icon

Chorvátsko - Tučepi

vanessm
16. jún 2013

Ahojte maminky, boli ste niektorá v Tučepi? Ideme po prvýkrát, tak uvítam nejaké info, ďakujem

luciferkax
2. máj 2014

@alami to fakt sa nedá naboso?? čo ja viem, my sme doma naučený chodiť naboso kdekolvek :D ale tak, crocsy to istia hihi :D a na tie borovice sa ja zas tešímnajviac :P

alami
3. máj 2014

@luciferkax no ja nieviem, tak ak si zvyknutá...Oni sú kamienky okrúhle, nie ostré, ale mne, ani okolo ľuďom zrovna naboso nebolo príjemné 😅

majka2
3. máj 2014

poradi niekto ubytovanie v chorvacku pre 6 dospelych a dve male deti ?

luciferkax
3. máj 2014

@alami čo ja viem :D aknie sú ostré, tak to asi bude v pohode :P

erzulik
4. máj 2014

Apartman rezerovany!!!!! Grozdana V Tucepi, nakoniec nas ideme piati.... Tesim sa!!!!! Napiste blizsie info kto z Vas tam bol blizko? Idem s 3 rocnou dcerkou dufam ze tam nie je taky hluk budeme na prvom poschodi.... Dajte info.... ako daleko su obchody, kabiarne.... Nasa prva dovolenka v trojke autom...... 🙂

alexandra03
4. máj 2014

Tučepi sú veľmi pekné,blízko pláž pozdlžna,kamienková,mi sme tam boli s dvojročnou dcérkou,promenády,stánky,malé ihrisko pre deti,mi sme boli veľmi spokojní 🙂 peši sa dá prejsť aj na Makarskú

alami
4. máj 2014

@erzulik reštiky, stánky máš hneď "pod nosom" lebo ste v samom centre, takže všetko budete mať úplne blízučko, veľké potraviny maximálne 100metrov 🙂

erzulik
4. máj 2014

Poradite mi, majitel mi napisal ze mam poslat zalohu..... Ako to mam preverit, ze to budem mat urcite rezervovane, nemoze sa mi stat ze pridem tam a nebudem mat ubytovanie? Ideme po prvy krat takze nemam skusenosti.

alami
4. máj 2014

@erzulik to tak beží, neboj nič, vezmi si to potom so sebou - výpis, alebo vytlačený prevod. Napíš mu po zaplatení, že ho prosíš o informáciu, že platba nabehla. Mne sa vždy majiteľ takto ozval, potvrdil rezerváciu a potom pred cestou tesne vždy ešte napíšem, že či všetko platí a že pricestujeme cca vtedy, majitelia zas odpíšu a tým som spokojná, že je všetko ok 🙂

vanessm
autor
4. máj 2014

@erzulik Záloha je samozrejmosť, len si prirátaj 10 eur, tie ti strhne banka.

martinka1978
5. máj 2014

@majka2 My sme boli v tomto ubytku v Tučepoch http://www.novalja.sk/chorvatsko/letoviska/leto... - je blízko pláže a pekne zariadené, sú tam aj väčšie apartmány aj menšie štúdiá. Dieťa do 6 rokov sme mohli mať v štúdiu zadarmo. Odporúčam.

luciferkax
5. máj 2014

@alexandra03 ahoj - aké bolo to ihrisko pre deti? vyhrajú sa tam aj 3 a 5 ročné deti? boli sme v cestovke a vychádza nám 150 eurový rozdiel medzi bývaním v Makarskej a v Tučepi.... tak teraz váham... :P nevieš poradiť, kde sa deti budú mať zahrať?

alexandra03
5. máj 2014

také nie veľmi obrovské,naša mala vtedy 2roky,ale to je už cca 5rokov od vtedy možno tam niečo nové aj pribudlo 😉 mne sa viac páčilo v Tučepi 🙂 ale 100ľudí 100názorov 🙂 mi sme už pochodili ostrov Pag,Rab,Krk,Istriju a Tučepi sme absolvovali ako prvé,možno preto sa nám tak veľmi páčilo 🙂

lenkavorcakova
1. júl 2014

@stanislavao Ahojky chcela by som ta popytat konakt alebo ak maju na nejakej stranke link posles mi? ? My sme tiez zostava2+3..dakujem..;)

stanislavao
1. júl 2014

@lenkavorcakova tu je mailvoa adresa. mozete pisat po slovensky.
apartmani.simic@inet.hr
a toto je stranka. svoju vlastnu zrejme nemaju.
http://www.hrvatska.sk/tucepi/apartmani-tri-palme/
ale uz neviem, ci najdete volny termin. skuste napisat a popytat sa.

