Dostanem pri 2,5-hodinovom lete v lietadle bagetu?
dajú pri dĺžke letu 2,5 aspoň bagetu v lietadle?
@vevesh ja si vacsinou zabalim z domu ale tak isli sme z dovolenky tak si oblozenu bagetu asi nespravim. Kupila som si banana a jablko. Muz sa najedol na letisku ale burger bol taky hnusny, pololovar a stal 20 eur ze z neho nezjedol ani polovicu. Ja som sa chcela najest v lietadle a tam obcerstvenie uplne vybrakovane. Mali nam zabezpecit aspon vodu ale zial, cabin crew boli tiez hladny a smadny a cakali sme v lietadle kedy nam daju vediet ze mozeme odletiet. Potom som ten banan a jablko dala deckam co sedeli v rade za mnou.Mne sa dalo plakat v ten den🤦🏼♀️
@ibrunova nevyhodia ti jedlo, ja si vzdy zabalim aj sebe aj malemu a nikdy nebol problem.
@liusa82 ja si vzdy jedlo balim ale z dovolenky sa zial nedalo. Ked cestujem so synom tak mam vzdy dost jedla ale proste nie vzdy sa to da a X hodinove meskanie nevies predvidat.Mali sme aj ranne lety kde bolo na letisku vsetko zatvorene, aj vecerne kde mali jedlo v stankoch uplne vybrakovane. Nas posledny let z Alicante bol cista comedia.
@liusa82 niezeby som nesuhlasila, ale 2h let zvycajne nebyva len 2h :D alebo ja mam vkuse taku smolu. ja som mala mat 3h - 1,5h sme stali na mieste zavreti v lietadle, dalsie 3h leteli, dalsiu pol hodinu sa vymotať z lietadla - dokopy 5h a asi nikto neje tesne vo dverach lietadla pri nastupe, takze kludne z toho bolo 7h bez jedla a uz som bola fakt hladna :D a clovek si povie,ze len 3h len, to nic nie je. tak teraz zvyknem mat aspon proteinovu tycinku so sebou alebo banan
@missviolet no ved ja viem,tiež som si zažila aj meškania kadečo.Tak predvídam.Preto mám vždy čo to v kapsičke a zjem aj ked len pred nástupom.Zase som to nemyslela nejako zle alebo výsmešne s tým moržovanim ale skôr zo srandy🙂
Ako už písali ostatní, záleží od leteckej spoločnosti. Nedávno sme boli v Egypte s Air Cairo a dostali sme box, kde boli dve bagety (saláma a syr) a 4 olivy. Plus pohár vody 😉

@ibrunova jedlo je povolene, len v ziadnych plastovych nadobach (mozes zabalit do desiatovych sackocj)- tekutiny nie su povolene.