icon

Chorvátsko - najlepšia destinácia

lussy353
7. jún 2014

Ahojte, chceli by sme ísť tento rok s priateľom na dovolenku do Chorvátska. Vedeli by ste mi poradiť nejakú dobrú destináciu, kde by bolo hlavne stabilné počasie a pekné pláže? Nočný život my veľmi nepreferujeme takže radšej niečo kľudnejšie a keďže sme plavci, aby sme nemuseli dlho kráčať do mora. 🙂 Minulého roku sme boli na Makarskej, bolo to super no teraz by sme chceli vyskúšať niečo bližšie alebo nejaký ostrov len sa obávam či tam nebude zlé počasie. Páči sa mi ostrov Dugi otok a Silba ale nebránim sa ani iným destináciam. Napíšte prosím svoje skúsenosti. Ďakujem 🙂

ollski
1. feb 2017

@monnaa naspat nie v sobotu...😉 sobota vecer po 19 zo zadaru je podla nasich skusenosti oki, ale skor nie...dlllhe kolony na mytniciach, hl. Zagreb lucko :-P ak si mozete vybrat tak sa treba tymto dnom vyhnut 😉 my sme napr chodili zo svk vo stvrtok vecer, nadpat v nedelu a pohoda uplne prazdne cesty v porovnani pia-sob.

syja
1. feb 2017

@monnaa naspat je najhorsie v sobotu rano ale v podstate cely den v sobotu byvaju plne cesty a trochu aj v nedelu.

davidenko555
7. feb 2017

ahojte...co hovorite na ostrov Hvar...hotel Hvar...boli ste niekto??dakujem

ollski
7. feb 2017

@davidenko555 boli sme pred 7rokmi...izby boli malinkeee, jedlo-dalo sa ale nic moc...mestecko pekne, ostrov tiez...celkovo dovolenka fajn, hotel na to ze ma 3*tak sklamal, my sme byvali na prizemi, mozno aj to zavazilo...nemali sme vyhlad na more, ale do kriakov a stromov :-P

davidenko555
8. feb 2017

@ollski to som si tiez vsimla na obrazkoch tie izby na prizemi☹ ..a plaz pri hoteli bola aka??..dakujem

ollski
8. feb 2017

@davidenko555 bola tam taka uszia pieskova plazicka, dcerke sa na nej velmi pacilo, mala vtedy 3,5r....potom tam boli take kameniste smerom do mestecka, v meste kamienkova-strk, potom zase kamenista, myslim ze sa dalo vybrat 😉 chodili sme do bazena ku hotelu tusim sa volal fontana?? Bol na druhej strane zalivceka, taja fajna prechadzka 🙂 bazen hotela hvar bol malicky a hlboky pre deti (male) fajn bol ten parcik pred hotelom, tiez moznost obedov...dcerka chodila aj na animacie...

davidenko555
8. feb 2017

Dakujem za info..rozhodujeme sa medzi ostrovom hvar a podgorou...no neviem veru..

davidenko555
8. feb 2017
frisnica26
9. feb 2017

@ollski ahoj boli ste na biograduna moru? vraj je tam pieskova plaž? je to tak? vieš ja chcem ísť s deťmi a piesok by bol super, aj nejake tie aktivity pre deti preliezky a tak, mysleli sme ubytku u nejakych domacih vraj je to tak lacnejšie cca 50 na noc a menej. ako to vyšlo u vás? a čo strava vieš tie moje deti mamlasikovia su takže slovenksa kuchyna by bodla. a ako je to daleko k moru? ccca 50 metrov hladam , dakujem krásne za radu.

ollski
9. feb 2017

@davidenko555 v podgore sme neboli tak neviem porovnat 😉 my ideme uz 5x na pag a este sa chystame niekam okolo biogradu 😉...
@frisnica26 jj, boli sme tam, je tam pieskova plaz soline, krpcom sa na nej moc pacilo 🙂, no treba sa pripravit na to ze v sezone je tam dost ludi s detickami, ta plazicka neni moc velka, da sa pozriet na googli ...jasne su tam rozne atrakcie, tobogan, ihriska, mne sa paci promenada z campu soline do mesta, aj pristav...boli sme tam 2x, za mna super miesto aj na vylety 😉 sv.filip i jakov, pakostane, zadar, nin....

frisnica26
10. feb 2017

@zuzub dobry, prosím vás ako bolo na tom pagu čo ste boli? ja chcem ísť s dvoma drobcami tak preto. dkaujem

sedem
10. feb 2017

@frisnica26 Pag je super aj pre detičky, len treba vybrať správne miesto 😉 na hlavnej pláži v Pagu je síce viac ludi, ale pozvoľný vstup do mora, pláž drobné kamienky a keď vojdes do mora, pieskové dno ☺

sedem
10. feb 2017
3simona3
10. feb 2017

@davidenko555 my sme bolo v podgore. Obchodiky,restiky,promenada. Vela malych plaziciek, delenych väcsimi kamenmi. Kamienkova plaz, vsade pozvolny vstup do mora, v mori sem tam kamene. Ale super. Bolo vela ludi ( kde nie v sezone). Poziciavali sme si lodicku a chodili sme juznejsie na taku plaz v zatoke ( bola sice nuda), ale sem tam nejaky parik ( daleko od nas,ani sme sa nevideli) a tam bolo uuuuzasne.☺

frisnica26
13. feb 2017

@miriamkela vtedy nič na maily nemám december

miriamkela
13. feb 2017

@frisnica26 neprechadza mi na teba email ..

frisnica26
13. feb 2017

@miriamkela mám frisnica26@azet.sk ale už som ti poslala správu an na fb

kacenocka2
19. feb 2017

Nemate niekto nejaky priamy kontakt na majitela apartmánov v chorvatsku okolie zadaru?

