Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť
Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...
@mmonika dakujem, uvidime, dufam, ze nebude vela ludi....
@bublinka127 no my už ako sme odchadzali tak bolo dosť ludi, ale dalo sa v pohode byt aj na plaži, či v reštike 🙂
@mmonika ešte prosim o info, ci je na tomto ostrove Lidl?
ako na KRKu? urcite nie!!!
@bublinka127 my sme tam ziaden nevideli.. je tam podobny obchod ako kaufland, len mi nepride na rozum ako sa vola... ale bezne sme chodili do obchody čo boli oznacene ako konzum market,
Máte niekto skúsenosti s Premanturou na Istrii? Sú tam aj piesočnaté pláže?
@mmonika strašne som nahnevana na tu agenturu POLO...tak chcela som rezervovat štúdio, v mojom termine mali volno a pani mi na email odpisala, ze nemoze nechat studio volne 3 dni pred mojim prichodom a 5 dni po mojom prichode, takze si ho musim zobrat bud od 11.7. alebo v termine az do 28.7....tak som to respektovala. Dnes kuknem na net a ma ho presne tak obsadeny. 4 dni volny, potom tam niekoho maju a potom 4 dni volny. Tak som bola nutena booknut nieco ine, trochu drahsie...tak cakam teraz na potvrdzujuci email, lebo uz nie je skoro nic volne na moj termin. 57 eur/noc.
Ahoj. Tak dnes sme došli z dovolenky. Počasie bolo super, celý týždeň 30, určite o rok ideme na to isté miesto. Dedinka Bibinje je perfektná, pláž punta super aj pre malé deti, cenovo ako u nás, teda okrem mäsa. Parádna dovolenka za super peniažky.
no dievčatá, tak po dvojtýždňovom plánovaní dovolenky na Krku v Baške asi pôjdem len prstom na mape, sa nam pokazilo auto, sice nam ho opravili, este treba vymenit olej, ale ja akosi nemam odvahu ist...
Mame ho len 1 mesiac a 1 tyzden a uz malo poruchu a buduci tyzden sme chceli vyrazit....
ahojte prosim vas nevie niekto o nejakom lacnom ubytovani v okoli KRKU tak 10 /noc ???
Pakoštane
Ponúkame kompletné dom pre 6 osôb menej ako 5 minút chôdze k moru 🙂
Voľné pracovné miesta sú 19.7.-29.7. a 22.8. k ďalšiemu.
@lucina1100 ahoj chcem sa ta opýtať dá sa zohnať vpohode ubytovanie v baske vode ideme prvýkrát na blind?
Chceme ísť 17.7. na blind na Bašku vodu podarí sa nájsť ubytovanie vďaka za rady a postrehy!?
@lopp1979 Ahoj, no neviem ci sa Vam daco podari mozno, ze ano mozno, ze nie. Ale hadam ano len budete dost vycerpany po ceste a este hladat to spravne ubytovanie je dost narocne my sme tak isli prvy krat a uz som povedala, ze nikdy viac. My sme hladali ubytovanie od rano cca 8.30 hod skoro do 14.00 hod a to zme uz boli zufali aj sme skoro plakali. No teraz je to pocasie v celej europe zle a ludia odriekaju svoje pobyty tak snad nieco najdete.
S pozdravom Lucia
@lucina1100 tak toto keď uvidí manželka tak nikam nepojde no uvidime 🙂
@lopp1979 my chodíme každý rok na blind/už ideme 5 rok/,,,,chodíme cca od 6.augusta na 10 nocí, s ubytkom sme ešte nemali problémy,,,,všade majú real.kancelárie, oni vám obvolajú celý komplex,,,my sme našli 3razy ubytko, že sme zaparkovali na pakovisku ,že si trochu oddýchneme a už aj bolo ubytko....oni veľmi spolupracujú, strážnik na parkovisku hneď volal svojim známym....a veliká výhoda,,,,vidíš to ubytko, pláž,vieš sa tam rozhodnúť...nestresujte, že nenájdete ubytko
@lopp1979 super drzim palce
Ahojte nechystá sa niekto na blint do chor. alebo tal. ?
@zombie Dobrý deň, chcem sa opýtať. Odporučili by ste v Chorvátsku skôr Zadar alebo Makarsku? Chceme ísť s manželom a so synom s nevestou na dovolenku na blind. Ubytko netušíme kde a ako zoženieme nikdy sme v Chorvátsku neboli... cez cestovku si to nemožeme dovoliť. Treba sa tam nejako hlasiť na policii o pobyte alebo to tí čo ubytuju robia automaticky?

@bublinka127 aj ja s mužom sme boli na občianske, deti mali pasy.. a v pohode sme sa dohovorili aj slovensky.. tiež sme sa bali, že ako bude, kedže sme šli po 1x a ešte sme tam neboli... ale obavy boli nakoniec zbytočne ... tak vam prajem peknu dovolenku 🙂