Chorvátsko - najlepšia destinácia
Ahojte, chceli by sme ísť tento rok s priateľom na dovolenku do Chorvátska. Vedeli by ste mi poradiť nejakú dobrú destináciu, kde by bolo hlavne stabilné počasie a pekné pláže? Nočný život my veľmi nepreferujeme takže radšej niečo kľudnejšie a keďže sme plavci, aby sme nemuseli dlho kráčať do mora. 🙂 Minulého roku sme boli na Makarskej, bolo to super no teraz by sme chceli vyskúšať niečo bližšie alebo nejaký ostrov len sa obávam či tam nebude zlé počasie. Páči sa mi ostrov Dugi otok a Silba ale nebránim sa ani iným destináciam. Napíšte prosím svoje skúsenosti. Ďakujem 🙂
@lujzamisko mozem sa spytat, kde ste boli v umagu ubytovaní
@lori76 sol stella maris bol ta cast 🙂
mňa sa v chorvátsku páči všade.
@sedem ahoj,tiež sme pozerali Pag, ale tam sa treba presúvať autom na pláž. Alebo sa mýlim ? Auto na dovolenke nechceme používať.
@titiva Tiež sme boli v auguste 2016 v Duče pri kempe Galeb a nebola až taká studená , a to ja mám problém so studenou vodou.
mňa presvedčilo toto video
@ivankamirka iba ak ine plaze, by ste chceli popozerat 😉 kazde mesto ci dedinka pri mori na pagu ma svoju plaz 😉 su aj take na kt sa ide cisto autom...my chodime na dovci kade-tade, ale znami co chodia s nami, tak zaparkuju a chodia len na plaz v tom kt mestecku
Jednoznačne UMAG! Bola som aj v Omiši- Nemira, ale to bola jedna obrovská nuda. Len plaz a slnko, ziadne vyzitie. Umag je top. Ani sa nam domov nechcelo. Plaz pieskova, čiže aj pre deti, plno atrakcii, popri plazi jazdi maly vlacik, cize spoznas celu časť pláže, no proste skvela dovolenka. Tento rok ideme znovu 🙂
@ivankamirka tak záleží od toho, kde budete mať ubytovanie, sú apartmány blízko mora ale aj ďalej...
Ahojte,poraďte prosím pieskovú pláž,2 dospelý+1 dieťa-hladame apartmán alebo hotel (nieco na úrovni)ubytovanie poblízku mora,odporucte niečo overene.☺vdaka
Neviem vôbec,v ktorej časti Croatie mám hladat,Chorvátsko nepoznáme,chceme tam ísť toho roku poprvykrat
@snehuuulienka my sme boli spokojny v tucepi,apartman ivandic, velmi pekne,nove ciste, aj umyvacka riadu v kuchynke ,pieskova plaz par metrov....teda tam nie je uplny piesok ale drobny strk ako na makarskej...
@veronika426 ahoj a vieš mi odporučiť konkrétne ubytovanie? Ďakujem 🙂
@lukaskam my sme boli ubytovani v depandance Jadran, ale hned oproti bol aj Hotel Adriatic, ten bol cosi luxusnejsi. Ale nam uplne v pohode vyhovoval ten Jadran. Izba z manzelskou postelou + 1 samostatna postel, vlastna kupelna a aj balkon. Uplne super 🙂 a ku moru sme to mali 1-2 minutky pesi resp. skoro hned pod oknami. Ideme aj my tento rok, bolo tam uzasne, deti vyblaznene, abi sme vsetko nestihli v okoli pozriet, najdete si tam kazdy svoje 🙂
Ahoj baby. Radi by sme sli s rodinkou na dovolenku do HR v termine od 25.7. Do 3.8. Viete mi poradit nejake ubytko. Ide nas 5 mozno 6. Dakujem za kazde info
ahojte žienky! 🙂 chcela by som sa Vás spýtať..plánujeme s rodinkou dovču v chorvátsku, ale niekde po blízku(za Zadarom). Rozmýšľali sme Biograd alebo Pakostane. Viete mi niekto poradiť. resp. odporučiť kde sa vám to tohto roku páčilo najviac, a koľko pýtajú domáci za ubytko? Ďakujem za každé info..Pekný večer! 🙂
@martinka637 Ahoj daj sa do skupiny chorvátsko tam nájdeš veľa info od dievčat, ktoré boli alebo práve sú. My ideme do Pakostane ale až v termíne od 31.7. takže zatiaľ neviem 🙂 uvdíme
@martinka637 min rok sme byvali sme v Biograde pri marine ale je to apartman pre 8ludi, neviem kolki idete, vedla obchod asi 200m, na plaz jednu 300m dalsia bola kus dalej
boli sme velmi spokojni
@martinka637 Pakostane uplne super, boli sme pred 3 rokmi. Krasne mestečko, nie velké ale zase ani nie že dedina kde "zdochol pes". Reštauracie super, zmrzlina....kupiš všetko čo potrebuješ. Aj plaže v pohode, kamienkove, take užšie, že aj ked je vela ludi tak to az tak nevyzera, že je hlava na hlave 🙂. V Biograde sme sa boli pozrieť jeden deň na výlet. Tiež pekné. A možnosť navstivit blizko národný pakr Krka, tiež odporúčam. Pekná prechádzka pri vodopádoch.
dakujem pekne dievcata 🙂
Pakoštane super.boli sme tam pred 7 rokmi,tento rok tam ideme zas. Tento rok otvorili v Biograde veľký zábavný park,,,
Tak my sme uz z dovolenky vyse mesiac doma ale stale spominame na to uuuuzasne Chorvatsko. Boli sme tam prvy krat, ale urcite nie posledny.
Byvali sme v Camping park Soline v Biograde. Navstivili sme Zadar ( uzasny), Split, Plitvicke jazera a plavba lodou v Biograde. (Pro Eko d.o.o)
#soline #biograd #plitvice #zadar
a ak sa mozem spytat ubytko ste si nasli az na mieste alebo ste si vopred rezervovala? ..kolko pytaju domaci?..dakujem 🙂
@veronika426 ahoj , prosím ta koľko deti ste mali na izbe a cez akú cestovku alebo agentúru ste išli ? My mame dve deti , niekde ma to nepustí kvôli kapacite ale niekde ma pusti s tým že jedna osoba bez lôžka. Ďakujem 🙂
@hennicka ahoj sli sme cez agenturu Aquasun travel, staci im napisat email. Nam sami nakombinovali vsetko 🙂 mali sme na izbe 2 deti 6r. a 3r. Toho 3r.sme nahlasili, ze bude s nami,spat na manželskej posteli a dcerka staršia mala svoje lôžko. Skus sa informovať cez tu agenturu priamo, pošlú ti na email aj cenovu kalkulaciu pe Vas 🙂
Dobrý deň. Chcela by som sa Vás spýtať na Chorvátsko ZATON pri Zadare. Aké máte skúsenosti s touto destináciou? Pláž je platená? Ďakujem pekne
@maddalenka prosím vás ako bolo v zatone? Pláž bola čisto piesočnatá? Alebo piesok bol iba pri vstupe do mora a pár m od neho už kamienky? Platí sa niečo aj za tú pláž? Ďakujem pekne

@ruzenka28
@ruzenka28 boli ste na tom pagu??co ste sa pytali???