icon

Čo si môžem zobrať do batoha cez Ryanair?

11. okt 2025

Baby do toho batoha na lietadlo si môžem napr zobrať pastu pod 100 ml či nie? Alebo brufen?

maranco
11. okt 2025

Môžeš tekutiny krémy, pasty balené v objeme do 100 ml a dokopy všetky tekutiny do 1000 ml.

ukgirls
11. okt 2025

na lietadlo ti nedovolia nic ale do lietadla ano -100ml do litra dokopy ... .brufen mozes tiez ak ho nemas na kila

autor
11. okt 2025

A môže byt aj originál obal? Nemusí byt priehľadná fľaša? Aj iba ak mám to zavazadlo zadarmo aj tam môžem?

anonym_ff450c
11. okt 2025
@anonym_autor

A môže byt aj originál obal? Nemusí byt priehľadná fľaša? Aj iba ak mám to zavazadlo zadarmo aj tam môžem?

@anonym_autor ano a ano ..v ba na letisku nemusis vyberat z batoha na ceste nazad zalezi ake letisko..vacsinou treba dat do priehladneho sacka kt ti ponuknu na letisku..tj v original obale das do sacka spilu s ostatnymi tekutinami

lindayaaa
11. okt 2025

@anonym_autor mozes mozes kludne pastu aj kremy vsetko co je do 100ml. A aj lieky aj otvorene len blistre. Ja tak chodim ze mam kozmeticku tasku a tam narvanych 20 druhov liekov. A kremy a kadeco. Keby som to mala brat v original baleniach tak si beriem dva kufre

maranco
11. okt 2025

Môžeš kúpiť aj malé nádobky kde si tekutiny preleješ, nepotrebuješ originál obal.
Keď sa im niečo nebude zdať otvoria a čuchnú, alebo ti urobia test na drogy.

maranco
11. okt 2025

Kamarátka na dovolenku brala so sebou "celú lekáreň" ju si na kontrole zobrali bokom prehmatali ju, na oblečenie aj do batohu nalepili "lepiacu pásku" tú potom vložili do stroja na rozbor a tak ju pustili ďalej.
Jeden rodič mal plastovú fľašu so sebou a malé dieťa, tomu kázali otvoriť a odpiť z fľaše.
Mne do fľaše kde som mal piesok z púšte strkal prst a pozeral či je to naozaj piesok.

anonym_89b914
28. okt 2025
@maranco

Kamarátka na dovolenku brala so sebou "celú lekáreň" ju si na kontrole zobrali bokom prehmatali ju, na oblečenie aj do batohu nalepili "lepiacu pásku" tú potom vložili do stroja na rozbor a tak ju pustili ďalej.
Jeden rodič mal plastovú fľašu so sebou a malé dieťa, tomu kázali otvoriť a odpiť z fľaše.
Mne do fľaše kde som mal piesok z púšte strkal prst a pozeral či je to naozaj piesok.

@maranco mali Ti dat rovno pokutu. Ze piesok z puste 👎

aliziana
28. okt 2025
@maranco

@maranco s tým pieskom si daj naozaj nabudúce pozor...
Piesok či mušle z dovolenky: Prečo je to zakázané a aké hrozia pokuty? https://share.google/IhVcN3LgJZJJOKxxZ