icon

Chorvatsko, Omis, Nemira

katka0123
1. feb 2018

Chystame sa v lete na dovolenku do Nemiry. Vyhladala som na webe fora a co to zistila, ale je toho malo. Ak mate osobnu skusenost, budem rada, ked sa o nu podelite. Zaujima ma spokojnost s ubytovanim, plazou, tipy na vylety, kam s detmi... dakujem.

Strana
z2
katka0123
autor
2. feb 2018

@casoso Vdaka za dalsi tip.

veronika1982
19. mar 2018

ahojte. neviete mi poradiť. Kto bol v resorte Zaton Holiday? neviete mi povedať či sa dá kúpiť nejake vstupné do tých bazénov či to je čisto len pre ubytovaných?

salome123
19. mar 2018

@veronika1982 da sa kupit aj vstupne do toho arealu, ale po 16tej alebo 17tej je vstup zdarma.

veronika1982
20. mar 2018

@salome123 a vieš mi aj povedať koľko sa platí za požičanie lehátok a na pláži čo sú tie nafukovacie atrakcie tak aký tam je poplatok?lebo toto nikde neuvádzajú?

salome123
20. mar 2018

@veronika1982 to neviem,my sme tam boli keď ti bolo zadarmo. Ale platí sa aj za niektoré šmýkačky sa mi zdá

adkamama
21. júl 2023

My sme sa práve vrátili z krásnej Nemiry, tak ak to niekomu pomôže, popíšem.More je tu priezračné, tyrkysové, teplota príjemná a osviežujúca, navečer mierne chladnejšia. Na pláži sú drobné kamienky, treba šľapky al. obuv do vody. Nemira má veľa zátok, dá sa nájsť aj tieň z borovíc al. malých stromov na pláži. Niektorá pláž je ľudnatejšia, iná menej, dá sa prejsť a vybrať si, celkovo sú kľudné, malebné. Oproti vidieť ostrov Brač. S ubytovaním si treba dať pozor, aby nebol apartmán ďaleko od mora, pretože sú v kopci, niektoré dokonca nad cestou. Väčšinou sú s výhľadmi na šíre more, čo tiež stojí za to. Určite by som odporučila klímu na izbe a repelent proti komárom. Dajú sa tiež požičať lekátka na opaľovanie, 5 eur/ hod., paddleborde 8 eur/ hod. Do centra Omišu sa dá ísť, pešo, cca 30 min., al. nechať auto popri ceste pred Omišom v časti Brzet a kúsok dôjsť. Omiš je krásny, starobylý,v pozadí vykúkajú vysokánske skaly, pri pláži a v prístave ponúkajú večer výlety loďou, nezabudnuteľné sú tu západy slnka. Mali sme celý týždeň teplé počasie takže za nás jedna úžasná dovolenka, rozhodne doporučujeme.

julianna1929
21. júl 2023

@adkamama dakujem, my sa.chystame o tyzden

julianna1929
21. júl 2023

@adkamama este mam otazocku, boli preplnene plaze? Resp. kde bolo menej ludi? Dakujem, a atrakcie pre deti boli? Cenovo dostupne?

adkamama
21. júl 2023

@julianna1929 Tu v časti Nemira neboli pláže preplnené , tak akurát, to sa nám páčilo. Z atrakcií pre deti sme tu videli v mori vodný svet, čo býva aj u nás.

adkamama
21. júl 2023

@julianna 1929.Je to ale pre väčšie deti.

Strana
z2