icon

Disneyland vo Francúzsku. Bol tam niekto letecky?

kikina84
7. sep 2013

dakujem

Strana
z2
momoqui
5. apr 2017

@dooscoby ja som tam bola 20 rokov dozadu ako dieta a uzili sme si to, dlhe rady a cakanie su v kazdom jednom zabavnom parku 🙂 prave preto je dobre ostat dva dni aby sa viac postihalo a deti chcu ist velakrat na daku atrakciu aj 2-3krat 🙂

euphoria
5. apr 2017

@momoqui tu v nejakej diskusii som citala o cca 1/3 mojej ceny

euphoria
5. apr 2017

Keby sa našiel niekto kto bol a da nejake tipy, potesim sa🙂

momoqui
5. apr 2017

@euphoria aha no urcite zalezi od kvality hotela a vela aj od sezony. Ak sa da v Parizi zvolte lepsie ubytko lebo tie co vyzeraju ako priemer mozu byt v skutocnosti obrovsky podpriemer...

vroni
13. apr 2017

My sme sa prave vratili. Nikdy viac. V zivote som nevidela nieco idiotskejsie organizovane a nudnejsie. Otras, otras, otras za sialene prachy. Atrakcii minimum, vsade obchody so suvenirmi s piatimi temami dooblba, medzi to akoze restauracie, kde cakate aj na hranolky tristvrte hodiny (v sore, samozrejme), na atrakcie sa caka od hodiny nahor, aby ste isli casto ani minutu (stopovali sme to), po dvoch dnoch mali Disneylandu aj povodne nadsene deti plne zuby. Hotel bol fajn (v okoli, nie priamo v parku).

jenn7
13. apr 2017

@euphoria my cestujeme o tyzden, nejdeme cez cestovku, vsetko sme riesili osobitne, nasli sme fajn hotel, blizko Disneylandu, 4 dni s ranajkami a vstupom do Disneylandu za 150e na osobu, viac info mozem dat ked sa vratime 😉

jenn7
13. apr 2017

@vroni tak s tym ratam aj ja ze cakacka na atrakcie bude, ale ta je aj vo Familypark v Neusiedlersee 😂, inak stravit tam 2 dni musi byt fakt sialenstvo 😅

vroni
13. apr 2017

@jenn7, v Neusiedli jednak necakas hodiny a uz vobec nie v uzuckych chodbickach, ktore nevies, kde koncia. Ale ved uvidis. Vyhoda je, ze o tyzden nie su prazdniny a je mimo sezony. Ja mam (v tomto pripade zial) dieta na francuzskej skole a musim sa prisposobit francuzskym prazdninam....

euphoria
14. apr 2017

@jenn7 ahoj a aky mas prosim hotel? ja co som pozerala v okoli, boli bez vstupu do Disneylandu, ktory samostatne na 2 dni pre 4 je 554,-€.so vstupom som nasla jedine priamo v parku..ja uz musim nieco objednat

lukaskam
10. júl 2017

@jenn7 ahoj tak ako páčilo sa chystáme sa teraz tak aby som trošku vedela načo sa pripraviť

lukaskam
10. júl 2017

@ivec16 ahoj prosím Ťa vedela by si m poradiť chceli by sme ísť pozrieť 31.7.dvaja dospelý dve deti 7,15 rokov aké vstupné kúpiť? Kukla som to ale priznám sa že moc sa nevyznám ☹

ivec16
11. júl 2017

@lukaskam chcete jeden park vidiet alebo 2 parky? jeden alebo 2 dni?

ivec16
11. júl 2017

@lukaskam ja som bola len v jednom tom starsom s 9 a 10 rocnymi a na jeden den to podla mna staci, dva parky (su hned pri sebe) je podla mnalepsie na 2 dni. v tom druhom parku studio su tie novsie rozpravky -cars, ratatuille, a pod. v starsom parku su tie nase z detstva klasika pinokio, kacer donald ale je tam aj ladove kralostvo- elza, krasne divadlo tam hrali.

