icon

Dovolenka 2014 do 1000 eur

stoke
30. mar 2014

Ahojky kocky, mam dilemu. S manzelom sme sa rozhodli ist v lete k moru. Nevieme kam. K dispozicii mame cca 1000e. Mame jedno male dieta. Oplati sa zarezervovat si termin, hotel a vlastne celu dovolenku teraz este na jar alebo ist na last minute.
Nevieme ani krajinu ani dopravny prostriedok... poradte kam a za kolko e planujete dovolenku vy. Urcite sa inspirujem

dadymima
12. máj 2014

@stoke Ahoj, necitala som vsetky prispevky, ale za seba ti mozem odporucit, ak mate auto tak chorvatsko urcite... krasne more, da sa vybrat aj miesto s piesocnatou plazou pripadne s malymi kamienkami.

Potom napr. Egypt, Tunis. Ja moc arabske krajiny nepreferujem, ale ak Vam to nevadi, tak za 1000ku sa to da dokonca aj AI. Samozrejme zavisi od toho ake mate naroky co sa tyka hotela atd.
Neviem odkial si, ak byvas blizko BA, pripadne Viedne (nemate problem s jazykom) daju sa kupit letenky, zajednat hotel, na letisku vybavit odvoz, taxik, pozicat auto a za 1000ku sa da ist naozaj hocikde.
My sme boli takto pred rokom 2ja, 14 dni na kanarskych (Fuerteventura),all inclusive, vsetko zabukovane cez net, s pozicanym autom na 14 dni za 1300e + sme minuli vreckove cca 250eur.
Pripadne, ak to nemate daleko na letisko do Viedne, skusit pozriet aj Rakuske, pripadne Nemecke CK, ktore uvadzaju ceny uz so vsetkymi poplatkami, takze ta necaka ziadne nemile prekvapenie, v podobe hocijakych letiskovych a neviem akych poplatkov 🙂
A este jedna vec, kludne by som pockala na LM, ponuk je velmi vela, a ak nema manzel problem s dovolenkou v praci, tak si urcite nieco vyberiete....

karolinka20
12. máj 2014

@l3yla jasne dam,ked sa vratime hned napisem 🙂

artep1982
14. máj 2014

@dida38 ahoj aj ja bz som chcela link 🙂

dida38
14. máj 2014

@slnecnica11
@artep1982
ahoj, tak my vyberame dovolenku cez tuto stranku: www.reisen.sk ale zhruba to iste je na airstop.sk, tui.sk....

artep1982
15. máj 2014

@dida38 Ďakujem za tip, určite to preštudujem

lulliky1
15. máj 2014

@raimunda my sme boli minuly rok v Tunisku s dcerkou. Mala dva roky. Dieta bolo zdarma ale aj tak nas vysla na 340 euro.

sono2
15. máj 2014

@raimunda ahoj. To kde ste boli v tunise a kedy a v akom hotely boli obaja za 600euro? To je neskutočná cena,.

majkuska
15. máj 2014

Ak sa mozem zamotat do tejto diskusie ja vrelo odporucam s dietatom Chorvatsko a tusim asi ani nikam inam ja nepojdem viac na dovcu, mozno si poviete stereotyp, ale mne je Croatia srdcu velmi blizka. Aa chodime dole okolo makarskej najkrajsie odporucam Podgora, a Chorvatsko ciste more a ma svoj efekt na imunitu ci uz vasu alebo dietata. A vzdy nas to vyjde okolo 1000 ale chodime bez cestovky na blint, ale chcela by som si najst nejake finty ako sa dostat do hotela bez cestovky, hlavne koli tomu vareniu kede na buduci rok uz pocestujeme piati ak budeme zdravi.

bejbulik33
15. máj 2014

Ja sa pridavam k milovnickam chorvatska, uz 12 rokov po sebe chodime na to iste miesto. ja by som si dala povedat aj nieco ine, ale manzela nikam nedostanem, len a len na Hvar. Myslim, ze je podla nejakeho prieskumu zaradeny medzi 10 najkrajsich ostrovov a ja to mozem len potvrdit. Nazivam to nasim druhym domovom. Je tam sice dlhsia cesta a k tomu trajekt, ale mozem ti povedat, ze nas dovolenka vyjde na cca 1100 eur, kompet a to takmer na dva tyzdne. Je pravda, ze asi tak polovicu dovolenky vecer varim, resp. manzel griluje a druhu sa ideme prestravovat. Rano lahke ranajky spravim, to nie je problem a ked bola dcerka malicka, skoro rano sme chodili na kavicku a vsade sedeli len domaci, na turistov bolo este skoro a tam sme videli dokonaly kolorit. Chodime viac rodin do velkeho apartmanoveho domu, s domacim mame uz po rokoch kamaratsky vzat. Dokonca sme nasli piesocnatu plaz, kde maju decka dovoleny vybeh, voda po kolena asi tak 30 metrov... Ziadne atrakcie su tam neni, ale nam to nevadi, decka co nevidia, to nepytaju a stavaju si spokojne hrady z piesku. Chorvatsko je carovne, nas teda opantalo dokonale, a to som pocestovala hodny kus sveta. Kazdopadne, odporucam, hlavne ked su decka male. Tak dobre vyber, nech ste vsetci spokojni!!!

