Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť
Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...
baby, neviete nieco o Podgore?? ja som tam bola asi pred 7 r. Teraz sa chystame s 3r a 1r miminkom, ako sa pohybuju ceny za prenajom? chceme ist prelom august, september..snad bude este teplo..
@betkabodka kontakt je p. Ante Fatima, Jadranska cesta 36, Sv. Filip i Jakov mail je myslím na ich syna alebo zaťa:vinko.zalovic@zd.t.-com.hr, tel. 385 23 388 304 to je bez predvoľby chorvátskej, tú neviem, pozri na nete, len viem že som sa tam takto nedovolala. cena je 45e-apartman-noc
@danatalu dakujem velmi pekne 🙂
@lucina1100 my ideme Crikvenica - prosím najkratšiu trasu cez Madarsko alebo aj Rakúsko ,, to je jedno ))) len aby sme došli v poriadku )))
Poprosim vas nejake dobre ubytko na krku plizko plaze pre dvoch -dakujemm 🙂 🙂
poprosim vas ubytko na krku pre dvoch blizko mora ,diki 🙂 🙂 🙂
@katarina3011 poprosim vas o ubytko na krku blizko plaže pre dve osoby a z balkonom ak je to mozne zaciatkom septembra dakujem 🙂
Pekny den prajem,
Zial na ostrove Krk ubytovanie neponukame. Ak by ste sa rozhodli pre ubytovanie v okoli Trogiru, pokojne sa nam ozvite, radi Vam pohladame ubytovanie podla vasich predstav.
S pozdravom. Katka.
možno trošku odveci ale chcem sa spýtať, máte niekto skúsenosti s týmto rezortom http://janosikovdvor.sk/Janosikov-dvor.2.0.html ? 🙂 chcel by som tam vziať decká na lyžovačku 🙂
ahojte,
som prave dnes pustil svoju stranku rentalpicker.com - zatial je vsak iba po anglicky no coskoro dorobim aj slovencinu.
Je tam viac ako 50 tisic ubytovani po celom svete, hlavne europa s priamym kontaktom na ubytovatela, ceny su sice orientacne ale je to stale lepsie ako nic. Treba zavolat/napisat dohodnut sa a a overit si ceny ....
Dufam ze posluzi dobre 🙂
Ahojte. Možem sa spýtať či už niekto bol na Trogire? Mam dvoch chlapcov 10, 14 rokov. Minueho roku sme boli v Tučepach, no dost s tam nudili. Nebolo tam nic pre deti. A ani po eceroch tam neboli ziadne programy, kde by sa dalo trochu spoločensky zabaviť. Mohli by ste mi poradiť v akej destinacii v Chorvatsku by som to mohla najsť? A čo ten Trogír?? BOl tam už niekto? Dakujem
@lucina1100 Ahoj. Vidím, že asi dosť poznáš Chorvátsko, lebo máš tu dosť príspevkov, takže chodíte tam asi každý rok. My chceme ísť v auguste iba som ťa chcela poprosiť o odporúčanie kde vlastne máme ísť aby to nebolo veľmi drahé. Sme 3 rodiny 6 dospelý + 6 detí (vek detí 4,4,8,9,13,17). Ideme proste 3 autá a nič tam nepoznáme, lebo sme tam ešte neboli. Chceli by sme radšej piesočnú pláž a variť si budeme sami a samozrejme by sme chceli bývať blízko pri sebe tak len či mi nevieš poradiť , kontakt alebo stránku. Veľmi pekne ďakujem
@katarina3011 Plánujeme ísť 2 augustový týždeň do Chorvátska asi na 10 dní - 3 rodiny s autami + 6 detí. Chceli by sme nejakú dobrú nízku a variť si budeme sami. Mohla by to byť radšej piesočnatá pláž. Vedeli by ste mi niečo poradiť aby sme bývali blízko pri sebe a lebo spolu v 1 dome?
@ema142
Posielam ponuku do IP 🙂
@dora76 žial priamo kontakt na majiteľa nemám....my sme ubytko hladali az priamo na mieste v meste Pag...nasli sme hned pri pláži (tá hlavná plaž Prosika) tak ti asi velmi nepomôžem...skus si vyhladat nejaké turistické aentury, ktore posobia v Pagu a napist im...vela z nich poskytuje kontakty priamo na majitelov apartmánov a s nimi sa da komunikovat ce maily
nas plan dovolenky bol jednoduchy... vybrali sme sa dve auta do chorvatska do okolia Biogradu na Moru a tam sme si vyhliadli malu dedinku, isli sme do turistickeho centra, poskytli nam adresy ubytovani, prisli sme, pacilo sa tak sme zostali tyzden a isli domov. ceny asi 10€ osoba/noc, cesta tam a naspat na auto asi 150€ (3 krat tankovanie).

@obcansr koľko stojí ten väčší apartmán mi nevieš povedať????? lebo na stránke čo som ich našla to nemajú uvedené ďakujem