Dovolenka cez Vianoce - Dubaj alebo Egypt
Dievčata minulý rok sme sa rozhodli že tento rok pôjdeme na Vianoce niekde, pozarali sme aj last minút, ceny boli ok, ale teraz vystrelili ceny až tak hore že aj last minute bude dráhy, napr. DR...tak zvažujeme aj plán B Dubaj alebo Egypt , ktoré by bolo vhodnejšie podľa Vás? Dubaj tam sme ešte neboli alebo Egypt tam sme už boli ale napr. pri pyramídach ešte nie, more bude aké? Lebo zatiaľ 10 dní dovoleniek necháme na december a dačo si vyberieme ale no nevyzerá to ružovo štyrmi cenami teraz ☹ a sme 2+2 /12,15/, ďakujem za každý názor ❤️
More na kúpanie v daných destináciach je abolútne studené. Počasie na objavovanie celkom ok ale tiež žiadne terno.
@samuelka175 okrem chvalenia si jej teda ako poradila?
@samuelka175 prosím ta, choď klamať a strapnovat sa niekde inde
@samuelka175 gratulujeme, posielame kľúčenku.🤪
Prepáč ale sem mi to tak sadlo.. autorka sa pýta kam by bolo najlepšie ísť cez Vianoce aby mali teplo, nie na to ze ty s "mm" neriešis a si zvyknutá na luxus..
@samuelka175 tak keď ste obydvaja nezamestnaní, tak sa dá chodiť každý týždeň. Ale autorke toto nepomôže
V Egypte v zime nebude teplo. Ale robí sa napr. poznávačka po Níle a tam sú aj pyramídy zahrnuté. Treba si pozrieť. Každopádne tie ceny zimných dovoleniek sú vyššie ako letné dovolenky. Obzvlášť cez Vianoce, tam ani last minute nezoženieš a ten týždeň si cenu drží hocikde pôjdeš. A treba rátať s dlhými letmi čiže 6 dni pri mori potrebuješ reálne 8 dni voľna
@samuelka175 ci na to má alebo nemá nie je tvoj problém, ci? Hlavne, ze na to máš ty 😃
Pozeraj Omán, dominikánsku alebo tenerife. V Egypte bude tak 20-25 ale studený vzduch to koze úplne zmeniť
Vianoce, ak pozerate na ceny, tak je naozaj nie dobry napad. Ceny leteniek aj ubytka su na hornych hraniciach. Egypt na kupanie velmi nie, treba ist trosku dalej.
@samuelka175
Na Vianoce do tepla... Paríž, Londýn, Moskva 👍 👍👍
ak poznavacka, Egypt po NIle by bol idealny, ale na kupanie to nebude. Dubaj-moze byt teplejsie more ako v Egypte, a s 12 a 15-rocnymi detmi uz toho mozete viac podniknut. Ak len kupanie, pozri este Zanzibar. Thajsko sa da tiez nakombinovat bez cestovky, aj poznavanie aj oddych pri mori, a bude zarucene teplo, ale letenky budu drahe.Ono Vianoce a Silvester su exoticke dovolenky najdrahsie v roku. Ja idem do Thajska koncom januara a mam uz vsetko booknute, tym som usetrila vela, zarezervovat vsetko s predstihom.
Ženy, nereagujte na @samuelka175 je to trápny troll. Pred chvíľou jej zmazali diskusiu, kde sa chválila, že muž ju podvádza, ale neodíde, lebo jej kúpil Mercedes a platí jej dovolenky. A všetky ženy tam hejtovala za chudery. Počítam, že každú chvíľu jej zrušia aj účet.
ak poznavacka, Egypt po NIle by bol idealny, ale na kupanie to nebude. Dubaj-moze byt teplejsie more ako v Egypte, a s 12 a 15-rocnymi detmi uz toho mozete viac podniknut. Ak len kupanie, pozri este Zanzibar. Thajsko sa da tiez nakombinovat bez cestovky, aj poznavanie aj oddych pri mori, a bude zarucene teplo, ale letenky budu drahe.Ono Vianoce a Silvester su exoticke dovolenky najdrahsie v roku. Ja idem do Thajska koncom januara a mam uz vsetko booknute, tym som usetrila vela, zarezervovat vsetko s predstihom.
Ako bolo spomenuté už, Egypt a Dubaj ani nie. Do Egypta sa chodí aj v zime, ale skôr za poznávaním a potápaním. V Dubaji som v decembri/januári každý rok pracovne, počasie fajn, ale za mňa nie na kúpanie v mori. A tiež ako bolo spomenuté už viac krát vyššie, Vianoce a Silvester sú drahšie letenky aj hotely. Takže ak potrebuješ ísť po cene, toto obdobie nebude pre teba prajné. Inak v tomto období skús pozrieť Omán, Zanzibar, potom smer ako Thajsko, Bali, Srílanka, alebo smer Dominikánska republika. Ak to budeš riešiť mimo CK, tak ako píše @tenerifka s väčším predstihom letenky (pol roka aj viac) aj ubytko, tak vieš mať dobrú cenu.
Ženy, nereagujte na @samuelka175 je to trápny troll. Pred chvíľou jej zmazali diskusiu, kde sa chválila, že muž ju podvádza, ale neodíde, lebo jej kúpil Mercedes a platí jej dovolenky. A všetky ženy tam hejtovala za chudery. Počítam, že každú chvíľu jej zrušia aj účet.
@melanta uz je prec aj s geckom.
Dufam ale, ze to mala len na nakupy.
A inak jej kupil aspon maybacha. 🙂
@melanta uz je prec aj s geckom.
Dufam ale, ze to mala len na nakupy.
A inak jej kupil aspon maybacha. 🙂
@moonlight1210 počkáme aký nový nick sa objaví 😄
Baby co krmite trolla 😁
@samuelka175 no uplne trapna si, ze len 10x. My chodime 20x a sukromnym lietadlom, to co sa tu strapnujes s takou chudobou.
Baby co krmite trolla 😁
@samuelka175 no uplne trapna si, ze len 10x. My chodime 20x a sukromnym lietadlom, to co sa tu strapnujes s takou chudobou.
@zorienka28 uz ju zmazali.
Samuelka tu už nemá účet 🤦🏼♀️
@samuelka175 cez pismenka kazdy vyssi standart..autoka chcela radu. Nie ze ty ides kedy chces a kde chces ty vyssi standart
@zorienka28 uz ju zmazali.
@moonlight1210 v poslednej dobe je tu takychto trapiek hodne. Zalozia si ucet, vsetkym vynadaji a do 24h su zmazane aj temy aj autori. Trapas a zla vizitka celeho kona
Ja asi tiež nepomôžem ale boli sme tento tok cez Vianoce (od 22.12-19.01.) na Hawaii a pre mňa to bol najkrajší zážitok. Určite odporúčam vypadnúť do tepla v zimnom čase. My napríklad nechodíme v lete na dovolenky ale ideme november-apríl
Boli sme tak už Filipíny (tiež odporúčam), LA, Omán, Dominika, Maledivy, Srí Lanka.
Hawaii a Filipíny mám v najbližšej pamäti a letenky na Hawaii stali 540€ a na Filipíny 490€. Hawaii je však extrémne drahý na služby a ubytovanie, Filipíny sú z ázijských krajín najdrahšie avšak stále je to tak 1/4 oproti USA
@samuelka175 prosim ta ako letite do moskvy? Tiez planujeme s manzelom ako darcek k narodeninam. Len neviem zohnat letenky.
Samuelka tu už nemá účet 🤦🏼♀️
@bielasovicka do kelu, a ja ze sa pobavim