Čo hovoríte na dovolenku v Bibione?

dievcacitajucelist
18. aug 2023

Našla som cez Zľavomat dovolenku v Bibione, v Taliansku. Celkom fajn cena, síce bez stravy a vlastná doprava. Boli ste tam niekto? Boli ste spokojní?
Čo zobrať na jedenie? Zoberieme asi aj vodu, či?

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
heleninamama
18. aug 2023

@dievcacitajucelist Neviem, čo znamená dobrá cena, vlastná doprava by mi až tak nevadila, hoci sa dá ísť aj pohodlnejšie, ale bez zabezpečenej stravy by som na dovolenku nikdy nešla. Za prvé si chcem oddýchnuť, nie denne variť a piecť, chcem ležať na pláži, prípadne ísť na výlet, nie nakupovať a vláčiť potraviny a za druhé, my dosť veľa zjeme a vypijeme - len nealko, no doprajeme si aj sladkosti, ovocie, zmrzlinu... a za takýchto podmienok by sme určite prerobili oproti dovolenke All inclusive. Takže za mňa, ak chceš ušetriť a oddýchnuť si, hľadaj dovolenku so stravou.

martinmmartin
18. aug 2023

co presne cakas ty od dovolenky? Ako si idealne ty predstavujes ze by tam malo byt? Mozno je to pre teba s rodinou idealna destinacia a mozno budete trpiet.....kde je ubytko? Je s parkovanim? dojdete vsade peso?

gelifil
18. aug 2023

kde je ubytko, hotel, apartmanovy dom?...bibi je super inak...my stale bez stravy

marca12
18. aug 2023

Potraviny nemusis brat. Nakupis tam a ceny su porovnatelne ako u nas. Jedine na prvy den si zobrat nieco male,pripadne karton vody,aby ste sa nemuseli hnat hned do obchodu. Ak ides len kvoli oddychu a moru,Bibione je fajn.

majasimon
18. aug 2023

Roky chodíme do Bibione na apartmán. Niečo si uvaríme, niečo vonku zjeme. Nám to tak vyhovuje.

tiezjedna
18. aug 2023

Už nikdy ani zadarmo. Hnusné more, ľudí jak na nervovom, oči na stopkách, aby sa decko na pláži nestratilo… Ale niekomu to stačí. Ja si teda dovolenku predstavujem inak.

gelifil
18. aug 2023

super je fb skupina Bibione SK skupina

gelifil
18. aug 2023

more vobec nie je hnusne.....a deti male snad nenecham naverimboha nikde a nikdy

zuzubb007
18. aug 2023

@tiezjedna treba vediet najst spravne miesto, my sme boli v Caorle kde na plazi par ludi a ubytko s bazenom kde sme boli takmer sami je toho na vyber vela len treba vediet hladat co komu vyhovuje

gelifil
18. aug 2023

@zuzubb007 ale pani ma kapitanske skusky a chorvatsko druhydomov, tak si potrebuje rypnut😉

sasa1310
18. aug 2023

tak Bibione je najškaredšia časť Talianska

januska12323
18. aug 2023

Obchody majú, ceny ako u nás, more teplučké. Vlastná doprava a bez stravy nie každému vyhovuje ja v tom problém nevidím.

dievcacitajucelist
autor
18. aug 2023

@maros313 to je ale nekultivovana odpoveď

dievcacitajucelist
autor
18. aug 2023

@heleninamama my sme už boli all inclusive...toto som dnes našla a spontánne kúpila 😂 a teraz rozmýšľam či som dobrú destináciu zvolila

dievcacitajucelist
autor
18. aug 2023

@martinmmartin no podľa popisu a google maps sa dá k moru pešo v okolí to vyzerá ako "apartmánová" časť

dievcacitajucelist
autor
18. aug 2023

@gelifil Villaggio Planetarium Resort sa volá to ubytovanie, nepoznáš to náhodou 😊

dievcacitajucelist
autor
18. aug 2023

@sasa1310 to fakt?? A prečo ? Bola si tam ?

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvietok2012
18. aug 2023

Boli sme v Bibione pred 2rokmi, vsade plno ludi, ale nam sa pácilo...varila som rychle jedla, zobrala par polotovarov, nieco sme si nakupili tam.....more super, teple, a dlllĺlllhoooo voda po kolená...nám to vyhovovalo...

vroni
18. aug 2023

V Bibione su obrovské plaze. Na dĺžku ale hlavne na šírku. Nám to nevyhovalo, ale pláž piesková, more dlho plytké (nič pre nadšených plavcov), služby fajn a pekná promenáda. Vodu brat netreba, len chlieb podobný nášmu tam nedostaneš, inak všetko. A apartmány mávajú spravidla len sporák, žiadnu rúru, takže pizzu neupecies (torty a koláče asi na dovci vypekat nebudeš)

dievcacitajucelist
autor
18. aug 2023

@vroni Nie, vypekať nechcem 😊 skôr som myslela nejake drobnosti...jasne, že sa pôjdeme aj najesť

vroni
18. aug 2023

@dievcacitajucelist, celkom vážne, torty som nepiekla, ale taka rúra na zapekané chleby mi chýbala. Ceny majú Taliani v pohode, dajú sa aj pizzerie a reštaurácie, naše decka milovali aj ich všade prítomné automaty (nie výherné), ovocie majú vynikajúce (v stánkoch, nie v supermarkete) a my kupujeme domov vždy špirály proti komárom 🤣🤣🤣 A mentolovy sirup. 😋

dievcacitajucelist
autor
18. aug 2023

@vroni Ďakujem krásne za tip 🙂 hlavne aby bolo dobré počasie, a ten zvyšok už bude v pohode (dúfam 🙈)

adramv
18. aug 2023

@dievcacitajucelist Neboj sa, Bibione je úplne super, bude sa vám páčiť.My sme boli naposledy ,keď syn mal13 rokov,odvtedy sme chodili do Chorvátska.No tento rok sme išli do Bibione znova,teraz má 18 rokov a bol nadšený.V Chorvátsku sa nudil,no v Bibione týždeň nestačí na zábavu.

bmolko
18. aug 2023

@sasa1310 presne tak, ja ako "Italofil" by som nešla ani okolo. Lezat na plazi pri slnecniku číslo 1524, nie dakujem. Zvysok Talianska okrem tejto lokality je uzasny....bola som v kazdej casti uz x krat.

gelifil
19. aug 2023

@dievcacitajucelist chod na fb skupinu Bibione SK skupina, tam zistis vela info... v utorok je trh....na konci je self market s ovocim a zeleninou, strasne dobrym a lacným....7ks zlteho melonu za 3 eura

marca12
19. aug 2023

@dievcacitajucelist vyzera to super a aj blizko k moru,urcite si dovolenku uzijete. Na blbe reci sa vykasli. Mne sa osobne sa Bibione nepaci,mam rada skor take oblasti,kde je aj historicka cast. Chodime preto do Caorle a do casti,kde je menej ludi na plazi. Ale tym,ze tie plaze su dlhe a siroke,nemas pocit plnky. Nasi znamy chodia len do Bibione uz roky a su spokojni. Kazdemu vyhovuje nieco ine.

gelifil
19. aug 2023

ked chcete prazdne panenske plaze, chodte na okraj k majaku, tam to je dokonca chranena oblast, neposkvrnena https://www.google.com/search?sca_esv=558377149...

tiezjedna
20. aug 2023

@gelifil rypnúť si si potrebovala možno ty😉Ja len hovorím o svojej skúsenosti. Zrovna oblasť Bobione a spol sa s Chorvatskom, čo sa týka mora, nedá vôbec porovnávať.