icon

Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť

henta
14. mar 2012

Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...

alami
15. júl 2017

@t_fire inak, ešte môžeš tak, že ak máš peniaze na karte, vyberieš tam z bankomatu a to ti vypluje kuny. Teda eurá si dones na ubytko, mýtnice platíš v kunách, eurách alebo kartou, obchody ako baby píšu kartou, stánočky, pekárne, zmrzliny - kuny a vyberieš hotovosť v kunách.

lulu2014
15. júl 2017

@t_fire aj v mensich obchodoch sa da platit kartou...ale beru aj eura...a aj stankari zoberu eura....vydaju skor kuny...ale urobia si svoj kurz. Velke obchody karta eura kuny.
Benzin berieme kartou...mytnice my platime eurami al

lulu2014
15. júl 2017

@t_fire este dopisem .... alebo kartou a ak mame kuny tak kunami. Ja si beriem aj drobne 1a 2. Eury. Aby sme vedeli zaplatit cca p

lulu2014
15. júl 2017

@lulu2014 presne.
Sorry vypinami mi telefon😠

Len pozor na vyber penazi z bankomatu....je tam urcity poplatok...kazda banka ma iny. Takze ked ajvyberat a z inej banky ako mate vy tak viacej naraz. Lebo poplatok za vyber moze byt aj 7e.

Takze my ked ideme ja si beriem hotovost eura...a zamienam tam podla potreby. Beriem aj 20cky aj 50 tky....
Cize kde mozem platim kartou....alebo teda male stanky skor kuny....ale zoberu aj eura....treba sa opytat.
Ubytko ak sme boli na private eurami....platime na konci....keby ste nahodou potrebovali odist skor....lahsie odidete a nepridete o peniaze. Ja viem ze budu pozerat skaredo....ale....zaplati

lulu2014
15. júl 2017

@lulu2014 zaplatite co ste boli a dovidenia.
Este sa nam to nestalo....ale platime vzdy na konci.
Aj ked uz chodime skor hotely dopredu zaplatene....
Uzite si peknu dovolenku. 🙂

t_fire
15. júl 2017

@lulu2014 si skvela, moc dakujem za vsetky rady. Dufam ze to zvladneme. Urcite poslem daku fotocku ale teraz posielam ❤

lulu2014
15. júl 2017

@t_fire dakujem

lulu2014
15. júl 2017

@t_fire zase ten moj telefon😠😖

Chcela som sa velmi pekne podakovat za ❤.
Nemate za co. Ked sa da .... preco nie😉
Jasne ze to zvladnete. Netreba sa bat opytat sa.
Prajem vam peknu dovcu. 😘

vierazit198
16. júl 2017

Tak krasne rano dievcata... pisala som tu komenty a prosby .. chcem podakovat za navygacie .. za rady ..
taktiez som pisala ako bolo v Privlake.. ake plaze a ze sa mi tam nepacilo..
My sme dnes rano dorazili stastne domov.. dakujem zato ze zdravo..
ale co chcem opravit.. je prvy sok ubytko ale potom som si zvykla aj ked komare ma jedovali.. upratala som a mala som tam svoj poriadok.. ano plaz na Privlake sa mi nepacila ale VIR to zachranil.. krasne..........krasne .............krasne.. fakt
uz teraz sa tesim na buduci rok.. ale co si dam pozor je ze chcem hotel, apartman alebo ubytko pri plazi.. parkovanie pri ubytovani.. a more nech je ciste..
zaroven , ked sme dosli domov vedla nas stavaju barak.. poviem Vam zlata Privlaka .. tichucko poculi ste len cikady.. tak ked to zhrniem...

Chorvatsko je krasne.. prepacte ale nechcela som nikoho odradzat od Privlaky.. to bol len moj nazor.. je tam krasne a vela krasnych miest a mesteciek..
Prajem vam vsetkym ktory idete do Chorvatska krasnu dovolenku ,,uzite si,,, oddychnite si a zaplavajte si aj zamna.. 😉

