icon

Dostaneme sa do Bulharska, keď nie sme zaočkovaní?

19. máj 2021

Ahojte, chceme ísť do Bulharska. Nie sme zaockovani a ani sa ockovat nechceme. Ako to teraz je? Dostaneme sa tam? Vdaka 🙂

Strana
z2
hivanik
19. máj 2021

... znamej mamka po corone oslepla na jedno oko., 20 ročná kolegyňa chodí na hdmayologiu.. robia sa jej modriny po corone atď...

kacka1804
22. máj 2021

@hivanik nieeee to nebude z očkovania neexistuje všetko čo sa stane zaočkovanému na coronu to nebude z toho odpadu čo si dala dobrovoľne vpichnúť...🤔🤔🤔

akinom0077
23. máj 2021

Pozrite si podmienky vstupu do danej krajiny. Vela krajin dalo ze staci antigenovy test tam aj spat.

hivanik
23. máj 2021

@kacka1804 ....🤔🤔🤔
Alebo si ma zle označila alebo nechápem tvojej reakcii

hettinka
23. máj 2021

@akinom0077 len našej krajine test nestačí. Aj to si treba pozrieť, čo platí po návrate na SK.

gabrielkaa
23. máj 2021

@hettinka nie je to jednotne. ja som volala a zakazdym som dostala inu info. Nakoniec mi z uradu verejneho zdravotnictva povedal pan, ze ked idem na otocku z AT do Bratislavy a potom spät do AT tak pri vstupe na SK mi stačí negativní test. A tak som aj bola. do AT som sa ale pri navrate musela registrovat. Nikdo ma vsak nekontroloval

hettinka
Autor odpoveď zmazal
zuzubb007
23. máj 2021

Baby ja mám otázku mi na dovolenku s mužom budeme spĺňať podmienky keďže obaja budeme zaockovani, takže nemusíme mať karanténu ani testy, ale ako to je s deťmi mám dve deti do 9 rokov oni potom musia do karantény či deti sa to netýka?

gabrielkaa
23. máj 2021

@hettinka no práve ja som šla len k notárovi a tak mi bolo povedané z úradu verejného zdravotníctva - stačí len test. A ako vravíš, keď som zas volala na ministerstvo tak mi pani povedala, že musím do karantény. Keď som jej povedala, že kde do karantény keď bývam v AT? Na to mi povedala, že potom nesmiem na SK …. Zakaždým iné info.

weronika171717
23. máj 2021

Ja by som si to svinstvo tiež do tela nedala pichnúť, ale ľudia chodia a ešte sa chvália, že majú ten jed v sebe 🤮🤮🤮🤦‍♀️

weronika171717
23. máj 2021

@hivanik tak nemali byť hlúpe a nemali sa očkovať.... Kto chce kam, pomôžme mu tam. Viac k tomu nepoviem!!!

hettinka
23. máj 2021

@gabrielkaa to je vo vynimkach, ak to bol nutný právny úkon. Oni skúmajú účel cesty. A dúfam, že to zjednotia, nech platí to iste po ceste tam, ako spat. Ľudia majú z toho zbytočný chaos.

hivanik
23. máj 2021

@weronika171717 ....neboli zaockovane !!!!! Prekonali covid !!!!

hettinka
Autor odpoveď zmazal
weronika171717
23. máj 2021

@hivanik tak to sorry.... Zle som prečítala. Stáva sa. Ale napríklad o tom oslepnuti som počula, že ľudia oslepli aj po ockovani, preto som nečítala pozorne, lebo mi hneď napadlo toto.

weronika171717
23. máj 2021

@hettinka ty sa do toho nestaraj. Vyššie som to vysvetlila.

hivanik
23. máj 2021

@weronika171717 ... ok...ale aj vyššie som bola označená a nechápem o čom točí.....len si zle precitala a pochopila ...Takto vznikajú "zaručene informácie "

weronika171717
23. máj 2021

@hivanik áno, o tých 2 ženách som sa sekla. To nebol umysel. Bolo to len preto ako som ti vyššie písala, že viem o rovnakých prípadoch po očkovaní.

jaga18
23. máj 2021

@maciatkolulu pobyt do 12 hodín je vynimka... Keď pôjdu na 2 dňový nákup, tak áno, platí to aj pre nich

maciatkolulu
23. máj 2021
akinom0077
23. máj 2021

@hettinka samozrejme ze som si pozrela a staci test po navrate na sk

domininini
4. jún 2021

👍👍

Strana
z2