icon

Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť

henta
14. mar 2012

Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...

womankc
31. júl 2013

@obcansr koľko stojí ten väčší apartmán mi nevieš povedať????? lebo na stránke čo som ich našla to nemajú uvedené ďakujem

maruska22
31. júl 2013

@womankc ahoj, zial priamo kontakt na majitela nemám, od pána z Vodic sme si ani vizitku nebrali a z Pagu som niekde založila☹ Pamatám si len ulicu Ljudevita Gaja, mesto Pag.

obcansr
31. júl 2013

@womankc ktorý myslíš? ten v Podgore alebo v Baška Vode? v Podgore stojí na začiatku sezony 115e potom 130-140e pre 8 ludí na 10 dní , v Baška Vode sme platili pre 6 ludí 900e na 7 dní

stastnevydatam
31. júl 2013

baby, neviete nieco o Podgore?? ja som tam bola asi pred 7 r. Teraz sa chystame s 3r a 1r miminkom, ako sa pohybuju ceny za prenajom? chceme ist prelom august, september..snad bude este teplo..

womankc
1. aug 2013

@obcansr
@maruska22 dievčatá ďakujem, už u nás padlo definitívne rozhodnutie , ideme do Krvavice

obcansr
1. aug 2013

@womankc aj Promajna je pekná 🙂

womankc
1. aug 2013

@obcansr pozriem dík 🙂

danatalu
1. aug 2013

@betkabodka kontakt je p. Ante Fatima, Jadranska cesta 36, Sv. Filip i Jakov mail je myslím na ich syna alebo zaťa:vinko.zalovic@zd.t.-com.hr, tel. 385 23 388 304 to je bez predvoľby chorvátskej, tú neviem, pozri na nete, len viem že som sa tam takto nedovolala. cena je 45e-apartman-noc

betkabodka
1. aug 2013

@danatalu dakujem velmi pekne 🙂

psotka
2. aug 2013

@obcansr prosím napíšte aj mne do IP presne mestá kade ste išli aj cez to slovinsko , kolko km, aby sme sa nestratili a prišli v poriadku na dovolenku ))) dakujem

psotka
2. aug 2013

@lucina1100 my ideme Crikvenica - prosím najkratšiu trasu cez Madarsko alebo aj Rakúsko ,, to je jedno ))) len aby sme došli v poriadku )))

deniss111
2. aug 2013

@psotka cez SLO nechodte,drahe dialnice, cez Hu po dialnici alebo mimo. Trafíte určite🙂

deniss111
2. aug 2013

@psotka na tabuliach si budete sledovať Otok Krk,pekne tam dojdete

kiika
5. aug 2013

Vie mi niekto poradit ubytovanie pre 4 osobnou dopravou od crikvenica az po zadar , uvidali by sme ubytovanie v sukromi za priatelne ceny. Odchod planujeme od 7-9.8. Podla ponuky ubytovania. Za informacie budem velmi povdacna. Piste mi na 48martata@azet.sk.

sisata
12. aug 2013

@maruska22 My chodíme do chorvátska zatial len cez cestovky, ale chcela by som vyskúšať aj bez.Vela som počula o Pagu.Chceli by sme skúsiť tam.Ako je to prosím ťa s platbou,a máš nejaký typ na ubytko.Traja dospelý,dve deti.Dakujem

zbojovska
14. aug 2013

Poprosim vas nejake dobre ubytko na krku plizko plaze pre dvoch -dakujemm 🙂 🙂

zbojovska
14. aug 2013

poprosim vas ubytko na krku pre dvoch blizko mora ,diki 🙂 🙂 🙂

zbojovska
14. aug 2013

@katarina3011 poprosim vas o ubytko na krku blizko plaže pre dve osoby a z balkonom ak je to mozne zaciatkom septembra dakujem 🙂

katarina3011
14. aug 2013

Pekny den prajem,
Zial na ostrove Krk ubytovanie neponukame. Ak by ste sa rozhodli pre ubytovanie v okoli Trogiru, pokojne sa nam ozvite, radi Vam pohladame ubytovanie podla vasich predstav.

