Dovolenka 1 + 4 deti do 3000 €
Ahojte, tie, co cestujete same a lowcost, viete mi dat nejake rady ako sa zmestit do takejto sumy? Je to vobec realne? Na 8-10 dni by som chcela ist.
Uvazujem kupit lacne letenky niekam a tam si potom cez airbnb najst ubytovanie. Mozno mate niektora lepsie tipy? 🙂 budem vdacna za kazdu prakticku radu.
@miadi ano. Som flexibilna a chcela by som ist v druhej polovici augusta, resp koncom augusta. Poziadavky nemam ziadne, iba more a aby to nevyslo prilis draho 😀
Preto to chcem skusit tak, ze pozriet co najlacnejsie letenky a potom uz hadam nejake ubytko najdem niekde, skor preferujem mimo turistickej zony.
Sicilia je moj sen, len tam je asi draho a vsetky deti su este male. To radsej sama tam pojdem 🙂
@soldi Mne sa nezda ze su male 😉Ja cestujem s malou po svete od jej 11m. Ak chces pri mori turistickym destinaciam sa moc nevyhnes. Niekde sa uz v Auguste kazi pocko.. pozri Cyprus.. tam mozes aj zaciatkom septembra ze by deti sli do skoly az druhy tyzden tak by si mala menej davou aj ceny leteniek aj ubytka hnet po prazdninach klesaju. Zalezi ako chces stravu ked si budes na Sicilii varit spaghetti 🍝 tak neminies vela. Pizza tiez nie je draha a Mozno najdes aj lacnejsie buffety ako na Svk pri vode.. ked sa ti paci Sicilia je to tvoj sen., Isla by som tam 😉aj s detmi.
Kukni Tunisko ak ti nevadia arabske krajiny. My ideme tento rok a boli sme tam uz.
@bosorka2302 a ako to cca vychadza cenovo?
@soldi do tych 3000e by si sa mala vopchat, 3 dosp a dueta vychadza 2100e kamoska ide normalne cez cestovku s all inclusive
@miadi s dvoma detmi som to este davala. Styri su uz moc, ked som na ne sama a oni su nezastavitelni. To ozaj len nejaka dlha plytcina a minimum nebezpecenstva, lebo ustrazit vsetkych naraz a sucasne z toho nieco mat je narocne. Plus teda starsi chalani maju uplne ine potreby nez mala trojrocna.
A na siciliu pojdem isto raz. Bez deti 😀 im stacia lowcostove dovolenky 🤣 ja si to chcem uzit 😀
@bosorka2302 aha. Super. Vies poradit aj cestovku? V tunise som este nebola 😀
@soldi ja pozeram cez travel.sk tam si zadas parametre+pocet osob a ono ti vyhodi vsetky zajazdy.
Oni spristredkuvaju z roznych cestoviek uz parkrat som cez nich isla
@soldi áno, Tunisko vychádza toho roku najlacnejšie. Ja mam pozrete všetky krajiny, lebo som mala konkrétny termín a k tomu som potrebovala nájsť dovolenku. Za ten budget by si s prehľadom mala all inclusive v resorte cez cestovku nemusíš sa starať o nákupy, o transfer, budú mať aj bazény aj more, aj detskú disco animácie atď. So 4 deťmi lepšie takto keď je o všetko postarané ako každý deň cosi riešiť.
So 4mi detmi radsej cestovku. Ty len ptides na letisko s kuframi. Nastupite, vystupite, transfer. Detsky bazenik. Nemusis varit.
Neviem ake vekove rozpatie deti, ale na vlastnu past a organizovat a na poslednu chvilu.. To uz ani tie LM nebudu. Tunisko ozaj najlacnejsie vychadza
@soldi pozri kartago
@bosorka2302 presne dnes som toto riesila v invii.
Ze Travel ani nepoznaju co je to za cestovka 🤷♀️
A Tunisko mi tiez vychadza super,ze sa zmestime do ceny...
Potom mi pani povedala ze Tunisko je brutal spinave....
Ako teda? Sla si uz cez travel? A ako je to tam.s hygienou?
