icon

Dovolenka na Bali vo februári

ericka069
19. okt 2025

Ahojte, chystame sa na Bali vo februari. Citam,ze je to obdobie dazda. Mate niektora skusenosti? Dakujem

anonym_a20ea4
19. okt 2025

@ericka069 stačí pozrieť celoročné počasie

binarypete
Autor odpoveď zmazal
yellow28
19. okt 2025

@ericka069 my sme presne nad tymto terminom vo februari uvazovali a teda, co som zistovala aj od realnych ludi, ktori tam boli, tak vsetci mi tvrdili, ze nech tam nejdeme...tak sme to nakoniec zavrhli a pojdeme niekedy september - oktober...

anonym_af4267
19. okt 2025
@yellow28

@ericka069 my sme presne nad tymto terminom vo februari uvazovali a teda, co som zistovala aj od realnych ludi, ktori tam boli, tak vsetci mi tvrdili, ze nech tam nejdeme...tak sme to nakoniec zavrhli a pojdeme niekedy september - oktober...

@yellow28
To je osobny nazor, September ju sucho a moc teplo. Februar je dazdova sezona vsetko je zelene ale aj ked prsi kupe sa dazd je teply intenzivny a trva kratko vacsinou poobede.plus je ovela lacnejsie.

ericka069
autor
19. okt 2025
@binarypete
Odpoveď bola zmazaná

@binarypete dakujem. A co bol vacsi problem na Bali? Boli ste?

binarypete
Autor odpoveď zmazal
anonym_af4267
19. okt 2025
@binarypete
Odpoveď bola zmazaná

@binarypete
Akrem rusov je tam zaplava australskych yobbos, najhorsie ze rusi za rozliezli ako plostice do Ko Samui, Phuketu, Krabi

petamich
19. okt 2025

My sme boli myslim prelom februar/marec. Sprchlo relativne casto ale bolo to velmi prijemne, skor prsalo vecer, ked uz sme sedeli na teraske a dobre nam ten dazd padol. Vacsinou to bolo kratke a intenzivne. Tolko moja skusenost 🙂.