icon

Dovolenka do 650 eur

katkahrpt
20. máj 2022

Ahojte,
Chceme ísť na dovolenku niekde v rozmedzí od 14.6 do 24.7 na 7 dní. Viete odporučiť nejakú destináciu kde už bude teplo aj teplejšie more a aby to bolo tak do 650€ aj strava, ubytko aj letenky.
Ďakujem

Strana
z2
princess59
21. máj 2022

@katkahrpt neviem aké počasie začiatkom leta v Bulharsku ale Turecko je už určite teplo, a v Egypte začína hlavná sezóna v máji takže tam už bude úplne super rozbehnuté leto. A myslím že aj v Tunisku by už bolo fajn. Za mňa určite odporúčam Egypt. To je naša srdcovka vďaka podmorskému svetu ale zase kvalita služieb...nie je síce zlá ale 5* v Egypte sú cca 3+* v Turecku, ale máš tam zase inú pridanú hodnotu. Pozri na FB CK Karibik je to cestovná agentúra z Trenčína, super ponuky super ceny

nixie144
21. máj 2022

@katkahrpt tento rok ideme koncom júla na Malorku, 7 noci s raňajkami a drahým poistením 88€... Spolu to vyjde na 1179€....ideme cez Fischer a už sme tak boli na 4 gréckych ostrovoch... sú iba raňajky, ale hocikde a za ceny ako na Slovensku sme sa najedli, a porcie boli veľké, často aj pre dvoch... nikdy sme neplatili viac ako 1180€- 2 osoby

bimbina
21. máj 2022

Pozri ck fischer majú super ceny , najlepšie . Teraz bol Egypt za 2 osoby all+ letecky za 495€ za všetkých . Nie za osobu 😊

nika1971
23. máj 2022

mimo cestovky sa da...

vikusjk
24. máj 2022

@katkahrpt na tvojom mieste by som pozerala najskor asi Egypt, v juni tam uz byva horuco, more teplucke uzasne ciste a s tou cenou splasis aj 5* hotel. Turecko neviem, ci najdes za taku cenu, mozno nieco, kde nie je piesocnata plaz, ja som pozerala len piesocnate a ceny su vyssie.

martabubu
24. máj 2022

Chorvátsko vlastným autom. Dovolenka víde od 1500 a hore hore

Strana
z2