Dlhý nočný let a tabletka na spanie
Neviem ci to patri do tejto sekcie, ale snad ano kedze sa jedna o cestovanie.
V skratke: caka ma znova dlhy nocny let, v lietadle (na rozdiel od manzela a deti)nikdy nezaspim, ani na chvilku, ani ked som letela 20 hodin.....ze je to strasne vycerpavajuce ani nemusim pisat, na druhy den som uplne hotova....rozmyslam zaobstarat si nejaku tabletku na spanie. Tabletky nie som zvyknuta uzivat, tak raz za 3 mesiace jeden Ibuprofen pri bolesti hlavy. Chcela by som vediet, ci ste boli v podobnej situacii a tabletka vam zabrala a zaspali ste/oddychli si, alebo sa mi to aj tak nepodari? Moje podvedomie je stale v strehu, musim mat vsetko pod kontrolou, davat pozor na deti, co ak by bola nejaka nudzova situacia a ja nebudem schopna reagovat? Viem ze to je nepravdepodobne, a je tam s nami aj manzel keby nieco.....mne by stacilo prespat sa tak 3-4 hodiny a mam na dalsi den vystarano.
Len by som potrebovala konkretny tip,nazov lieku co ma zrelaxuje, uspi, nebude ucinkovat viac ako nejakych 4-5 hodin a nema silnejsie vedlajsie ucinky ako bezne analgetika....
@simca06022011 Ja byvam v Spanielsku, tak to bude komplikovanejsie, ale zacnem sa po tom zhanat
@tenerifka no tak to teda neviem kde, je to slovensky vymysel, vyrobeny v rakusku 🙂
@simca06022011 pozriem sa do googla ci to je aj tu
@tenerifka no treba skusit mozno to pomoze mne to nijak neublizilo a ani babatku kedze sa bojis toho aby ti nebolo z toho zle tak z tohto by nemalo kedze to mozu aj tehotne.....drzim palce a uzite si let ja zboznujem lietanie hned by som sla
@ivivaiveta ano spala som co som sa cudovala mozno preto ze som bola unavena lebo som nemyslela na nic ine ako na ocka ale aj som bola taka kludnejsia

@tenerifka vpotravinach, na pumpach... bezne to vidno napr. v Bille