icon

Dovolenka na Istrii, Rabac alebo Rovinj

adkamama
29. apr 2025

Ahojte, poraďte nám z vašej skúsenosti, ktoré mesto vybrať, aké čisté sú pláže, vstupy do mora, či nie sú s ježkami, aké je centrum mesta a pod.

hori
8. máj 2025

Rovinj je krásne mesto, ale najbližšie pláže sú tak 3 km od centra. My sme boli ubytovaní na Ostrove sv. Andrija, tam chodí z centra Rovinja kyvadlová loď každú hodinu, takto sme vyriešili dilemu “blízko na pláž aj do centra za zábavou”. V Rabaci som ešte nebola.

dadushka007
8. máj 2025

@adkamama bola som v Rabaci, male plaze, vela hotelov...tlacenica na plazi. V Rovinj som bola niekolkokrat ale mimo sezony, je to krasne mesto ale priamo tam nie je ziadna plaz a ak je niekde pristup do mora, tak tam tiez musi byt v lete plnka...

pl2y
8. máj 2025

@adkamama Rabac sa stal mojou srdcovkou😀pláže sú krásne, môže čisté, bez ježkov a celkom tepla voda..sme boli až koncom augusta/zaciatkom septembra, takze nebolo už toľko ľudí, asi v top sezóne by som to nedala..prvý týždeň sme boli v hoteli, čo patri do siete Valamar ( my konkrétne sanfior) a potom sme boli u známych a chodili dole na platenú plaz, ale cena za dve lehatka a slnecnik bola tusim 24 eur (v 2022) je tam dlha promenáda po pobreží..takze sa daju každý vecer fajn prechádzky robit a kúsok autom je mestečko Labin a myslim že 1-2x do týždňa tam vecer býva prehliadka mesta zadarmo

adkamama
autor
15. máj 2025
@hori

Rovinj je krásne mesto, ale najbližšie pláže sú tak 3 km od centra. My sme boli ubytovaní na Ostrove sv. Andrija, tam chodí z centra Rovinja kyvadlová loď každú hodinu, takto sme vyriešili dilemu “blízko na pláž aj do centra za zábavou”. V Rabaci som ešte nebola.

@hori Ďakujem

adkamama
autor
15. máj 2025
@dadushka007

@adkamama bola som v Rabaci, male plaze, vela hotelov...tlacenica na plazi. V Rovinj som bola niekolkokrat ale mimo sezony, je to krasne mesto ale priamo tam nie je ziadna plaz a ak je niekde pristup do mora, tak tam tiez musi byt v lete plnka...

@dadushka007 Ďakujem

adkamama
autor
15. máj 2025
@hori

@hori Ďakujem