Dôvody, prečo necestovať do Egypta na dovolenku
Ahojte žienky, rodinky, necestujte do Egypta na dovolenku. Keď sú drzí, nech sa starajú o seba sami!!!
@slavomira236 Áno,v Marsa Matrouh. A chcela som autorke napísať, ako strašne tu trpím 😅
Že nech sem ľudia nechodia, aby tu obskakovali len mňa 😁
@jaja20 krasne more ta farba..joj vidno ze trpis🤣 dufam ze aj ja tak budem trpiet od nedele 12 dni
@slavomira236 V našom hoteli máme 2 pláže, jednu otvorené more a druhú s vlnolamom. Tá je teplejšia, vhodná aj pre malé deti. Inak domáci hovoria, že tento rok mali prekvapivo studenú a dlhú zimu, takže preto ešte nie je voda taká zohriata ako po iné roky. Ale určite odporúčam aj na dlhé máčanie. Ak máš menšie deti, tak možno koniec júna alebo augusta ideál.
@jaja20 urcite na nativime aj sever. Teraz skusime juh a este mame turecko tiez prvy krat..o rok by som chcela sever egypt a tunisko ak sa postasti.
@jaja20 urcite na nativime aj sever. Teraz skusime juh a este mame turecko tiez prvy krat..o rok by som chcela sever egypt a tunisko ak sa postasti.
@slavomira236 Jasné, cestuj, keď môžeš. My 13.6. Kanárske ostrovy a na prelome augusta/septembra ešte Sardínia, Malta alebo severný Cyprus.
@slavomira236 Áno,v Marsa Matrouh. A chcela som autorke napísať, ako strašne tu trpím 😅
@jaja20 ahoj waw krásne more my sa do Marsa Matrouh chystáme v októbri. Môžem iba otázku čo sa tam oplatí vidieť? Nejaké atrakcie pre deti? Ďakujem moc a užite si to 🙂
@andymady neviwm ja som sa so ziadnou drzostou nestretla prave naopak a chodim kazdy rok
Tak ja mám Egypt na blackliste odjakživa. Ale zaujímal by ma tento tvoj podivuhodný dôvod...
@jaja20 ahoj waw krásne more my sa do Marsa Matrouh chystáme v októbri. Môžem iba otázku čo sa tam oplatí vidieť? Nejaké atrakcie pre deti? Ďakujem moc a užite si to 🙂
@kulumulu123 Ahoj, ďakujem, užívam si kľud, som tu sama 🙂
Pre deti je tu veľký klub Rixi ( hotel patrí pod sieť Rixos), bazén pre najmenších a druhý pre väčšie deti.
Ak myslíš výlety,tak je ich dosť, môžem ti potom napísať podrobnejšie.
V októbri sa vám už bude ale veľmi skoro stmievat.
@jaja20 nádhera, prosím kde presne ste aký hotel.?
Pre deti je tu veľký klub Rixi ( hotel patrí pod sieť Rixos), bazén pre najmenších a druhý pre väčšie deti.
@jaja20 ahoj super ďakujem, ja mam decká väčšie 5.5 a 11r takže skôr nejaké výlety... Mne sa žiaľ nedalo skôr a tiež sa snažím vyhnúť náporu turistov cez prázdniny 🙈🤣 budem ti veľmi vďačná za nejaké tipy ❤️ užívaj a oddychuj 🙂
@jaja20 aj my radi Rixos, len v inych krajinach ako Egypt😊
No ak si sa tam chovala ako drbnuta panička, tak sa ti nedivím. Pred pár dňami sme sa odtiaľ vrátili, bola som tam už 5ty krát, vždy v inom rezorte a nikdy sme problém nemali ani my, ani deti, naopak, všetci zamestnanci sú perfektni (aj bez baksisu). Len ak si niekto myslí, že je nadclovek a tak sa aj chová, tak čo môžeš čakať, rybku na zlatom podnose???

@jaja20 tu si na severe vsak?? Ake je stredozemne more teple? Aj na dlhsie macanie?? My ideme v nedelu hurgada. Rozmyslam o rok sever
@slavomira236 V našom hoteli máme 2 pláže, jednu otvorené more a druhú s vlnolamom. Tá je teplejšia, vhodná aj pre malé deti. Inak domáci hovoria, že tento rok mali prekvapivo studenú a dlhú zimu, takže preto ešte nie je voda taká zohriata ako po iné roky. Ale určite odporúčam aj na dlhé máčanie. Ak máš menšie deti, tak možno koniec júna alebo augusta ideál.