icon

Čo myslíte, bude sa dať ísť v lete 2021 na dovolenku k moru?

mmoonna
29. jan 2021

Ahojte, mám už dosť tejto hnusnej covidovej doby, tak som si chcela zlepšiť náladu a začala rozmýšľať, čo s letnými dovolenkami. Ako ste na tom? Myslíte, že sa bude dať niekde ísť, apr. do Chorvátska?

Strana
z2
babydesire
31. jan 2021

Ano,,ak este nekrachnu vsetky cestovky,hotely,restiky,..... Je nas 7miliard,,aj keby mal ten virus zabit kazdeho pozemstana na Zemi, tento rok to este nebude ani dalsi...a ludia musia aj zit..dalo sa minuly, tento to pojde tiez..to si myslim ja

maciatkolulu
31. jan 2021

Na dovolenky sa zvesela chodí a lieta aj teraz, takže ja nevidím dôvod neísť. Kto chce nech splní podmienky a nech ide. Len je to teraz také neisté. Kúpiš letenku a bum pozitívna ako ta Coca-Cola v Rakúskom parlamente a neletis nikam, pripadne sedíš na hoteli.... Ideál je vlastne auto a apartmán asi. Ja by som sa nebála choroby ako takej, ale dovolenky na izbe...

nikazuz
31. jan 2021

Podla mna sa bude dat. Ved do Chorvatska sa da aj teraz, treba mat len negativny pcr test. Podmienene ockovanim chorvatsko by nemalo byt. A my ked sme boli minuly rok, vlastnym autom, v apartmanovom dome nikoho, stretli sme menej ludi ako tu na svk tak sme urcite nic nedoniesli. Ale je to vsetko o tom kde clovek ide a ako cestuje (sam autom/hronadna doprava, na sukromie/do hotela).

jerryna77
2. feb 2021

Ale teraz sa predsa dajú letenky presúvať - je to v cene 🙂 Ja už som riskla a kúpila tak uvidíme 🙂

caroline_
2. feb 2021

ja si myslim ze sa nebude dat, jedine ak s covid passom

nice202
2. feb 2021

Ak budeš očkovaná....

altaya
5. feb 2021

@hettinka úplnú pravdu si napísala.
Len dodám, že tu som čítala na MK, nejaká pani písala o "jedinečnej" ponuke slovenskeho hotela, 1700 eur s polpenziou na týždeň ... No ďakujem, nechajte si. My sme nešli minulý rok nikam, stačilo pozrieť aký nátresk bol všade. Tento rok dúfam, že sa podarí ísť k moru.

margaretka12
13. feb 2021

@mirage to boli ale len letenky či?

Strana
z2