icon

Chorvátsko v septembri

10. aug 2025

Ahojte viem ze je to XY diskousii o Chorvátsku ale toto som nenašla. Chceli by sme ísť s 2 ročným druhý týždeň septembrový do chorvátska a chcem sa spýtať ake je tam počasie? Kto z vás chodí v septembri do chorvátska tak tiež kde ísť s malým k vode, kde to je najlepšie ísť kde sú malé kamienky alebo piesok ďakujem 😊🙏
Nechceme ísť zase 12 hodín s autom.

luccija
10. aug 2025

@anonym_autor to je nevyspytateľné.Toto leto bolo chladnejšie aj dážď aj v IT, HR.My sme boli v najneskorsi termín v HR do 10.9., ak pršalo tak v noci a cez deň veľmi teplo.Ja mám rada Krk Baška drobne kamienky, piesok.Ale veľa ľudí aj v septembri.Mne hovoril domáci, že do 20-25 býva pekne.Neviem či hotel, apt, ale je dobre, ak hotel tak s bazénom vnutornym, ak by bolo škaredo.
My kvôli mužovej práci chodíme vždy posledný augustový a september a nikdy nebol deň, že sa nedá kupat

jaja20
10. aug 2025

Roky sme chodili na prelome augusta/septembra, vtedy bývalo stále super počasie, len raz nám 1 deň pršalo. Ale toto leto je naozaj chladnejšie, takže ktovie, aká bude teplota mora v polovici mesiaca.
Odporúčam napríklad Rab - Lopar, tam je piesok a plytká voda, takže sa rýchlejšie zohreje.
Vhodná by bola aj Crikvenica, Selce, ostrov Pag, Nin.

anonym_fbafdd
10. aug 2025

@anonym_autor my sme boli minuly rok na 10 noci, z toho sme mali asi 4-5 dni zle počasie. Myslím že sme boli druhý septembrový týždeň. Boli sme na ostrove Vir, jedna pláž tam bola aj piesková. Cestovali sme od Banskej Bystrice cca 11hodin ale mali sme pomerne často prestávky

vilma7
Autor odpoveď zmazal
sowhat
11. aug 2025

v septembri byva more este vyhriate, pokial teda nepride nejaka dlhsie trvajuca vlna ochladenia a dazdov... je to loteria, ale stale si myslim, ze je vacsia pravdepodobnost, ze tam bude v prvej polke septembra este dobre pocasie