icon

Cybex Beezy do lietadla Smartwings

luciastrisko
31. máj 2025

Chcela by som sa opýtať či ma niekto osobnú skúsenosť či mu zobrali cybex beezy do lietadla v originál cestovnej taške ? (letíme airolinkou Smartwings Slovakia)
Budeme letieť prvý krat z kočíkom preto nemám vôbec skúsenosť. Ešte keby mi ho zoberú do gate chacku myslite že nepoškodia? Alebo si mám zháňať úplne nejaký lacný kočík z druhej ruky a beezy nechat doma ? Dcéra bude mať 9mesiacov

simona1998
31. máj 2025

@luciastrisko ahoj p, podľa googlubeezy môže ísť na palubu lietadla pomeraj si ho či spĺňa rozmery a ak nie tak určite kúp lacný .. keď som videla ako trieskali s kočíkmi a jednej babe pred nami odtrhli kolesa na priame tak nikdy viac .

luciastrisko
autor
31. máj 2025
@simona1998

@luciastrisko ahoj p, podľa googlubeezy môže ísť na palubu lietadla pomeraj si ho či spĺňa rozmery a ak nie tak určite kúp lacný .. keď som videla ako trieskali s kočíkmi a jednej babe pred nami odtrhli kolesa na priame tak nikdy viac .

@simona1998 no práve píše že je troška väčší, ale pani v cestovke povedala že bola tento týždeň v Turecku a maminky mali všetky kočiky na palube a leteli tou airolinkou ktorou pôjdeme aj my ale mne sa to nejako nechce veriť tak chcem byť pripravená 🙈 mám stoho stres 🙈

simona1998
31. máj 2025
@luciastrisko

@simona1998 no práve píše že je troška väčší, ale pani v cestovke povedala že bola tento týždeň v Turecku a maminky mali všetky kočiky na palube a leteli tou airolinkou ktorou pôjdeme aj my ale mne sa to nejako nechce veriť tak chcem byť pripravená 🙈 mám stoho stres 🙈

@luciastrisko úprimne by som kúpila radšej cosi lacnejšie . Ako rozmýšľať či mi dojebabrú kocik alebo nie. My mame priam a nebrala by som ho absolútne . Tiež zvažujem nad lacnou alternatívou

luciastrisko
autor
31. máj 2025
@simona1998

@luciastrisko úprimne by som kúpila radšej cosi lacnejšie . Ako rozmýšľať či mi dojebabrú kocik alebo nie. My mame priam a nebrala by som ho absolútne . Tiež zvažujem nad lacnou alternatívou

@simona1998 máš prosím nejaký typ ?

hsara99
31. máj 2025

Moja kamarátka napríklad prenajíma tieto kočíky “do lietadla”… skus popozerať podobnú službu v tvojom okoli.

luciastrisko
autor
31. máj 2025
@hsara99

Moja kamarátka napríklad prenajíma tieto kočíky “do lietadla”… skus popozerať podobnú službu v tvojom okoli.

@hsara99 akú službu myslíš prosím

luciastrisko
autor
Autor odpoveď zmazal
prasiatko30
31. máj 2025

S takymto som lietavala aj ja - tie modely spred 15rokov, nic sa mu nestalo ale teda do lietadla priamo na palubu mi ho nikdy nezobrali - vzdy sa islo ku dveram lietadla, tam som ho zlozila, zobrali ho dole do lietadla a v cielovom letisku mi ho zase polozili ku dveram lietadla. Tym, ze ho davaju medzi poslednymi batozinami, navrch vsetkeho, som nemala nikdy problem

luciastrisko
autor
31. máj 2025
@prasiatko30

S takymto som lietavala aj ja - tie modely spred 15rokov, nic sa mu nestalo ale teda do lietadla priamo na palubu mi ho nikdy nezobrali - vzdy sa islo ku dveram lietadla, tam som ho zlozila, zobrali ho dole do lietadla a v cielovom letisku mi ho zase polozili ku dveram lietadla. Tym, ze ho davaju medzi poslednymi batozinami, navrch vsetkeho, som nemala nikdy problem

@prasiatko30 ach mám veľkú dilému 😳 nerada by som bola aby sa snim niečo stalo
A ďalší napríklad joolz za pomaly 500€ neviem no 🤯 a aký cenovo lacný mi zoberú na palubu, podľa mňa žiadny 🙈

prasiatko30
31. máj 2025
@luciastrisko

@prasiatko30 ach mám veľkú dilému 😳 nerada by som bola aby sa snim niečo stalo
A ďalší napríklad joolz za pomaly 500€ neviem no 🤯 a aký cenovo lacný mi zoberú na palubu, podľa mňa žiadny 🙈

@luciastrisko vsak ak sa o neho tak bojis tak napr existuju take cestovne valy do ktoreho ho mozes zabalit. Alebo kup nejaky lacny z druhej ruky co ti nebude luto ak ho zlomia a je to

kitycat
1. jún 2025
@luciastrisko

@luciastrisko nie, nema rozmery. Nam homoskreli aj cez tasku 🙄 odniesli si to tie gombiky s logom

kacusik69
1. jún 2025

Smartwings vezme na palubu kocik len v rozmeroch 55/40/23 cm a v taske… ak nesplni rozmery/nebude v taske, bude ulozeny do podpalubia (pri lietadle)

luciastrisko
autor
3. jún 2025
@kacusik69

Smartwings vezme na palubu kocik len v rozmeroch 55/40/23 cm a v taske… ak nesplni rozmery/nebude v taske, bude ulozeny do podpalubia (pri lietadle)

@kacusik69 no tašku mám ale rozmer je väčší o trochu takže buď zoberiem iný alebo dám do podpalubia stále neviem čo urobím. Ale ďakujem za info

kacusik69
4. jún 2025
@luciastrisko

@kacusik69 no tašku mám ale rozmer je väčší o trochu takže buď zoberiem iný alebo dám do podpalubia stále neviem čo urobím. Ale ďakujem za info

@luciastrisko ak je to original taska, tak by mala splnat rozmer pre sizer… tie nam posadky pustia na palubu

luciastrisko
autor
4. jún 2025
@kacusik69

@luciastrisko ak je to original taska, tak by mala splnat rozmer pre sizer… tie nam posadky pustia na palubu

@kacusik69 áno originál, tak teda vyskúšam pre istotu si vypytam si na checkine štítok ale ak ma pustia sním dnu tak zoberiem ďakujem za info