Skúsenosti z dovolenky v Drveníku, Chorvátsko
Ahojte hľadala som v starších diskusiách Drveník ,ale našla som iba zopár zmienok.
Prosím Vás boli ste v Drveníku na dovolenke ? Ako tam je ? Ideme tento rok s dievčatami tam do hotela na 15 dní.Je to skôr malá dedinka alebo mestečko kde sa dá trochu aj niečo pozrieť ? Boli sme na vire dva roky dozadu ale tam sa nám nepáčilo.
Drveník sme si vybrali samozrejme kôli výhodnej cene hotela ,more podľa toho čo som sa dočítala by tam malo byť jedno s najkrajsích a teda dookola sú borovicove horý.Sú to poznatky ktoré som len čítala.Preto prosím o realne skúsenosti a zázitky .Ďakujem

@belllinka tak ja som si citala co to aj pred tym .
Ale neriesila som to do podrobna.A budem rada aj teraz za kazdu skusenost a urcite hlavne ked bude ako tvoja .Pretoze cez google vyhadzuje vacsinou same dobre ktore patria cestovkam a su urcite pretriedene. Ano mozbo je to neskoro ale stale viem a mam cas planovat podla realnych odporucani kam sa stade vybrat ,ci iz je tam blizko hvar alebo zaostrog atd. A vidis som velmi rada ze pises ze more je tam hrozne lebo co som nasla tak boli praveze recenzie na more asi tie najlepsie .Plaz ne tam len jedna prosim ta ? Alebo viacero ? Vies co priznam sa ze ja to neviem pozerat cez mapy.

@sstachova trochu neskoro hladas recenzie, ked uz mas zajednane ubytko. Pritom aj na mape vidno, ze je to iba dedina s apartmanmi, ziadne mestecko na prechadzky. Bola som tam pred 100 rokmi, nic tam nebolo, plaz hrozna, mala, milion ludi, velke sutre, hned vedla plaze premava trajekt, cize mas ten vo vyhlade + kolony aut, ktore nanho cakaju. Uz by som tam nesla.