medus
5. mar 2017

@miriamkela prosim ta pridaj aj mna do skupiny. Dakujem 🙂

miriamkela
5. mar 2017

@kacenocka2
@medus
• Mesto/Miesto 23234 Vir
• Kontaktná osoba Miriam Kelečić
• Mobil 00 385 99 28 2 2013 viber whatsap
Jazyk –slovensky, česky, chorvatsky, rusky, nemecky a ruky nohy 
Email : miriam.kelecic@gmail.com
na fb sa mi nachadza cela ponuka ostatnych apartmanov .. moj dom - apartmany su už obsadene ..ale celkovo mam v ponuke 8 domov tj 23 apartmanov roznej kapacity ..
https://www.facebook.com/apartmanivirkelecic

jarushka25
12. mar 2017

@miriamkela dobrý deň môžem poprosit kontakt ďakujem

nataliaondrejkova
Odpoveď bola odstránená
miriamkela
12. mar 2017

@jarushka25
Mesto/Miesto 23234 Vir
• Kontaktná osoba Miriam Kelečić
• Mobil 00 385 99 28 2 2013 viber whatsap
Jazyk –slovensky, česky, chorvatsky, rusky, nemecky a ruky nohy 
Email : miriam.kelecic@gmail.com
na fb sa mi nachadza cela ponuka ostatnych apartmanov .. moj dom - apartmany su už obsadene ..ale celkovo mam v ponuke 8 domov tj 23 apartmanov roznej kapacity ..
https://www.facebook.com/apartmanivirkelecic

ynivon
20. mar 2017

Ja odporucam ostrov Rab. Je to relativne blizko (cestu predlzi akurat trajekt, ale zase je to zazitok najma pre deti), klima stabilna, plytke more bez vln (rychlo sa prehreje, deticky sa mozu clapkat v teplej vode), vela plazi na vyber. My sme boli v casti Lopar v roku 2014. Tato cast ma hlavnu plaz s nazvom Rajska plaz, ta je vsak preludnena, hlava na hlave (nic pre nas). Byvali sme na sukromi pri plazi Mel (Mel je od Rajskej plaze asi 15 min. pesej chodze). Bola to kludnejsia cast, plaz Mel je mensia avsak nebola moc pekna. Ale my sme aj tak robili pravidelne vyjazdy na "skryte plaze" a to bola uz ina kava! Najviac sa nam pacila plaz Sturič. Asi pol hodinka pesi v borovicom lesiku, po sklanatych chodnickoch, chvilami mi to pripominalo tatraske cesticky. Malu sme dali do nosica a islo sa 🙂 A na plazi Sturic panenska priroda, klud, malo ludi, tiez plytke a teple more, parada. Dalsia plaz bola plaz Ciganka, ta bola nudisticka, ale chodili tam aj nenudisti. Su tam aj dalsie plaze, ale vsetky sme nepresli. Da sa urobit vylet autom do hlavneho mesta ostrova - mesto sa vola tiez Rab. Pekne historicke mesto, uzke ulicky, obchodiky, restauracie. Pripajam par fotiek.

Teraz ma laka ostrov Hvar, ale je to dost daleko a maly nebude mat este ani rok, tak stale vaham... Alebo co by ste mi poradili? Rab bol super, ale na svete je tolko krasnych miest, nechcem sa vracat opat na to iste.

ludka111
24. mar 2017

@miriamkela Ahoj, čítala som, že žiješ v HR, tak to tam asi aj dobre poznáš. Chcela by so sa teda spýtať, ak by si vedela poradiť, aký je tvoj názor na dovolenku v týchto oblastiach - Šibenik a tam hotel Kids Andrija a potom v Petrčane hotel Falkensteiner Diadora. Aké je tam prostredie a pláže. Ďakujem pekne.

miriamkela
25. mar 2017

@ludka111 všade v chorvatsku je niečo pekne.. tak ako na slovensku su pekne donovaly štrbske pleso či bojnice zvolen ..tak aj tu je všetko pekne .. no každemu sa pači niečo ine a niečo ine hlada a očakava .. osobne šibenik si prejdeš za 1 den a nie je vela plaži na vyber .. hotely su super lebo maju programy pre deti a nemaš starosti s jedlom no ja osobne radšej jem čo si uvarim .. aj kvoli zdraviu svojmu aj deti .. petrčane ma krasne plaže a tiež ich nie je vela ..ani to nie je velke mestečko diadora ma dobre recenzie osobne som nebola v tom hotely .. su tam stromy tien ..no more je viac kameniste dno a hlboke pri kraji .. iba jedna plaž je taka detičkovska .. ale oplati sa ist vidiet a zazit .. ja nedam dopustit na svoju oblast - zadarsku - ostrov vir .. je to logicke tu som si vybrala pozemok a postavili sme apartmanovy dom .. a prešla som cely jadran od hore po dole .. no jedine tu mi to vyhovovalo a som spokojna a je to presne to čo som JA očakavala ..

titiva
26. mar 2017

@maddalenka my sme boli v auguste 2016 a more bolo studene 😶deti sa nam nechceli ani kupat inac omis je krasny

sedem
27. mar 2017

Baby, kopirujem užitočný link, poplatky za diaľničné nálepky + mýto pre rok 2017 🙂

http://www.chorvatsky.guru/autom-do-chorvatska-...

antoniod
30. mar 2017

myslím, že Baška Voda je celkom cenovo zaujímavá, ale asi to je na každom.

minima3
18. apr 2017

Ja som bola minulý rok v Nemire pri Omiši a veľmi sa mi tam páčilo.

https://www.facebook.com/ApartmanyNaPodnose/pho...