icon

Dovolenka dvoch 23-ročných v Tunise: Na čo sa pripraviť?

22. jan 2024

Ahojte kamarátka sa chce strašne ísť pozrieť do Tunisu keď tam bude dobre počasie máme 23 rokov. Počula som že sú tam chalani dosť otravní… je to pravda?
Kamarátka je vždy strašne otvorená s každým chlapom flirtuje smeje sa .. bojím sa aby to zle nedopadlo ja keď si vypijem som zase tiež dosť povolna
Chceme si to tam ísť užiť a odpočinúť si kamarátka ma vysnívaný tento Tunis dlho a je to aj cenovo v pohode

muchacici
22. jan 2024

Šak veď choďte, ale tak to si buď istá, že k niečomu dôjde. Len nedoneste domov nejakú zoo-čvargu

martinmmartin
22. jan 2024

No keby tam ale ziadny Tunisani okolo vas ani nezakopli tak budete tiez sklamane nie? Vies do coho ides, ak chces vyuzi to, nezalub sa a budes spokojna, vzdy trvaj ba ochrane, vzdy davaj len telefonne cislo co si tam kupus na letisku, nikdy nedavaj svoj kontakt ktory mas aj na ine veci ( zaloz si novy email atd)

lienka.7
22. jan 2024

@autorka pokojne choďte len odporucam dat si HAK + pribaliť zásoby kondómov. Vy 2 tam budete doslova "snom" pre domácich.

slafi6996
22. jan 2024

Nič v zlom, len aby sa potom nehľadal Usi číslo 2... 🙈
https://dnes24.sk/labutovy-usi-sa-ozval-pribeh-...

alickapusinka
22. jan 2024

Na vás dve tam Tunisania čakajú.

lenka7477
22. jan 2024

ušetrite peniaze a choďte na Duchonku 🙂 rovnako otravní chalani budú aj tam 🙂

roja01
22. jan 2024

No ja by som sa bala ist bez muzskeho doprovodu.

nikha2809
22. jan 2024

Ja som išla keď som mala 17 sama s mamou.Aj do mesta sme šli taxíkom, aj na výlety, bolo super.Otravni sú rovnako ako aj všade inde, kde chcú dovolenkárov osklbat

marcellka32
22. jan 2024

Hneď ako vycítia, že si chcete užívať, tak zvolaju aj celé mesto...choďte, ale držte kolená pri sebe, či to nevydrzis 7 dní bez sexu?🤦🏻‍♀️

ajajaj00
22. jan 2024

otravni budu tak ako im to dovolite 🥂

kitycat
22. jan 2024
1ryba
Odpoveď bola odstránená
h2
22. jan 2024

Ja som asi to "chceme si to tam ísť užiť" pochopila úplne ináč, ako väčšina ostatných. Ja myslím, že oni si chcú užiť tú dovolenku, nie, že chcú sexovať s miestnymi.

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
dianka3
23. jan 2024

@1ryba l🤣🤣

oliverceky
23. jan 2024

@muchacici 👍

gabika0825
23. jan 2024

Ak nie ste blondyny s modrými očami tak ste v pohode 😃

kamatopo
23. jan 2024

V rezorte vám nič nehrozí. Tak su animátori co doslova čakajú na také pipiny😉. Tým vás nechcem uraziť. No boli sme tam s manzelom 12 dni a to ako sa striedali ženy v animacnom klube bolo až na zavidenie výdrže animátorov. 😂😂😂. Mimo rezortu by som moc neriskovala🙈

vereki
23. jan 2024

Ked pojdete hocikde tak sa najde daky chlap nas otravoval aj v grecku dokonca neskor priamo pred manzelom v turecku aj jordansku :D

dianka3
23. jan 2024

Všade otravujú, aj Bulhari aj Taliani aj Španieli čo som pochodila po dovolenkách všade sa tam našli skoro za každým rohom