icon

Dovolenka cez booking - vraj nie je dostatok financií na účte

beata110
16. aug 2022

Maminky prosim viete mi poradit. Bookujem cez booking dovolenku v chorvatsku novi vinodolsky po zadani udajov z karty a kliknuti na dokoncenie rezervacie mi vyskoci ze na karte nieje dostatok financii🤦‍♀️ co je urcite sprostost. Neviete mi poradit kde sa informovat alebo co robit. Prosiiiim🙏🙏🙏

elenka.k
16. aug 2022

a zadala si správne údaje? čísla meno ...

beata110
autor
16. aug 2022
julinka65
16. aug 2022

nemozes skusit inu kartu?

nika_m
16. aug 2022

Nie je nastaveny nizsi limit pre platbu kartou ako potrebujes zaplatit? Nam sa tiez stalo, ze nepresla platba, len neviem presne aku hlasku nam vypisalo...muz zmenil v nastaveniach limit a uz to preslo

beata110
autor
16. aug 2022

@nika_m dakujem skusime

kikus1997
16. aug 2022

Treba zapamätá kartu na booking, potom by vás to malo pustiť.

kamatopo
16. aug 2022

Ja som musela až kartu dať vymeniť v banke čo som mala takú čo už v bookingu neakceptovali.

bambi2121
17. aug 2022

Podla mna je limit na karte dennej platby nizzsi ako treba zaplatit

maranco
17. aug 2022

Treba sa prihlásiť do internetbanklingu a pohľadať nastavneie karty a limit na internetové platby. Ten je iný ako výber z bankomatu a platba kartou v obchode. Pred internetovým nákupom limit zvýšim, zaplatím a potom ho znížim na drobnú sumu.
Ak by ma niekto okradol cez internet tak za ten deň len malú sumu.

myska10
21. aug 2022

@beata110 skúste sa obrátiť na banku. Môže ísť o nízke limity pri platbe. Sú rôzne napríklad pri zabezpečenej a nezabezpečuje platbe.

kikuska777
21. aug 2022

@beata110 mne to tak vypisalo ked som platila z karty zo slovenskej sporitelne,aj s prima banky mi to urobilo,nakoniec mi vzalo raiffaissen kartu.