Dostaneme sa do Bulharska, keď nie sme zaočkovaní?
Ahojte, chceme ísť do Bulharska. Nie sme zaockovani a ani sa ockovat nechceme. Ako to teraz je? Dostaneme sa tam? Vdaka 🙂
Pozrite si podmienky vstupu do danej krajiny. Vela krajin dalo ze staci antigenovy test tam aj spat.
@akinom0077 len našej krajine test nestačí. Aj to si treba pozrieť, čo platí po návrate na SK.
@hettinka nie je to jednotne. ja som volala a zakazdym som dostala inu info. Nakoniec mi z uradu verejneho zdravotnictva povedal pan, ze ked idem na otocku z AT do Bratislavy a potom spät do AT tak pri vstupe na SK mi stačí negativní test. A tak som aj bola. do AT som sa ale pri navrate musela registrovat. Nikdo ma vsak nekontroloval
Baby ja mám otázku mi na dovolenku s mužom budeme spĺňať podmienky keďže obaja budeme zaockovani, takže nemusíme mať karanténu ani testy, ale ako to je s deťmi mám dve deti do 9 rokov oni potom musia do karantény či deti sa to netýka?
@hettinka no práve ja som šla len k notárovi a tak mi bolo povedané z úradu verejného zdravotníctva - stačí len test. A ako vravíš, keď som zas volala na ministerstvo tak mi pani povedala, že musím do karantény. Keď som jej povedala, že kde do karantény keď bývam v AT? Na to mi povedala, že potom nesmiem na SK …. Zakaždým iné info.
Ja by som si to svinstvo tiež do tela nedala pichnúť, ale ľudia chodia a ešte sa chvália, že majú ten jed v sebe 🤮🤮🤮🤦♀️
@hivanik tak nemali byť hlúpe a nemali sa očkovať.... Kto chce kam, pomôžme mu tam. Viac k tomu nepoviem!!!
@gabrielkaa to je vo vynimkach, ak to bol nutný právny úkon. Oni skúmajú účel cesty. A dúfam, že to zjednotia, nech platí to iste po ceste tam, ako spat. Ľudia majú z toho zbytočný chaos.
@weronika171717 ....neboli zaockovane !!!!! Prekonali covid !!!!
@hivanik tak to sorry.... Zle som prečítala. Stáva sa. Ale napríklad o tom oslepnuti som počula, že ľudia oslepli aj po ockovani, preto som nečítala pozorne, lebo mi hneď napadlo toto.
@hettinka ty sa do toho nestaraj. Vyššie som to vysvetlila.
@weronika171717 ... ok...ale aj vyššie som bola označená a nechápem o čom točí.....len si zle precitala a pochopila ...Takto vznikajú "zaručene informácie "
@hivanik áno, o tých 2 ženách som sa sekla. To nebol umysel. Bolo to len preto ako som ti vyššie písala, že viem o rovnakých prípadoch po očkovaní.
@maciatkolulu pobyt do 12 hodín je vynimka... Keď pôjdu na 2 dňový nákup, tak áno, platí to aj pre nich
@jaga18 neviem nájdeš to tu prosím ta
https://www.mzv.sk/detail-aktuality/-/asset_pub...
@hettinka samozrejme ze som si pozrela a staci test po navrate na sk
👍👍

... znamej mamka po corone oslepla na jedno oko., 20 ročná kolegyňa chodí na hdmayologiu.. robia sa jej modriny po corone atď...