icon

Čo navštíviť a kde sa najesť na Krku?

25evita
16. júl 2024

Ahojte, chcem sa opýtať. Ideme s deťmi (10,12) prvýkrát do Chorvátska a na ostrov Krk. Chcela by som sa opýtať resp. poprosiť o rady, ak tam niekto bol. Čo je tam zaujímavé, čo navštíviť v okolí, kde sa dá fajn najesť.... Ďakujem

janinque
16. júl 2024

My sme boli pred pár rokmi v Malinskej - pekné mestečko, ale viac sa mi páčilo priamo v meste Krk. Pobehali sme asi väčšinu pláží na ostrove, myslím, že si tam vie nájsť každý to, čo mu vyhovuje. Celkovo sme boli spokojní, ale raz nám stačilo. S takýmito väčšími deťmi by som zvážila ísť aj nižšie. Ale prajem krásnu dovolenku ❤

mamickalisticka
16. júl 2024

@25evita krk je celý krásny. My sme boli v Baške, veľmi sa mi páčilo. Vraj aj na na starej baške je krásne, tam zasa bola kamoška.

brendaa
16. júl 2024

@janinque Malinska je moja srdcovka, večer parádny program v meste veselo v prístave. Kde ste boli pls ubytovaný?
@mamickalisticka Baška je nádherná 😍 asi najkrajšie more❤ rušné letovisko

janinque
16. júl 2024

@brendaa podarilo sa mi dohľadať v mailoch, bolo to 2018 a ubytovaní sme boli tu: https://www.apartmani-hrvatska.com/osobna.asp?B...
Ale nebola som moc spokojná s čistotou apartmánu.

brendaa
16. júl 2024

@janinque ďakujem ❤

lauriinkaa
20. júl 2024

My sme práve tu, ubytovaní sme vo Vantačići - Malinska. Pobehali sme aj viacero pláži, no najviac sa mi páčilo v Baške - Vela Plaža, požičali sme aj lehátko so slnečníkom, 30€. Pekné pláže majú aj Nijvice, ak to dobre píšem a tiež lehátko 30€. Boli sme v meste krk, pekné historické mesto, no krajšie je Vrbnik, úzke uličky atď. Je tu aj jaskyňa Bišurejka, vstup 6 eur. Za zmienku stojí aj Soline, kde je liečivé bahno na kĺby. Viac asi neporadím, lebo sme behali aj na nie ideálne prístupné miesta, kde bolo naozaj málo ľudí a kľud 😊 pripájam aj pár fotiek.

brendaa
20. júl 2024

@lauriinkaa Baška ❤️mne sa aj v Krku páčilo 😊

lubicakl
21. júl 2024

@lauriinkaa aj my sa chystáme prvýkrát na Krk..prosím ťa, aký je vstup do mora pre deti? Pozvoľný?

lauriinkaa
21. júl 2024

@lubicakl podľa toho v akej lokalite, na akej pláži, na krku je ich fakt veľa 😊

marite
22. júl 2024

je na Krku prosim vas pitná voda vo vodovodnom kohutiku?

cechovamon
22. júl 2024

@marite ano,je pitná

cechovamon
22. júl 2024

@lubicakl v Baške je vstup pozvoľný,treba ísť na pravú stranu pláže,časť Zarok,my sme boli tento rok už tretíkrát

cechovamon
22. júl 2024
lubicakl
22. júl 2024

@lauriinka ideme na Vrh

lubicakl
22. júl 2024

@cechovamon super , ďakujem 😉

nikasmile
22. júl 2024

Baška....ale pláž je riadna plnka 😀 mesto je pekné veľmi.

adkamama
3. máj 2025
@nikasmile

Baška....ale pláž je riadna plnka 😀 mesto je pekné veľmi.

@nikasmile
Krása. Vedeli by ste nám poradiť naj pláže na ostrove Krk, ani preplnené, ani zasa samota? Deti sú už veľké. More je fakt také tyrkysové ako na foto? Sú tu ježkovia? Zvažujeme Njivnice al.okraj Bašky, či pri meste Krk. Vďaka

nikasmile
3. máj 2025
@adkamama

@nikasmile
Krása. Vedeli by ste nám poradiť naj pláže na ostrove Krk, ani preplnené, ani zasa samota? Deti sú už veľké. More je fakt také tyrkysové ako na foto? Sú tu ježkovia? Zvažujeme Njivnice al.okraj Bašky, či pri meste Krk. Vďaka

@adkamama toto je Baška. Preplnená pláž bez ježkov, ďalej už boli. More bolo nádherné.