Dovolenka na Kréte - dá sa kúpať v mori?

adelsa
13. jan 2019

Dobrý deň,chcem sa Vás opýtať mam rezervovanu dovolenku s detmi v lete na kretu. Veľmi sa samozrejme tešíme ze sa ošúpeme v mori ale dozvedela som sa, že sú tam dosť veľké vlny. Že sa možno ani neokupeme. Boli ste tam niekto? My ideme kreta kavros.

amenka77
13. jan 2019

@adelsa určite sa okupete, my sme tam boli cez leto, vlny sme mali dva dni,ale na vedľajšej pláži boli 4plavicici a dalo sa kúpať. Boli sme v inej časti.

adelsa
autor
13. jan 2019

@amenka77 a v ktorej časti? Ste boli

benit
13. jan 2019

@adelsa my sme boli na krete a bolo super uplne teplucke more. Vlnky boli v pohode. Nic hrozne.

lizardd
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amenka77
14. jan 2019

@adelsa gergopolis tak nejako sa to volalo. Konkrétne hotel mare monte beach. Hotel perfektný

dps
24. jan 2019

@adelsa kolko ste platili a na koľko osôb a dni?

laurita285
24. jan 2019

Sú tam pláže kde vlny aj vlnky nájdeš a sú pláže kde je more " mŕtve " 🙂

palica04
24. jan 2019

@adelsa my sme boli v júli a v mori sme boli 3 krát. Vlny stále... Boli sme na severe, v lietadle boli s nami ľudia, čo boli na juhu a vlny žiadne

nikusska89
24. jan 2019

my sme boli v septembri na krete pri lerapetre a nonstop sme sa kupali....pochodili sme aj ostrov a v pohode sa dalo vsade kupat...zbytocne sa dopredu nestresuj a radsej sa vytesujte na dovolenku 🙂 grecko je uzasne 🙂))

dps
25. jan 2019

@nikusska89 a koľko vás to stálo a koľko vás bolo?

nikusska89
27. jan 2019

@dps boli sme dvaja s manzelom, na 12 dni, ALLIN, hotel rovno pri mori dokopy 1450 eur, kupovali sme to ako last minute...my mame grecko celkovo velmi radi cize striedame ostrovy nech spozname stale nieco nove 🙂

dps
27. jan 2019

@nikusska89 tak to bola super cena keďže máme ešte 2 deti musela by som si ešte tá toľko asi pripočítať

adelsa
autor
21. feb 2019

@dps bude nás to stať 2200 eur dvaja dospelý a dve deti a ideme k kavros beach

amenka77
21. feb 2019

@adelsa tak to idete do tej časti čo sme boli my, blízko rethyma, inak hotel veľmi zlá voľba, ale zase dovolenku budete mať takú akú si spravíte

adelsa
autor
25. feb 2019

@amenka77 ako myslíš zlá voľba? Asi podľa recenzii, že a boli vlny tam kde ste boli?

amenka77
25. feb 2019

@adelsa minulého roku keď sme vyberali dofcu, tak som pozerala zahraničné recenzie a dosť zle respektíve všetko zle, ako prechádzali sme okolo toho hotela, prostredie celkom fajn. Stále hovorim,že dovolenka je taká akú si spravíte. Prajem krásnu dovolenku 😀

adelsa
autor
26. feb 2019

@amenka77 diky ja som tiež čítala recenzie, ale mne sa to prostredie a more blízko hotela páčilo,tak som si povedala kaslat na recenzie. Sto ľudí sto chuti.

martinella1
27. apr 2019

@adelsa my sme boli minulý rok presne v tom hotely začiatkom augusta. Počasie nám vyšlo, dalo sa aj okúpať, keď bolo more kľudne, ale zažili sme aj divoké, kde sa dalo len omocit nohy ale kúpať určite nie. Mali sme AI, ktorý sme ale vôbec nevyužili, lebo hneď ako sme došli, tak nás vystrašil crevnymi problémami, ktoré v hotely sú, čo bolo aj pravda. Každý, kto s nami letel sa s tým stretol, my nie, nakoľko sme sa tam nestravovalu. Hotel inak super, my sme mali apart. Bol čistý, každý deň nám upratovali, blizucko k moru, aj k centru. Dovolenka bude taka, akú si sami urobíte, ale ozaj pozor na stravu.

