tom asi lepšie.Na nejaké večerné prechádzky zabudni,zajedno tam ani nie je kam ísť a druhá vec ani chodníky tam nie sú,všade ideš po ceste a lietajú tam autá a skútre a policajtov som tam nevidel ani raz. Jedine ísť večer autom do centra,kde som zas mal problém zaparkovať. Mi sme tam mali možnosť jednu točenú zmrzlinu a jednu nejakú restiku,kde bol výber možno z troch jedál. Ale pokiaľ sa chcete iba kúpať a opaľovať,tak miesto je super. Určite sa na Vir ešte chcem vrátiť ,ale určite pôjdem aj do Talianska. Ja mám rád napr aj večerné prechádzky,na čo je super napr také Lignano Pineta. Ale čo sa týka diaľky,ani to nie je až taký rozdiel napr do Lignana resp na Vir a cesty sú tam dobre,aj v Chorvátsku aj cez Maďarsko. Už len sa rozhodnúť a skúsiť,každému môže vyhovovať niečo iné.

letfenixa
1. mar 2024

Boli sme v Umagu.

bela30
1. mar 2024

@ivana11155 My sme tam boli a super, pieskova plaz, malo ludi, kusok od centra. Pocasie a ubytovanie super. Nemali sme co vytknut. A co je podstatne ,hned pri mori sme boli.

ivana11155
1. mar 2024

@bela30 my ked sme boli, hlava na hlave a to doslova, ja som viac ludi v Chorvatsku nikde nezazila a to mame pochodene od hora dole. Preto za mna nie.