icon

Dá sa zohnať dovolenka do Egypta do 700 eur?

21. jún 2024

Dá sa zohnať dovolenka v egypte koniec augusta/ september do 600/700€ za 2 osoby all inclusive alebo raňajky/ večere.

Strana
z2
oliverceky
21. jún 2024

@katka2602 ktorý hotel?

isis234
21. jún 2024

@ivik4 jáááj, ale to je ostrov.. V Tunisku- štáte je pekne,,,Tabarka je zelená perla Tuniska, veľa zelene,, kvetov..
@nitranka03 kamoška už 28 r. chodí do Tunisu, cez leto 2x - jej druhý domov. Keď som tam šla prvý krát, na colnicu ako magnet ma ťahalo, úžasný pocit... Ja som doma ❤ . ( 3x som tam bola.. verím že sa mi ešte podarí ísť) . aj do Egypta-- tam minulé životy

nitranka03
22. jún 2024

@isis234 ja som bola v Tunise , isla by sim zas

isis234
22. jún 2024

@nitranka03 aj ja. Mne sa tento rok nedá.. kamoška je v Mahdii. Nur palace. predtým som bola Caribbean World Mahdia 1* ❤👍

nelka93
26. jún 2024

Nedávno som videla turecko za 280 na osobu ale to len Last minute. Čiže treba sledovať a môže sa podarit

macatt
26. jún 2024

@petulda333 a cez akú cestovku bol ten Tunis? 🫶

macatt
26. jún 2024

@nelka93 cez akú cestovku, nepamatáš sa?

luccija
26. jún 2024

@lakebabe ja som bola v Seagulle pred 21 r🙂)vtedy to bol kvalitný hotel a pekný areál a stal oveľa viac to bolo teraz LM?

petulda333
26. jún 2024

@macatt fuu to uz veru neviem

lakebabe
26. jún 2024

@luccija teraz ano , dva týždne späť sme sa vrátili. Ale my sme boli ubytovaní inde s mužom asi 2 km od nich v novej časti hurgady , kamosi vzali toto chodia tam veľa krát ročne , už je tam aj nová časť Seagullu zrekonštruovana, ale na Egypt je to také slabšie ubytovanie aj strava už. Ale za tu cenu to mali super 350 na hlavu a je to strašne dobrá poloha

luccija
26. jún 2024

@lakebabe áno, už aj vtedy bola aj nová časť Hurghady boli sme tam taxíkom pozriet na jazdu nikdy nezabudnem😏.A Seagull bol veľmi veľký komplex hotelov, bazénov ale áno za tie roky tam museli vyrásť stovky lepších hotelov.Ale vtedy bolo všetko tiptop papagáje v areáli, taká veža pri bazéne kde boli špeciálne večery, tanečnice.Praveze mne sa páčilo, že sme boli v meste tie klenotnictva😂kúsok MC Donald...v novej časti bolo pár obchodov všetci chodili taxíkmi k nám kvôli atmosfére.Hned by som išla, ale muž by do Egypta nešiel to je hypochonder čo sa boji faraóna.To som bola ešte s frajerom a nič nám nebolo a okrem toho už mám strach z lietania, tak môžem akurát fotky pozerať.

lakebabe
26. jún 2024

@luccija to je škoda Egypt je naša srdcovka v septembri ideme zas, je to tam už rozrastene dostavane, nám bolo viac menej strava jedno, ja by som išla aj do Seagullu , ale muž ma paniku z takýchto slabších hotelov, potrebuje aby ho tam ofukovali a ja mam zas slabsi žalúdok 😄
ale my sme tam boli aj s veľa kamarátmi, co tam roky žijú , tak každý večer sme sadli na taxík a sli sme do mesta, pobehali autami co sa dalo každý deň do noci aj loďou . Mame to tam veľmi radi.

luccija
26. jún 2024

@lakebabe pre mňa to bola najkrajšia dovolenka tie rybky,koraly...Giftun už vtedy hovorili, že zatvoria, lebo je zničený od lodi,.neverím, že k tomu prišlo veď to bol krásny biznis už som to potom nesledovala, lebo som vedela, že ho tam nedostanem.On si ide svoje počul od niekoho zle referencie a Egypt nie.My sme boli druhy týždeň septembra, keď sme vystúpili na obed na letisku bolo 46 st.V meste ma pálili podosvy na slapkach aké bolo teplo, frajer dostal úpal a nešli sme do Luxoru och mám pocit, že to bolo pred pár rokmi.
Tak ďakujem na chvíľu som sa nechala uniesť😛
To musí byť super mať tam známych

lakebabe
26. jún 2024

@luccija je to úžasné máme tam kamošov aj domácich aj Slovákov , co tam ziju, takže je to úplne iná atmosféra pre mňa ako sedieť len v rezorte. Do rana sa sedí v meste na terase, milión ľudí aj o štvrtej ráno, dobre restiky, všetci fajčia sishu je to paráda. Giftun stále frčí ale teraz sú iné ostrovy populárne Magawishu ten je nádherný ešte taký neobjaveny, skoro nikto tam ešte nechodí.
Aj na nákupy centrum super hlavne kozmetiku majú úžasnú. My sme tiež mali teraz vyse 40 v septembri bude to isté
Nikdy nehovor nikdy možno raz ešte vybehnes😄

Strana
z2