@t_fire

evellinka27
17. júl 2017

Prave sa vraciame z Chorvatska na vlastnu past.....bez problemov sme nasli velmi pekne ubytovanie,spokojny sme,Biograd na moru je pekne mesto,pekne plaze....este by sme zostali ,ale praca vola..🙂

ruzovytulipan
18. júl 2017

@evellinka27
A cení sa ako pohybujú ubytovania

lulu2014
18. júl 2017

@ruzovytulipan podla toho kde ste mesto...vzdialenost od mora.... kolko osob ale cca 50+

ruzovytulipan
20. júl 2017

@l3yla ale všade vravia že sú voľne apartmány
Dokonca že stoja na mopedoch A volajú na ubytko

jukov
20. júl 2017

@ruzovytulipan nepatrila otázka mne, ale najlepší odhad cien nájdeš https://www.booking.com/index.html?aid=376391;l... sú podobné ceny ak by ste išli na blend, s detmi v období posledné 2 júlové a prvé 2 augustové veľmi neriskovala, môže sa stáť, že 2-3 hodiny budete chodiť a hľadať, pretože ani jeden nájdený nebude podľa vášho gusta. Kým sme boli len samý dospelí, chodievali na blend (tak to poznám)

kaja01
20. júl 2017

Žienky poraďte, od 28.7. máme zabezpečené ubytovanie na Hvare, chceme ísť už 26.7. s tým, že niekde na blint nájdeme ubytovanie na 2 noci, keďže je hlavná sezóna tak by sme radšej to ubytovanie hľadali niekde na pevnine a nie na ostrove, čo by ste poradili kde by to bolo najlepšie?

jukov
20. júl 2017

@kaja01 skús Plitvické jazerá

jukov
20. júl 2017

@kaja01 ešte ma napadol Balaton

l3yla
20. júl 2017

@ruzovytulipan hm, no my kde sme boli vsade full, tak neviem. My sme mali ubytko booknute od decembra.

rikarika
20. júl 2017

@kaja01 mne dali známi taký tip - že na bookingu nájsť ubytko (aj keď už vybokované)tel. kontakt a zavolať tam, že vraj ešte aj okrem bookingu majú kapacity, lebo vraj aj booking si niečo bere, tak som skúsila, zavolala údaje a zachvilu mi týpek zavolal naspať, že ok. zajtra ideme, tak dúfam len v to najlepšie...

kaja01
20. júl 2017

@rikarika Ďakujem, našla som cez hrvatska.sk v Trogire, tak to asi zoberiem.

syja
20. júl 2017

@kaja01 skus pozriet apartmany paula v seline. Nie je to nejaka top destinacia ale prazdne plaze, obchod hned vedla apartmanu, mila domaca a hlavne mate to hned po ceste. My sme tam prespali ked sme sli na hvar.

lulu2014
21. júl 2017

@kaja01 zdravim....pozor chorvati na pobrezi neradi ubytuju na noc na dve...pre nich tonie su peniaze ale kopec roboty!!! Upratat....☹
Skor vnutrozemie ako pisu...plitvicke ... mozete sa ist pozriet aj tam...aj ked vstupne nie je male....do konca juna mali nizsie.
Ale ubytko najdete pripadne niekde skor dalej od mora.....

gabrielachochulka
21. júl 2017

@ruzovytulipan kde prosim ta, nasi mladi idu na blint uz dnes vecer a nemaju kam ist, reso. doma nic nenasli,dakujem

lulu2014
21. júl 2017

@gabrielachochulka tam dostanu ponuky...aj maju popisane pri domoch...treba sa opytat...aj si medzi sebou si posunu....
Alebo su tam turisticke kancelarie....aj tam najdu ponuky..len cez nich su ceny vyssie...beru si provizie...

gabrielachochulka
21. júl 2017

@lulu2014 dakujem pekne, uz sa len modlit, aby nezostali na ulici😅

dusika11
21. júl 2017

@gabrielachochulka vzdy niekomu ochoreju deti a nepride aj ked je zabukovane..a domaci si vas posunu..ale..neberu na noc dve..nas tak poposuvali na vire..bpli sme na ceste domov z basky z hotela bola som tam nespokojna..a cestou ma napadlo ze to potrebujem predlazit...ze toto dovolenka nebola..isli sme na vire do prveho dvora a opoposuvali si nas hoci bolo plno nasli sme..

gabrielachochulka
21. júl 2017

@dusika11 dakujem , snad nieco najdu😉

dusika11
21. júl 2017

@gabrielachochulka treba verit...ak si najdete sami bez turistickej agencie vyjde to lacnejsie

gabrielachochulka
21. júl 2017

@dusika11 ano, uz som ich poinformovala, velka vdaka

miriamkela
21. júl 2017

tunajsie turisticke agencie su neochotne.. na blint najdu ..ale slabsiu kategoriu ak nemaju deti je to ok ..s detmi by som neriskovala ... na par noci je to problem iba ak maju medzeru .. inak neberu menej ako 5 noci .. ja sama mam 19 domov co je cca 51 app v ponuke a mam vypredane a iba zopar volnych terminov mam koncom augusta .. september neni problem .. no toto uz je top spicka sezony ... tolko moj nazor tu som tak povediac domaca na vire