Dakujem
@zuzankkaa1 bola som v tunise parkeat. Teraz sms objednavali cez travel ale zmluva prisla z kartaga. More je krasne a ostatne hotel a bazen mi prisli normalne
@zuzankkaa1 v bulharsku a grecku mi neprislo cistejsie ako egypt a tunis.
@bosorka2302 travel potom bude nieco podobne ako invia? Ze ma ponuky z viacerych cestoviek?? 🤔🤔
@zuzankkaa1 ano presne tak
Bola som aj s 3detmi pri vode 10. 7 a 2r je to fuska. No ked chces ist sama tak sa neroztrhnes a musite byt vsetci spolu.. chvilku v niecom pre tych najmensich chvilku pre tych velkych, to radsej hladaj hotel co mà vsetko. Bazen pre malych aj velkych. Plavcikov aj animatorov. Len Musis najst ten spravny hotel. Kde je toho dost pre deti. Ja by som do Tunis nesla a to som ho pred rokmi precestovala krizom krazom.pozri Turecko ked uz take.. tam sa ludom pacilo viac .
@ivana11155
@miadi
@missdiva
@bosorka2302
@anshelia
@zuzankkaa1
@derdia dakujem baby, radsej by som sla do privatu nez do hotela. aj ked, hotel by bol urcite pohodlnejsi, len pamatam si, ze ked som bola este s muzom, tak sme mali problem najst hotel, kde by v jednej izbe mohlo byt 5 ludi. mala uz ma 3 roky, cize nemoze ist do cestovnej postielky ako infant. preto sme vlastne zacali chodit cez airbnb
@soldi ale mozes si zobrat aj apartman, a dokonca tam mas aj dve deti do 12 rokov zadarmo tusim... My sme tak mali. Maju tam krasny svet bazenovy pre deti, ale je tona tebe... Mala by si to bez starosti... A za super cenu. Ak teda maju volne, lebo ten delfin ke vybokoovany vzdy.... Krasne more, deti by sa potapali.. Ale ide o to, co chces ty... Detom by tam bolo uzasne.
@soldi daj si hotel delfin plava laguna je to 3 hvizedicky, more hned asi 100 metrov od hotela, alebo menej, a hlavne da sa tam ost prechadzat popri mori su tam krasne miesta na potapanir a mas vsetko po ruke. Polpenzia od 7-11 ranajky, vzdy kopec jedla, a vecere tiez od 16 tej tusim do 19tej...takze skvele... Podla mna by detom bolo peeerfektne. A aj najmensej.
Bazen je so slanou vodou, vzdy to krasne rano cistia. Ziadny bodrel.
@soldi Low cost sme boli s dcérou minulý týždeň v Chorvátsku. Letenka z BA do Zahrebu nás vysla do 10 EUR/ 1 cesta na jedneho cez Ryanair. Zo Zahrebu potom busom k moru, my sme boli v Rijeke, keďže bus išiel priamo z letiska a nie z mesta. Ubytko apartmán s kuchyňou, kupelnou a prackou, čiže veľa veci sme nebrali, tak aby sme nemuseli platiť batožinu. Leteli s nami aj s deťmi a išli na bus zo Zahrebu na Krk, co je idealnejsie pre menšie deti. More bolo super, aj keď poobede občas pršalo. Pri takej cene letenky som to brala, že aj keby nevyšlo, tak sa nič nedeje, ubytko cez booking tak, aby sa dalo prinajhoršom vystornovat.
mamky prosim vas, hladam prakticku skusenost so situaciou. Cestujem sama s detmi 4 a 7 do Grecka a nestiham uz notarsky overit manzelov podpis. Priezvisko mame rovnake, aj bydlisko. Pytali od Vas niekedy niekde suhlas s vycestovanim od manzela ak ste cestovali same s detmi?

Da sa to . Ale hladaj uz vcera bolo neskoro. Teraz som sa ti kukla trebars sicilia z viedne okolo 90€ letenka realne ten budget na tyzden.. cely svet sa teraz hrnie na dovcu. Tie naj miesta aj na Airbnb uz na jar boli booknute. Najprv si vyber kde presne chces ist alebo pozri a porovnaj ceny letenkek. Budget mas ok . Ak si flexibilna casom a destinaciou tak mas viac sanci najst nieco viac na mieru tvojim poziadavkam.