Dovolenka na Mallorke
Ahojte, boli ste na Mallorke niektora s detmi? my ideme jun /na prelome... ake mate skusenosti s pocasim, ake je more? nejake fakultarivne vylety ktore by ste doporucili , resp. ktore ste absolvovali 🙂 dakujeeeem pa 😉
@zanulienka vsak toto..arenal je brutus...
@zanulienka krásne foto...my ideme zajtra sa uz tešíííííííím 😉
@zanulienka mne sa toto vobec nepaci, mozno okolie je krajsie ale ten vyhlad z hotela a ta zatoka nic moc
dakujeeeem 🙂
@zanulienka mozem sa spytat....aku ste mali izbu?...2+3?..aj my mame tri deti a dovcu s tromi detmi je niekedy problem zohnat
@lolonka moje dve baby su uz velke,takze oni same dve hned vedla nas..a mala s nami,poziadala som si o dalsiu postel do izby
@zanulienka to si tie dve dcéry potom platila ako za dospelé osoby??
@lolonka kedze uz bol september,tak som platila za vsetkych rovnaku ceny okrem najmensej,vtedy 3 rocnej..po sezone mas vzdy az o polovicu menej..a ako v july aj v septembri tam svieti slnko,ja som prisla spalena domov
ahojte,boli ste v malorke aj koncom septembra? mame vybratý club mac alcudia.
@zanulienka ahoj prosím ta vieš mi povedat ze koncom septembra je este pekné pocasie na dovolenku? dakujem ti 🙂
@denisa287 Moze byt, ze cez deñ bude na kupanie ok,hlavne ked bude slnecno, (aj ked more bude uz chladnejsie), ale moze byt, ze bude prsat a vtedy bude aj chladno, bohuzial, toto nikto dopredu neodhadne. No a vecer bude chladnejsie tak ci tak
Pockaj si na polovicu septembra a ak budu vyhliadky na pocasie dobre, kup letenky aj hotel na poslednu chvilu, je to uplne mimo sezony a ceny budu nizke aj tyzdeñ pred a hotel bude poloprazdny
@denisa287 tepluckp..v septembri je more najteplejsie,menej turistov..
Ahojte, boli ste niektora v hoteli DELFIN SIESTA MAR? chystame sa tam, dakujem za Vase postrehy, rady 🙂
ahojte. Ak hľadáte informácie o Mallorke, určite si prečítajte tieto články. Jeden je všeobecne o letoviskách, aktivitách a výletoch, ktoré sa dajú počas dovolenky robiť a druhý je o najkrajších plážach na tomto ostrove - pri akých letoviskách sa nachádzajú a pre koho sú určené.
A sú tam aj rozpísané aktivity pre rodiny s deťmi, dokonca s linkom priamo na presné informácie o vstupnom, adresách, otv. hodinách atď. Príjemné čítanie & verím, že články pomôžu pre to správne rozhodnutie o dovolenke. 🙂
1. Mallorca – dovolenka na kúzelnom španielskom ostrove a 12 skvelých tipov, ako si ju užiť!: http://www.dovolenka-pri-mori.sk/mallorca-dovolenka-12-skvelych-tipov/
2. Predstavujeme vám 13 najkrajších pláží pre dovolenku na ostrove Mallorca!: http://www.dovolenka-pri-mori.sk/dovolenka-mallorca-najkrajsie-plaze/
Dakujem za tip OLI, ale ak by sa niekto nasiel kto bol priamo v tomto hoteli budem rada ...
Ahojte! 3.septembra ideme na Mallorku-Cala san Vincent.Hotel Simar.Pozná niekto? Kde môžeme prenajať auto a koľko stojí približne na 2-3 dni.?alebo aké sú autobusové spoje z Vicente ked chcem pozrieť napr.Hlavné mesto,delfinarium,es trenc... Alebo niekto nebol s loďou na Ibize?....Ďakujem.
hotel neviem aky je, v tom mestecku som nikdy nebola, ak by ste tam poculi strasny hukot a lietadlo nevideli - pristavaju vojenske lietadla, lebo hned vedla medzi skalami je vojenske letisko 😉 hned ako je formentor.
autobusove spoje su tu medzimestske:
linky 300 http://www.tib.org/portal/en/web/ctm/cerca-teva...
urcite chodte do mesta Pollenca to mate najblizsie, krasne prijemne mesto, supisny trh s atmosferou, hore nad mestom vyslapete x schodov je mala "ermita" pekny vyhlad,
po ceste este mate "lluc" to sa oplati vidiet, potom podla toho ci chcete travit cele dni na plazi alebo aj ist za kulturou, turistikou.... a ci s detmi alebo bez, na ibizu by som sa netrepala, tam treba ist samostatne 🙂
co sa tyka auta, pozri na nete lokalne pozicovne (myslim taku priamo v tej dedine kde budete) alebo potom az z Palmy, v septembri budu ovela nizsie ceny ako su v lete, vzdy zavisi od datumu, na zaciatku juna isli male auta po 3€/den, v juli 30€/den (ked si naklikala ale desat dni pozicovne).... od polovice augusta tie male idu 20€/den, posledny tyzden v auguste uz len 10€/den
tu je este mapa na stiahnutie jednotlivych liniek autobusov
http://www.tib.org/portal/en/web/ctm/mapa-simbolic
Kocky, mala by som otazocku pre znalcov Malorky - je tam nejake letovisko, ktore aspon troska dycha históriou? Ze nie len same diskoteky, party, bary a night kluby ale aj nieco take ako starobyle centrum, uzke ulicky, nejaka typicka architektura, namesticko alebo vrsok s kostolikom, hradby, pristav, rybi trh a pod. - proste nieco z toho. Ak ano, ale letovisko/mestecko?
takze pekne mestecka su (aj ked plneeee turistov): valldemossa, soller, hned vedla je fornalutx, potom za pozretie stoji pollenca,
prijemne na motanie je artá,
my sme boli v calla millor, bolo tam krasne, uzasne, v sa coma krasna voda a pekne vylety lodov aj aktivity ako napr. potapnie sa do jaskyne. ale pokial ide o taketo pekne mestecko starsie, tak sa nam velmi pacilo v Porto Cristo co je kusok odtiaľ 😊

@jahodastr par fotiek o Mallorce-El Arenal