icon

Dlhý let a 7-mesačné dieťatko

lasona
11. sep 2022

Dievčatá ma niekto skúsenosť s dlhým letom(cca 10 hod) so 7mesačným dieťatkom? Zaujíma ma ako je to poriešené v lietadle čo sa týka sedadla. A čo ak dieťatko ešte nesedí? Ako to je? Ďakujem za každú info♥️

rk123
11. sep 2022

my sme isli s dcerou 12h ked mala 6mesiacov. poriesne je to tak ze ju mas na sebe ak jej nekupis letenku (ak kupis tak ma vlastne sedadlo samozrejme). neviem presne na co sa pytas tym ze nesedi ..

pondelok01
11. sep 2022

@lasona ak ste kupili letenku aj pre dieta, s narokom na sedadlom, tak mozte zobrat autosedacku (vajicko), a v tom moze lezkat.

lasona
autor
11. sep 2022

@rk123 stým nesedenim že , si neviem predstaviť mať dieťatko tak dlho na sebe....neviem či som sa správne vyjadrila...

lasona
autor
11. sep 2022

@pondelok01 čiže keď zakupim sedadlo, môžem vziať vajíčko, či sedačku áno?

rk123
11. sep 2022

@lasona ano, ale musi byt to vajicko/sedacka certifikovana do lietadla.
v tomto je lepsie kupit letenku aj dietatu, ma vlastne sedadlo, moze tam lezat .. vo vajicku alebo bez

matkahelka
11. sep 2022

@lasona pri takychto dlhych letoch zvyknu byt take vanicky ako vanicka kocikz, ktore su na pevno priputane a dietatko v tom pohodlnd moze byt cely cas letu okrem vzletu a pristavania, vtedy ho musis mat na kolenach priputane. mam osobnu skusenost len s kratkymi letmi a za mna je to strasne nekomfortne priputat nesediace dietatku, pretoze ho proste aj tak musis "zohnut" na sedenie.