Dovolenka na Slovensku - adult friendly hotel
Ahojte prosím poraďte hotel s ktorým ste boli spokojné. Najlepšie aby bol adult friendly a aspoň raňajky v cene. Taktiež bolo by dobré keby po blízko bolo kúpalisko alebo priamo v hoteli. Cena Max 100€ na noc pre osobu a na lokalite nezáleží, celé Slovensko. Alebo s akým aquaparkom ste boli spokojné? A už podľa toho si nájdem hotel. V Tatralandii sa mi vôbec nepáčilo. Ďakujem 🙂
@elenajezova tu nejde o to, že nechcú, ale nesmú. Prevádzke hrozí okrem pokuty aj rok zatvorenia, ak porušila nariadenie.
@vanessa0311 my sme boli v Lesnej na predsvadobnej ceste a teda doteraz na to spomíname naozaj super, žiadne deti, šampanské na raňajky skvelý personál a gastronómia na naozaj vysokej úrovni určite odporúčam 👌
@oblecenie99 stacilo by, ak v hoteli nebude absolútne nič pre deti, alebo ak aj deti budú platiť plnú cenu.
@vanessa0311 ja sa pridám hotel May Piešťany, sú tam síce nemeckí seniori a je to 3* hotel čo je poznať oproti trom studnickam alebo starej lesnej samozrejme aj na podstatne nižšej cene ale vyborne masáže je tam bazén a služby ako v kúpeľoch. Deti neberú iba výnimočne nie sú primárne označení adult friendly ale fungujú tak.
Ja chodim na Zochovu chatu a do Sarvaru Spirit wellness hotel, kde maju adult only vikendy. Mne pistiace decka vedia totalne pokazit wellness zazitok. Ja sa vobec nehanbim to povedat, decka su na dovolenke otravne, vyhybame sa im z muzom, vacsinou chodime mimo SK kde su taketo rezorty bezne a radsej privitam gayov a senioriov ako ukricane decko.