icon

Dajú sa prejsť Jánošíkove diery so psom?

margotka112
9. máj 2015

Chcela by som vedieť či bol dakto v Jánošíkových dierach so psom cca 6kg,dá sa to prejsť?

lilitela
9. máj 2015

Neviem, kde su Janosikove diery, ale 6 kg psa predsa strcis do vrecka, nie? Ci riesis, ci bude vladat chodit? Ja som so svojim 25 kg psom vyliezla v Tatrach na stit. Ked si spätne pozeram foto, aj sa mi trocha zle robi. A tyzden na to sme boli na dovolenke pri vode, kde stale skakal do vody cely den. Jedinykrat v zivote som videla psa, ktory ma svalovicu. 😀 Ledva sa postavil na nohy a aj tak kazde rano vrtel chvostom, nech uz konecne otvorim tie dvere a vyrazime. Jaj to bola zabava, uz tu chudak neni medzi nami. 😢

natuska87
9. máj 2015

Pytas sa, ci to prejde on, alebo Ty?Vazne, stupanie, klesanie, rebriky a semo tamo klzko...

zita19
9. máj 2015

No mam taky pocit, ze do chranenych uzemi sa so psami nesmie. Ale na druhej strane 6 kiloveho psa strcis do ruksaka a ides. Len treba mat speci ruksak. Maju ich na nete v zoo shopoch.

lulka12
9. máj 2015

No treba počíať aj so strými rebríkmi, kde je nutné sa držať. Neviem či psík toleruje nosenie v taške.
Skús zavolať do hotela Diery.... Je to v Štefanovej /časť v Terchovej/ kde je vstupný chodník do dier... Tam ti povedia či je vtup so psom vôbec povolený. Nie som si istá ale zdá sa mi , ze asi ani nie.

mirreckall
9. máj 2015

zalezi, ktorou trasou chces ist, jedna je taka, ze so psikom by sa dalo....je tam len jeden rebrik, ale ak chcete vidiet poriadne cele diery, tak urcite bez psa... riadne sa tam smyka, vela vody, vela rebrikou a strmy teren...

kittyjuliette
9. máj 2015

My sme boli aj so psami,ja som mala shih-tzu,kamoska jazvecika a v pohode,akurat jasne,ze rebriky a take tie latkove mostiky sme ich niesli,kamoska jazvecika mala v ruksaku a ja som svoju drzala na rukach a v pohode.vsak v jednej ruke psa a druhou sa budes drzat zabradlia,neboj nic,ked sme to dali my,das aj ty😉

stary_ujco
10. máj 2015

Samostatne to pes nemá šancu prejsť. Az si ochotná a schopná ho niesť, tak to pôjde. Ale rozhodne neodporúčam nosiť psa v rukách. Ruky potrebuješ ty sama a navyše nie je nič horšie ako pes, čo sa začne metat v najhoršej chvíli.

lulikmajko
10. máj 2015

my sme boli minulý rok v Jánošíkových dierach so 4kg yorkom a 3kg čivavkou, zvládali v pohode, máličko sa nosili,pekný výlet

horana
10. máj 2015

Videla som tam uz bez srandy aj takeho gulasa stredneho vzrastu s jednou rodinou a teda neviem ci vsetky, ale po dvoch rebrikoch statocne sam (!) splhal, teda smerom hore. Dole nema sancu. Snad ho supli do ruksaku potom? 😅

katy1979
10. máj 2015

vcera sme tam boli a otacali sa so psami a isli pekne naspat. Teda tí co isli smerom dole. Bol to labrador a nemal sancu zliest ten rebrik a to boli dolne diery. Jedine spodne zobrat s nim cestou hore a potom zbehnut do stefanovej. Smerom hore je na dolnych jeden rebrik