Čo robiť, keď ste chorí pred dovolenkou do Grécka?
Ahojte v sobotu máme ísť do Grécka . No dnes s 9 ročnou dcérou sme boli u dr. A má zápal pľúc . Nemá teploty len pokasliava . Čo robiť. Ísť či nie. Ďakujem za názory .
Kym vy jej dohovarate, ona sa zrusila
Používateľka mirenkaa už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.
Takto isto sa moja dcéra nakazila od iného dieťaťa v lietadle ,ktoré sedelo pred mojou dcérou a celú cestu do Grécka kašlalo a viditeľne nebolo zdravé...na tretí deň našej dovolenky my dcéra ochorela (vracanie,bolesť v hrdle a teploty)Angína.... musela som zháňať lekára tam aby ju vyšetril a dal ATB .Stálo ma to nekonečne veľa energie,nervov,peňazí a starostí a pokazená dovolenka ...z dcérou zavreté na izbe 😓 a mala som strach ako zvládne cestu domov 🙏 Takže milé maminky ktoré takto rozmýšľate si uvedomte že nie každé dieťa zvláda tú istú chorobu rovnako ako to vaše ,niektoré deti aj obyčajnú angínu či chrípku prežívajú veľmi komplikovane dokonca aj soplík a kašlík...za ďalšie ostatný cestujúci si zaplatili dovolenku a dalo im to aj dosť zabrať aby na ňu našetrili a je obrovsky bezohľadné im túto dovolenku pokaziť ...čiže ak náhodou niekto z vašej posádky ochorie láskavo si uvedomte že ak snim pôjdete tak nakazíte ďalších ludí a za ďalšie aj vášmu chorému nebude príliš dobre ....poistite si storno dovolenky aby Vám nebolo ľúto že prídete o peniaze a zariaďte si dovolenku inde až keď budete všetci 100% zdraví ...ďakujem

So zápalom pľúc určite nie na dovolenku. Myslela som ze sa ideš opýtať ze mate nádchu a chcete ísť, ale toto je vážna diagnóza.