mamina_25
11. júl 2017

Ja som tam bola 7 rokov dozadu.Je tam pekne,ale priserne draho a to cakanie...3-4 hodiny som cakala v rade na jednu atrakciu,ktora trvala mozno 2-3 minuty!Ludi vsade milion,viac krat by som nesla,a ked uz pariz,jednoznacke Eiffelovka a potulky mestom,pamiatky...Ocakavala som od Parizskeho Disneylandu rozhodne viac.

momoqui
11. júl 2017

@lukaskam skuste iny termin vybrat. je to obdobie kedy vsetci juzania a zapadniari mavaju 2-3 tyzdne dovolenky takze vsade bude velmi plno ludi cakacky ...

ivec16
11. júl 2017

tak co sa tyka terminu najlepsie je ram ist v sept oktobri... prazdninu su vsade v lete a je tam mnohonavstevnikov... my sme boli v juli tiez lebo vsak prazdniny, cakalo sa priblizne 30 -60 min tam kde bolo 60- a viac sme nesli... na niektore atrakcie si vies vytlacit casenku a prides podla toho, potom cakas cca 10-15 min

euphoria
11. júl 2017

Myslím, že pocit z Disneylandu je výrazne závislý od počasia a teda počtu ľudí tam. My sme boli 4 dni začiatkom mája, počasie nie ideálne, sem tam aj spŕchlo, teplota okolo 17st. Nakoniec to bola obrovská výhoda. V priemere sme čakali 15 minút, niekde vôbec, v kombinácii s fast pasmi sme zvládli v jeden deň cca 20 atrakcií, to bolo v piatok. Víkendové dni bolo samozrejme ľudí viac. My sme boli úplne nadšení, nielen deti a určite sa vrátime o 2 roky zas.

orieska325
11. júl 2017

Odporucam urcite my sme boli ako slobodni a bol aj svokor..hadajte kto najviac krical na atrakciach??😂😂😂pre mna megazazitok a pre deti musi byt detto..uz s malym sme boli v nemeckom legolande a tuez bolo fantasticky akurat poprsalo ale nemci to vedia vsetko utierali abybsa dalo ist na kazdu atrakciu...ludi bolo malo pre nas vyhoda vsade sme sa rychlo dostali bez cakania..

wanda123
11. júl 2017

Disneyland je super a detiska si ho uzili - aj my dospeli. Mali sme priplatene priority listky, takze sme nestali v radoch. Urcite odporucAm!!

lukaskam
11. júl 2017

@wanda123 boli ste teraz niekedy a cena jedného lístka je prosím ťa?

vroni
11. júl 2017

@wanda123, zaujimave. Az na to, ze priority listky su len pre telesne postihnutych, vsetci ostatni si mozu brat Fastpass pri automatoch, resp. pri ubytovani priamo v Disneyhoteloch dostanes VIP Fastpass, jedno i druhe je zadarmo a nic si priplacat netreba. Cakas kratsie ale nie je to bez cakania. Fastpass je obmedzeny na tusim 4 ci 5 atrakcii do dna, VIP Fastpass je neobmedzeny.

wanda123
11. júl 2017

@vroni mozno sa to nevolalo teda priority listok, ale umoznovalo to priority vstup na atrakcie. Platilo sa za to, a nebolo to obmedzene poctom atrakcii na den

wanda123
11. júl 2017

@lukaskam cca pred rokom, cenu si zial nepamatam.. mali sme viacdenny listok

vroni
11. júl 2017

@wanda123, ved preto ma to zaujalo, lebo take som nikde nenasla. Skus mrknut, ci najdes, ako sa to volalo..... Ja by som bola byvala priplatila hocico, aby som so skriatkom nemusela stat hodiny v sorach a vsetci mi tvrdili, ze zial, ale nic take neexistuje....

wanda123
11. júl 2017

Inac, boli sme letecky a mali sme nejaky apartman medzi letiskom a disneylandom. Islo sa z apartmanu linkovym
Busom uz priamo zadara do disneylandu

vikusjk
16. feb 2019

@wanda123 ahoj, prosim ta tie priority listky vam teda umoznili vstup na atrakcie prednostne, alebo ako to funguje? Dakujem 🙂

kaja0210
27. máj 2024

@wanda123 môžem poprosiť o typ na to ubytovanie? Máme plán jeden deň aj Paríž.

Strana
z2