CK Koala Tours
Ahojte chcela by som ísť a touto CK na dovolenku do Egypta ale podľa recenzií čo som našla som na pochybách...sú to väčšinou recenzie z predchádzajúcich rokov a tak by som rada čítala reálne skúsenosti z tejto alebo predchádzajúcej sezóny nie z roku 2013 ... Ďakujem za každý príspevok
@lilizzachy a kde na Cypre,ak sa smiem spytat? My sme si nakoniec vybrali Cyprus u nich..v Koale
@muchotrafka298 Seneca by bola asi drahsia...ale to,co ini povazuju za nižší standard,nam vyhovovalo...a chceli sme sa vratit...niekomu staci Dacia a je rad..iny by do Dacie ani nevliezol...
@mironka seneca a tip travel a koala je to iste 😉
@mironka to tiež patrí týmto. Každý má iný štandard a iné finančné možnosti, je to úplne v poriadku.
@matkahelka tak potom Satur a Hydrotour?
@mironka satur a hydro su 2 nezavisle CK. seneca, koala, tiptravel, tatratour su spolu. rovnako aj fischer a kartago su spolu.
Ale satur, hydrotour neponukaju tie hotely, ktore ponukaju seneca a spol.alebo fischer. kazda ck ma v ponuke svoje hotely.
Moja skusenost je, ze Satur a Hydrotou, obzvlast Hydrotour ponukaju drahsie hotely. Ponuka Tip travelu je zamerana pre sirsie obyvatelstvo - v ponuke je vela hotelov nizsieho standradu za dostupnejsie ceny. Samozrejme, maju aj hotely vyssieho standardu, ale menej. My ideme tento rok po prvy raz s Hydrotour, tak som zvedava 🙂

@surama neviem...my sme platili postupne asi na 3x...a bolo to ok