icon

Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť

henta
14. mar 2012

Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...

mmonika
2. júl 2014

@bublinka127 aj ja s mužom sme boli na občianske, deti mali pasy.. a v pohode sme sa dohovorili aj slovensky.. tiež sme sa bali, že ako bude, kedže sme šli po 1x a ešte sme tam neboli... ale obavy boli nakoniec zbytočne ... tak vam prajem peknu dovolenku 🙂

bublinka127
2. júl 2014

@mmonika dakujem, uvidime, dufam, ze nebude vela ludi....

mmonika
2. júl 2014

@bublinka127 no my už ako sme odchadzali tak bolo dosť ludi, ale dalo sa v pohode byt aj na plaži, či v reštike 🙂

bublinka127
2. júl 2014

@mmonika ešte prosim o info, ci je na tomto ostrove Lidl?

jalovec
2. júl 2014

ako na KRKu? urcite nie!!!

mmonika
3. júl 2014

@bublinka127 my sme tam ziaden nevideli.. je tam podobny obchod ako kaufland, len mi nepride na rozum ako sa vola... ale bezne sme chodili do obchody čo boli oznacene ako konzum market,

bublinka127
4. júl 2014

Máte niekto skúsenosti s Premanturou na Istrii? Sú tam aj piesočnaté pláže?

bublinka127
6. júl 2014

@mmonika strašne som nahnevana na tu agenturu POLO...tak chcela som rezervovat štúdio, v mojom termine mali volno a pani mi na email odpisala, ze nemoze nechat studio volne 3 dni pred mojim prichodom a 5 dni po mojom prichode, takze si ho musim zobrat bud od 11.7. alebo v termine az do 28.7....tak som to respektovala. Dnes kuknem na net a ma ho presne tak obsadeny. 4 dni volny, potom tam niekoho maju a potom 4 dni volny. Tak som bola nutena booknut nieco ine, trochu drahsie...tak cakam teraz na potvrdzujuci email, lebo uz nie je skoro nic volne na moj termin. 57 eur/noc.

zombie
7. júl 2014

Ahoj. Tak dnes sme došli z dovolenky. Počasie bolo super, celý týždeň 30, určite o rok ideme na to isté miesto. Dedinka Bibinje je perfektná, pláž punta super aj pre malé deti, cenovo ako u nás, teda okrem mäsa. Parádna dovolenka za super peniažky.

zombie
7. júl 2014

@ada11 Ahoj, boli sme asi v strede bibinje, ak potrebuješ kontakt alebo viac info, napíš mi do internej pošty.

mejjus
7. júl 2014

@zombie ahoj 🙂 prepáč že ťa tím obťažujem..ale mi sa tiež chystáme tam... aká je tam pláž? a keby si bola taká dobrá vedela by si mi hoďiť kontakt? ďakujem 🙂

bublinka127
8. júl 2014

no dievčatá, tak po dvojtýždňovom plánovaní dovolenky na Krku v Baške asi pôjdem len prstom na mape, sa nam pokazilo auto, sice nam ho opravili, este treba vymenit olej, ale ja akosi nemam odvahu ist...
Mame ho len 1 mesiac a 1 tyzden a uz malo poruchu a buduci tyzden sme chceli vyrazit....

vralen
8. júl 2014

@zombie mozem poprosit kontakt

koka89
9. júl 2014

ahojte prosim vas nevie niekto o nejakom lacnom ubytovani v okoli KRKU tak 10 /noc ???

ornica21
12. júl 2014

Pakoštane

Ponúkame kompletné dom pre 6 osôb menej ako 5 minút chôdze k moru 🙂
Voľné pracovné miesta sú 19.7.-29.7. a 22.8. k ďalšiemu.

mirta.marcic@gmail.com
https://www.airbnb.com/rooms/3018726

lopp1979
16. júl 2014

@lucina1100 ahoj chcem sa ta opýtať dá sa zohnať vpohode ubytovanie v baske vode ideme prvýkrát na blind?

lopp1979
16. júl 2014

Chceme ísť 17.7. na blind na Bašku vodu podarí sa nájsť ubytovanie vďaka za rady a postrehy!?

lucina1100
16. júl 2014

@lopp1979 Ahoj, no neviem ci sa Vam daco podari mozno, ze ano mozno, ze nie. Ale hadam ano len budete dost vycerpany po ceste a este hladat to spravne ubytovanie je dost narocne my sme tak isli prvy krat a uz som povedala, ze nikdy viac. My sme hladali ubytovanie od rano cca 8.30 hod skoro do 14.00 hod a to zme uz boli zufali aj sme skoro plakali. No teraz je to pocasie v celej europe zle a ludia odriekaju svoje pobyty tak snad nieco najdete.
S pozdravom Lucia

lopp1979
16. júl 2014

@lucina1100 tak toto keď uvidí manželka tak nikam nepojde no uvidime 🙂

bizuka
16. júl 2014

@lopp1979 my chodíme každý rok na blind/už ideme 5 rok/,,,,chodíme cca od 6.augusta na 10 nocí, s ubytkom sme ešte nemali problémy,,,,všade majú real.kancelárie, oni vám obvolajú celý komplex,,,my sme našli 3razy ubytko, že sme zaparkovali na pakovisku ,že si trochu oddýchneme a už aj bolo ubytko....oni veľmi spolupracujú, strážnik na parkovisku hneď volal svojim známym....a veliká výhoda,,,,vidíš to ubytko, pláž,vieš sa tam rozhodnúť...nestresujte, že nenájdete ubytko

lopp1979
17. júl 2014

@bizuka tak vďaka dnes vyrážame 🙂

lucina1100
17. júl 2014

@lopp1979 super drzim palce

elvo
17. júl 2014

@cvikla969 ahoj možem sa spýtať da sa najst aj bibione ubytovanie ked sa ide na blint.?

elvo
17. júl 2014

Ahojte nechystá sa niekto na blint do chor. alebo tal. ?

pekaska
17. júl 2014

@elvo My sme boli v Bibione apartmány carla elena riviera byvali sme na poschodí a na prízemí mali agenturu.Išli sme tiež na blint.V auguste je tam strašne vela domácích tak to neviem ale jul,september určite.Vlastne na tej ulici kde sme bývali bolo agentur minimálne6 😅

dioliana1
18. júl 2014

@zombie Dobrý deň, chcem sa opýtať. Odporučili by ste v Chorvátsku skôr Zadar alebo Makarsku? Chceme ísť s manželom a so synom s nevestou na dovolenku na blind. Ubytko netušíme kde a ako zoženieme nikdy sme v Chorvátsku neboli... cez cestovku si to nemožeme dovoliť. Treba sa tam nejako hlasiť na policii o pobyte alebo to tí čo ubytuju robia automaticky?

bizuka
19. júl 2014

@dioliana1 netreba sa nikde hlásiť, to majitelia u koho sa ubytujete si Vás zahlásia....my sme boli Petrčane , Pakoštane,Murter, Omiš-Duče a zakaždým na blind....ubytko si určite najdete

dioliana1
19. júl 2014

@bizuka v akých cenách na den sa vám približne podarilo a kolko osob?

bizuka
19. júl 2014

@dioliana1 boli sme za 40eur na noc,aj za 50eur na 4 osoby

dioliana1
19. júl 2014

@bizuka super, snád aj nám sa tak podarí