Dovolenka na mieru - rodinný pobyt
Ahojte hľadám nejakú cestovku alebo človeka ktorý zariadi dovolenku na mieru. Nechceme hotel ani all inclusive skôr niečo ako prenajať domček na pláži, zariadiť lety, transfer aby nám to ubudlo. Cestovať budeme s deťmi preto by sme radšej chceli mať všetko zariadené. Ak máte tipy budem rad.
Ďakujem
@mircalla je pravda. Pošli mi mail, pošlem faktúry. My nie sme obchod s handrami.
@marcaurel A kde na fakture uvidim nakladovu cenu? Ci ides vynasat z CK senzitivne informacie o nakladoch? Ja som v systeme videla aj nakladove ceny a toto su informacie, ktore su confidential. Ale mozno si mylis Cestovnu agenturu s cestovnou kancelariou, to su 2 rozdielne veci
@mircalla je pravda. Pošli mi mail, pošlem faktúry. My nie sme obchod s handrami.
@marcaurel Cestovna agentura dostava za predaj zajazdov CK 10% proviziu, ale to nie je marza. Zjavne robis v cestovnej agenture, ktora nema vlastne zajazdy a ma u CK za predaj jej zajazdov 10% provizu a splietas tu jedno s druhym.
Takze bud ides vynasat senzitivne informacie z firmy o nakladovych cenach za ktore su kupi sluzby cestovka od dodavatelov alebo tu hovoris provizii cestovnej agentury, co sa mi nechce verit ani jedno ani druhe po 30 rokov praxe

@natalka13 ale áno. Pracujem stále a nič sa nezmenilo.
@marcaurel a z coho davate 40-50%zlavy?