mylittleone
15. máj 2014

@dida38 mozem aj ja poprosite ten link?

dida38
15. máj 2014

@mylittleone o pár príspevkov vyššie je...

zuzanocka27
15. máj 2014

@bejbulik33 aj ja poprosím link

baklik
15. máj 2014

@dida38 posles, prosim ta, ten link aj mne? vdaka. 🙂

baklik
15. máj 2014

@vnika das mi pls tip, kde ste kupovali letenky do BG? a na ubytko? dakujem.

baklik
15. máj 2014

@dida38 uz som nasla 🙂

raimunda
15. máj 2014

@sono2 no na jedného to vyšlo 600 euri zle som sa vyjadrila pardon 🙂

raimunda
15. máj 2014

@sono2 inú koninu som napísala teraz čítam :D áno pre oboch niečo cez 600 boli sme minulý rok s kartago a hotel sa volal Nour Palace

sono2
15. máj 2014

@raimunda nevadí. Aj tak to muselo byť mimo sezóny alebo na krátko že?

raimunda
15. máj 2014

@sono2 bolo to začiatkom septembra presne 3tieho sme šli na 14 dní

sono2
15. máj 2014

@raimunda no tak je to jasné. Ja tiež rozmýšľam prvýkrát v živote mimo sezónny lebo my dávame neskutočne ceny na osobu keď chceme byť v 5 zviezdach.

raimunda
15. máj 2014

@sono2 začiatok septembra je ešte fajn mali sme teplo stále

kentoska
20. máj 2014

Ahojte ,tento rok sa chystame na dovolenku Albanska .Nema niektora vas skusenosti s dovolenkou v Albansku?

eeffka
20. máj 2014

@majkuska najdes si hotel a zavolas tam, predaju aj bez cestovky.

majkuska
20. máj 2014

@eeffka mysliš že so mnou budu komunikovať aj po slevensky, lebo ja by som si už tak realne chcela dohodnuť tu stravu, cenu a tak, aby sme sa dobre pochopili, ešte som to takto neskušala, vieš?

eeffka
20. máj 2014

@majkuska myslim ze v pohode, ja v HR hovorim slovensky, max slovo ktore si nerozumieme zvyknem po anglicky

oli_
4. jún 2014
Používateľ oli_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od oli_.

ahojte, skúste pozrieť aj toto - celkom fajn tipy, dúfam že pomôžu a potešia 🙂
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/tipy-na-lacnu-dovolenku-pri-mori/

+ dole pod clankom sú linky na najpredavanejšie last minuty do tych "lacnejších" krajín .. /od veľkých, overených a spoľahlivých CK - všetky na 1 mieste)

Napr. Bulharsko letecky last minute za cca 300€ all inclusive a do 200€ sa da najst polpenzia v celkom dobre hodnotenych hoteloch.
Turecko letecky tak isto - 5* hotel all inclusive za 299€ (53% zlava last minute)..
Alebo su tam aj taliansko a chorvatsko vlastnou dopravou za super ceny a všetky iné možné destinácie veď preklikajte a porovnajte.

alenanr
12. jún 2014

@stoke
dá sa aj za 1000 neviem kolko ma dieta, lebo vyrazne lepsie by bolo do 2 rokov, ale ak ma aj viac neva. sem sa da v pohode do 1000 http://last-minute.edovolenky.sk/tunisko
alebo este aj Bulharsko http://last-minute.edovolenky.sk/bulharsko 🙂
a práve teraz su velmi dobre ceny

vnika
12. jún 2014

@baklik ahoj, prepac, ze az teraz, vobec som si nevsimla, ze si ma oslovila, neviem, ci este zhanas, no letenkly do BG www.smartwings.com a ubytko foto pozri len moj fotoblog, linku nemam, no my tam byvame a ubytko ponuka nas sused, este sa pokusim hodit tam dalsie foto... ubytko je 35e na noc v apartmane, zmestia sa tam pohodlne 4osoby, takze na tyzden 245e, bez ohladu na pocet osob.

kosielka
Odpoveď bola odstránená
kosielka
Odpoveď bola odstránená