icon

Do Grécka autom

janinamojka
19. apr 2018

Mate niekto skusenosti ist .na dovolenku do Grecka na aute??ako dlho trvala cesta,aka bola,kam ste isli??kamoska takto cestovala s rodinou pred dvomi rokmi a nevedeli si to vynachváliť..napiste vase skusenosti..

Strana
z2
branoazden
11. máj 2019

vevesh Dobrý den mal by som na Vás otazku ohladom trajektu .NA KORFU SOM NASIEL TRAJEKT Z TALIANSKA IBA ANCONA BARI BENATKY , ALBANSKO SARANDA, AKO SA DOSTANEM NA KORFU S TRAJEKTOM Z GRECKEJ PEVNINY IGOUMENITSA NA CORFU

amisa
22. jún 2019

zdravím, kto sa chystá tohto roku do Grécka autom? My pôjdeme HG- SRB- MKD - Grécko Thesaloniky- Kalava.

123zuzka123
28. dec 2019

@amisa dobry den. Uz ste niekedy noli autom v grecku?? Teraz uvažujeme aj my....uz mate aj ubytko?? Ako ste riesili. Dakujem zuzana

albena
28. dec 2019

@123zuzka123 Boli sme autom v Grécku už 2x. Prvý krát v Kateriny Paralia a išli sme nonstop cez Srbsko. Druhýkrát pred dvoma rokmi na CHalkidiky, ale s prenocovaním v Srbsku na ceste tam aj naspäť. V oboch prípadoch sme mali zájazd cez cestovku, prvýkrát cez slovenskú, druhýkrát sme šli cez agentúru a teda zájazd bol rakúskej CK, teda bez delegáta a bývali sme v Pefkohori hotel Anna.

janadeni
29. dec 2019

@123zuzka123 aj my sme boli vo Volose cesta 11h autom dalo sa to s detmi 🙂
Isli sme cez srbsko tiez...ubytko sme mali u kamarata.
Cesta bola super auto vybavene telkou vseličím možnym a vyrazili sme o 6rano

amisa
23. jan 2020

@123zuzka123 prepáčte nejak som si nevšimla správu od Vás. Vestu autom chválim.. tri deti a dali sme to. Boli sme v júli minulého roku.. ubytko v srbsku tam aj naspäť..

gabriellka
18. máj 2022

@albena viem ze stará téma, ale chcela by som vedieť ako sa ti páčilo to pefkohori?

albena
18. máj 2022

@gabriellka Nám sa tam páčilo veľmi, ubytovaní sme boli v hotely Anna ak sa dobre pamätám, to bolo cca 700 m od pláže. My sme na tento balkánsky systém zvyknutí, akože žiadny vyumelkovaný resort ako Egypt či Turecko to nie je. Je to mestečko, ktoré má svoju charizmu,je tam dosť obchodíkov, občerstvenia, boli tam aj nejaké atrakcie pre deti. More bolo naozaj krásne tyrkysové, voda príjemná. Lehátka a slnečníky na pláži sa kupujú tým, že si zakúpite nejaký nápoj. Hotel bol super, má aj bazény, my sme mali polpenziu, ale strava naozaj vynikajúca... Kludne by som sa tam vrátila opäť

gabriellka
18. máj 2022

@albena super. Dakujem za odpoved. My sme boli už v grecku čiže necakam nejaké megarezorty. Skôr som sa bála či to tam nie je malé vyľudnené že si nebudeme mať kde ani kúpiť zmrzlinu

albena
18. máj 2022

@gabriellka Tak boli sme tam pred pár rokmi, neviem či sa tam niečo zmenilo odvtedy, ale veru sme sa nenudili. Jediné mínus, že je tam pláž taká skôr užšia, ale miesto sme si našli vždy....a obedy bez problémov, lebo hneď popri pláži je promenáda nielen so stánkami so suvenírmi, oblečením, ale aj reštaurácie. Ďalšia výhoda je, že je tam malý prístav, odkiaľ robia lodné výlety...More je tam naozaj prekrásne...Myslím, že nebudete ľutovať, hlavne aby bolo dobré ubytko. Posielam malú vzorku

Strana
z2