martinella1
27. apr 2019

@adelsa a ešte, v tej časti stále fukalo, čiže deti mali večne šatky, nám dospelým to vyhovovalo, lebo nám na pocit nebolo vôbec horúco.

adelsa
autor
15. máj 2019

@martinella1 a ako je možné keď sú tam tie problémy zo stravou ze nič nerobia v tom hoteli. Veď určite dostávajú informácie ze klientom je zle. Mali by sa poučiť. No som zvedavá.

martinella1
15. máj 2019

@adelsa no tomu ani ja nechápem. Pritom ten hotel ponúkajú viaceré slovenské i české cestovky. Na mňa v cestovky vygulili oči, keď som po dovolenke spomenula, čo sa tam dialo, vraj nik sa nesťažoval. Tak možno im ide o to, aby zájazd predali. Inak odhliadnuc od stravy, tak to bola úžasná dovolenka

adelsa
autor
15. máj 2019

@martinella1 veď to, že ľudia tam stále chodia. A vy ste vôbec nič nejedli v tej reštaurácii neochutnali? Kde ste sa potom spravovali. A ešte keď sa môžem opýtať boli ste aj na fakultativnych výletoch?

martinella1
16. máj 2019

@adelsa jedli len raňajky, tie boli fajn. S pečivom nič nepokazíš 🙂 a raz večeru, ale len to, čo sme vedeli identifikovať. Vodu neodporúčam, ani žiadne drinky, či limonády, pivo bolo strašne hnusné. Stravovali sme sa v reštauráciach dookola, je ich tam viac. A nakoľko sme si požičiali auto, tak sme chodievali kade tade a vždy sme sa dobre najedli, nakoľko je Grécko na stravu bohaté. Na žiadnom fakultatívnom sme neboli, lebo nás omnoho lacnejšie vyšlo vziať si to auto a pobehať ostrov. Inak, spoznali sme tam rodinku Čechov s dvoma deťmi, tak oni v danom hotely jedli úplne všetko, neobmedzovali sa nejako, vraj na tretí deň mali menšie črevné problémy, ktoré oni pripisovali limonádam, tie vylúčili a im nič nebolo, Tak ktovie, možno to ozaj závisí aj od toho, aké máte žalúdky.....my sme radšej neriskovali

adelsa
autor
16. máj 2019

Jasné dakujem vám za radu asi tu vodu nebudeme piť a sledovať co žijeme 🙂 a ešte keď sa môžem opýtať neviem presne odhadnúť kolko vreckové by bolo treba na tých 10 dni. Sme štyria.

martinella1
17. máj 2019

@adelsa závisí to od toho, čo tam planujete robiť. Ak teda budete využívať AI, tak veľa netreba, ak si budete kupovať nejaké jedlo a poprípade vodu, tak ceny sú približne ako u nás alebo drahšie. My sme si vzali auto, tak sme ešte aj tam investovali, ale zas veľa ušetrili na výletoch v porovnaní s cenami cez cestovku. Ich doprava je vcelku lacná, čiže kľudne môžete využívať aj dopravu.

adelsa
autor
7. jún 2019

Ešte som sa vás zabudla spýtať či je na izbe varna kanvica. A pobytova taxa sa rata na každú osobu plus noc?

adelsa
autor
7. jún 2019

@martinella1 ešte som chcela sa opýtať mali ste varnu kanvicu na izbe?

martinella1
8. jún 2019

@adelsa nemali, keďže je AI nieje tam

adelsa
autor
8. jún 2019

@martinella1 dakujem lebo na to som sa zabudla pýtať v cestovke

martinella1
9. jún 2019

@adelsa možno niektoré izby majú, je to veľký komplex zložený z dvoch budov, hlavná, ktorá je aj pri restike, či bazénoch a druha, hneď vedľa, 2 minútky vzdialená, možno ani toľko. My sme boli tam a nemali sme.