icon

Dovolenka Cyprus - referencie

zanet_ronny
23. máj 2018

Ahojte, mate nieco overene, co by ste odporucili?

cicka33
24. máj 2018

ahoj, protaras-ak idete s rodinou, pripadne parik-su tam krasne plaze, vela restauracii. my sme boli dve zeny-a kedze tam boli povacsinou rodinky, tak trochu no... tiez sme boli v aya napa-ale tam nie su moc pekne plaze-tam je to skor pre mladych-disco a tak.. 🙂 🙂 ale co sa tyka protarasu, plaze su vraj jedny z najkrajsich na cypre.. mozem poslat aj foto poobede, ak je zaujem

otaznik16
24. máj 2018

ahoj ja som bola zatiaľ vždy len na severnej strane, kvôli službám... krásna pláž je pri Kaya Artemis aj hotel krásny.. Hneď vedľa je nový hotel, tento rok otváraný (názov si neviem teraz spomenúť)... hlavne more je čisté a teplé, služby tiež.. všetko UAL 🙂 odporúčam

zanet_ronny
autor
24. máj 2018

@cicka33
dakujem za tip 🙂, ideme ja, manzel a 6 rocna dcerka.
Jasne, mozes mi poslat aj foto, dakujem.

zanet_ronny
autor
24. máj 2018

@otaznik16 dakujem za referenciu 🙂. severna strana je teda lepsia?

michala11111
24. máj 2018

Ahoj my sme boli min. rok na južnom cypre oblasť protaras. Naprostá spokojnosť, večer promenáda, krásna pláž, čistučké more, malý lunapark nablízku... A odporúčanie? Vodná magická šou bola super, aquapark sa malej veľmi páčil no veľmi drahé vstupné a všetko tam, lunapark v ayia napa super. A určite neodporúčam výlet loďou, nuda...

111michaela111
24. máj 2018

Bola som aj na severnom aj na južnom.....na severnom je pekne len v rezortoch, na juhu Protaras a okolie je nádherne celé, viac odporúčam Protaras, teda južnejšiu stranu 🙂 aj pre deti

zuzka1.
24. máj 2018

ja som stravila dva roky na juznom Cypre a je to pre mna top stale

cicka33
25. máj 2018

@michala11111 fakt? boli ste na tom vylete co sa ide od protarasu po tie afroditine jaskyne az tam po to "mesto duchov"? podla mna to bolo uzasne a tie zastavky uprostred mora na kupanie boli super. akurat nas riadne slnko spieklo lebo sme sa zle natreli 🙂

michala11111
25. máj 2018

@cicka33 jasné na tej lodi, neviem nás to nebavilo....

michala11111
25. máj 2018

Inak ešte neodporúčam ísť na Cyprus v auguste, neskutočné horko a vlhko. Fakt to je veľmi namáhavé na organizmus pre človeka, ktorý nie je zvyknutý... Ja by som Cyprus ešte určite navštívila no jedine v júni, alebo v septembri

luciana157
1. jún 2018

Ahojte,prispejem aj ja. Minuly rok sme boli na severnej časti hotel Noah’s ark v júni a hotel Kaya Artemis v auguste. My sme v júni mali teplejšie a vlhšie pocasie ako v auguste. Noah’s ark krasny hotel ale more nebolo pekne, Kaya starší hotel ale more úžasne. Tento rok ideme znovu do nového hotela Limak na tu istú pláž ako je Kaya lebo pre mna osobne je to more nadherne a to sme už pocestovali. Tak čisté a priezračne tyrkysové more ako je tam sa tazko hľadá. Ale v okoli samozrejme nič nie. Všetko to tam budujú ešte len. Minuly rok sme boli po týždni cize sme si chceli len v rámci rezortu oddýchnuť no ľutovala som že sme neboli pozrieť južnú časť. Teraz ideme na dlhšie a prenajmeme si auto a chceme pozrieť ostrov. Mne Cyprus učaroval.

luciana157
1. jún 2018

Ešte dodám že podľa mna je južný Cyprus dosť drahý, na to ake hotely a služby ponúkajú. Za mna osobne by som čo sa týka rezortu tak vybrala Severnú časť ale určite s prenájmom auta. A stále to vyjde menej ako dovolenka v Južnej časti.