S pozdravom. Katka.

mato581
26. dec 2013

možno trošku odveci ale chcem sa spýtať, máte niekto skúsenosti s týmto rezortom http://janosikovdvor.sk/Janosikov-dvor.2.0.html ? 🙂 chcel by som tam vziať decká na lyžovačku 🙂

chren
3. feb 2014

ahojte,

som prave dnes pustil svoju stranku rentalpicker.com - zatial je vsak iba po anglicky no coskoro dorobim aj slovencinu.

Je tam viac ako 50 tisic ubytovani po celom svete, hlavne europa s priamym kontaktom na ubytovatela, ceny su sice orientacne ale je to stale lepsie ako nic. Treba zavolat/napisat dohodnut sa a a overit si ceny ....

Dufam ze posluzi dobre 🙂

hiss77
18. feb 2014

Ahojte. Možem sa spýtať či už niekto bol na Trogire? Mam dvoch chlapcov 10, 14 rokov. Minueho roku sme boli v Tučepach, no dost s tam nudili. Nebolo tam nic pre deti. A ani po eceroch tam neboli ziadne programy, kde by sa dalo trochu spoločensky zabaviť. Mohli by ste mi poradiť v akej destinacii v Chorvatsku by som to mohla najsť? A čo ten Trogír?? BOl tam už niekto? Dakujem

ema142
21. feb 2014

@lucina1100 Ahoj. Vidím, že asi dosť poznáš Chorvátsko, lebo máš tu dosť príspevkov, takže chodíte tam asi každý rok. My chceme ísť v auguste iba som ťa chcela poprosiť o odporúčanie kde vlastne máme ísť aby to nebolo veľmi drahé. Sme 3 rodiny 6 dospelý + 6 detí (vek detí 4,4,8,9,13,17). Ideme proste 3 autá a nič tam nepoznáme, lebo sme tam ešte neboli. Chceli by sme radšej piesočnú pláž a variť si budeme sami a samozrejme by sme chceli bývať blízko pri sebe tak len či mi nevieš poradiť , kontakt alebo stránku. Veľmi pekne ďakujem

ema142
21. feb 2014

@katarina3011 Plánujeme ísť 2 augustový týždeň do Chorvátska asi na 10 dní - 3 rodiny s autami + 6 detí. Chceli by sme nejakú dobrú nízku a variť si budeme sami. Mohla by to byť radšej piesočnatá pláž. Vedeli by ste mi niečo poradiť aby sme bývali blízko pri sebe a lebo spolu v 1 dome?

katarina3011
21. feb 2014

@ema142
Posielam ponuku do IP 🙂

dora76
4. mar 2014

@maruska22
chcela by som sa opýtať či by si nám nevedela pomôcť, chceli by sme ísť na ostrov Pag a hľadam ubytovanie /ak vieš aj fotky/ ďakujem

maruska22
4. mar 2014

@dora76 žial priamo kontakt na majiteľa nemám....my sme ubytko hladali az priamo na mieste v meste Pag...nasli sme hned pri pláži (tá hlavná plaž Prosika) tak ti asi velmi nepomôžem...skus si vyhladat nejaké turistické aentury, ktore posobia v Pagu a napist im...vela z nich poskytuje kontakty priamo na majitelov apartmánov a s nimi sa da komunikovat ce maily

dora76
4. mar 2014

@maruska22
Dakujem

debbie
6. mar 2014

@maruska22 ahoj a ako to tam bolo cenovo na noc?

stano4000
6. mar 2014

nas plan dovolenky bol jednoduchy... vybrali sme sa dve auta do chorvatska do okolia Biogradu na Moru a tam sme si vyhliadli malu dedinku, isli sme do turistickeho centra, poskytli nam adresy ubytovani, prisli sme, pacilo sa tak sme zostali tyzden a isli domov. ceny asi 10€ osoba/noc, cesta tam a naspat na auto asi 150€ (3 krat tankovanie).