lenkavorcakova
1. júl 2014

Chcem sa este opytat mate niekto skusenost z touto strankou casamundo...su tam dobre ceny..vdaka..

erzulik
15. júl 2014

My sme teraz v Tucepi a odchadzame v nedelu domov, len mi hovoria znamy ze mozu byt zapchy aby sme odisli az v pondelok!!!! Poradite mi co mam spravit! Mame dve deturence so sebou 2,5 r a 6. Neviem si predstavit byt v zapche!!!! Nn

erzulik
21. júl 2014

Tak stastne sme vcera dorazili domov, cesta nam trvala 10 h s dvomi prestavkami.... Boli sme po prvy krat v Chorvatsku nam sa velmi pacilo, ubytovanie bolo perfektne - Villa Grozdana, 1 poschodie s vyhladom na more cca 5 m....domaci boli mily, laskavy proste bolo super..... Ubytovanie odporucam vsetky apartmany su pekne bola som sa mrknut, boli sme blizko pristavu bolo pocut trochu hluk ale nic strasne to nebolo. Plaze natrieskane ludmi museli sme si obsadit lehatko uz okolo 7-8 h..... My sme mali pana domaceho uzasneho, ktory nam to stale rano nachystal na plaz stany a lehatka .... Vstavali sme dost neskoro tak sme nestihali... 🙂

l3yla
Autor odpoveď zmazal
enanena
13. feb 2015

Ahojte.velmi sa tesim ze som nasla tuto diskusiu....mi mame uz ubytko zajednane a velmi sa tesime...dva tyzdne oddychu pri mori.uz nech je aspon jun a ja zacnem chystat a planovat veci aby sme na nic nezabudli...ideme 22.7. 2015. 😎 😎 😎

alami
18. apr 2015

Ahojte, máte niekto tip na ubytko v Tučepi, najlepšie časť Kamena? Sme 2 + 2. Okukávam, googlim, ale nejak som nič, čo by ma oslovilo, nenašla. Ďakujem

lolittka
11. júl 2015

@alami neviem či dám časovo aktuálnu odpoveď, my sme boli tu http://www.tucepi.net/knezevic/ je to kúsok nad prístavom, k pláži sme mali do 5 minút, cez cestu sme nemuseli chodiť, blízko domu bol podchod. domáci pán úžasný, čistučko, cena výborná.

fialovykvietok
11. júl 2015

Prosim ta a cena za ubytko bola aka?

lolittka
11. júl 2015

@fialovykvietok mňa sa pýtaš? 😉 my chodíme v septembri, je to posezónna cena, platíme za apartmán 2+1 30 Eur, v sezóne býva cena dvojnásobná

ivka01231
10. máj 2016

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či by ste mi vedeli dať nejaké info ohľadom ubytovanie Villa Mare?
Ďakujem veľmi pekne

lolittka
10. máj 2016

@ivka01231 ahoj, neviem koho sa pýtaš,možno Ti poradí niekto v skupine https://www.modrykonik.sk/group/6154/

ivka01231
11. máj 2016

@lolittka Ďakujem veľmi pekne 😊

ivka01231
12. júl 2016

Dobrý deň, prosím vás nevie mi niekto poradiť taxík v Tucepi???

evellinka27
20. mar 2017

@stanislavao dobry den je este realne to ubytovanie co ste chodili do Chorvatska,je to uz starsia diskusia,ale ubytovanie by mohloi byt este aktuslne Ci?viete mi poslat kontak?dakujem eva

stanislavao
20. mar 2017

@evellinka27 urcite je. Najdite si na webe Tri palme, Tucepi. Majitel je Šimič Sanda. Najdete urcite. Ale ci bude volne, neviem. Uz je neskoro.