fibca
27. jún 2018

Ideme druhy krat na juzny cyprus. Minuly rok sme boli v Paphose a teraz ideme blizsie k Larnace. Cestujeme bez cestovky. Ubytko cez boojing. Tento rok ideme na 17noci... Pokial sa dovolenka zajedna v casovom predstihu (februar -marec) je to cenovo super. Konkretne mozem napisat sukr.spravu. Minuly rok sme sa dostali na sumu o 50% nizsiu ako cez cestovku a to vratane vyletov (aquapark, lod) stravy, prenajmu auta a pod.. A hlavne od tohto roku sa leti z BA... Keby

fibca
27. jún 2018

Keby nieco pytajte sa ;)

zanet_ronny
autor
10. júl 2018

Ahojte 🙂
Tak my sme uz takmer 2 tyzdne naspat doma, boli sme nakoniec na juhu, pri Limassole, St. Raphael Resort. Aj nam Cyprus ucaroval a urcite sa tam vratime 🙂

moniq
2. sep 2018

@luciana157 ahoj. Už ste boli v Limaku ? My ideme od 11.9.. Prosím Ťa píšeš o prenájme auta - je to tam dostupné, lebo by som rada aj ja prenajala a išla kuk mimo hotel. Ďakujem

luciana157
3. sep 2018

@moniq ahoj,rada pomôžem ☺️ Hotel nebudete ľutovať,krasny a super služby,my sa chceme budúci rok tam vrátiť. Čo sa týka auta tak sa nedalo ako sme si to predstavovali. Požičali sme si auto priamo v hoteli, cca 50eur na deň ( presne sa nepamätám ale tak myslím ). Ráno pred 10-tou odovzdali,mali biele Ford Fiesty,auto v slušnom stave. Na druhý deň ráno sme vrátili kľúče. Zisťovali sme si o tom dosť a na južnú stranu nám auto nedovolili vziať,nemajú tam na to poistenie. Cize poistenie platí po hranicu medzi severnou a južnou stranou ale ďalej na vlastnú zodpovednosť. Ale na hraniciach bez poistenia tak či tak nepustia. Chceli sme si auto vziať aj priamo na letisku v Larnaca a mat ho na cely pobyt ale aj to mi odpísali že nemôžem s ním prejsť na druhu stranu. Takze sme využili len požičovňu hotela,bolo to pohodlne,a isli sme do Nikózie a tam sme potom pešo prešli na južnú stranu a pozreli si aspoň južnú Nikóziu. A nakoniec sme neľutovali lebo som zistila hneď že južná strana vôbec nie je vhodná pre deti.

moniq
3. sep 2018

@luciana157 ďakujem, super info...v tej Nikózii boli aj obchodíky? A čo tam "musím" vidieť?

dudka77
24. jan 2019

@luciana157 ahoj, chcem sa spýtať, nakoľko chceme ísť s deťmi v auguste do limaku, ako ste sa mali, aké ste mali izby, strava, služby aťď. dakujem

luciana157
24. jan 2019

@dudka77 ahoj,aj my práve zvazujeme limak na august. Bolo super,perfektný čistý hotel,čisté bazény,parádne nové tobogany,jedlo výborne,programy večer boli super,opakovali síce len 3 či 4 ale to asi preto že bol začiatok sezóny a nemali viac nacvičené. Ubytovanie sme mali krasne. No a práve to teraz zvažujem. Chceme ísť cez satur a ľudia tam dávajú recenzie ako bolo super. Ale keď pozriem tripadvisor tak sú tam aj takí čo nadávajú na ubytovanie. Tak som sa pozrela na foto čo tam pridávali. No a vlastne min rok nám dali krajšiu rodinnú izbu hoci sme mali zaplatenú štandard. Hotel bol obsadený tak na 1/3 keďže sme isli v júni a bol otvorený asi 2 mesiace.takze nebol problém s izbami zrejme. Ale tak čo som pozerala fotky tak tie iné izby nie sú take krasne ale myslím že v pohode. Treba si to pozrieť na nete. Ale inak ako píšem,všetko uplne super.

dudka77
26. jan 2019

@luciana157 ďakujem

majka322
Autor odpoveď zmazal
zuzka1.
9. mar 2019

@majka322 ubytovanie platil zamestnavatel, aj ostatne naklady spojene s ubytovanim, takze neviem.

rorinka
28. máj 2019

ahojte, bol niekto na cypre zaciatkom juna? pozeram ze teplota vzduchu je super, ale bojim sa ci voda bude dost tepla, ked je este cela europa sychrava. chceli by sme ist uz na buduci tyzden

140173
28. máj 2019

@rorinka voda 25-26'

rorinka
28. máj 2019

@140173 dakujem, vlastna skusenost z toho obdobia?

140173
28. máj 2019

@rorinka skoro vlastna 😁

majka322
13. jún 2019

@rorinka čítam až teraz ale voda je už fajná 🙂

nikolette75
11. jún 2021

@fibca vies mi dat info na Paphos?Neviem najst ubytko